Discutii libere/forum

Ajutor aparat/proteza auditiv(a)

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Ajutor aparat/proteza auditiv(a)

Mesajde verga_Cip » 21 Aug 2012, 10:12

Dragi colegi,

am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema MEDICALA.
Bunica mea are auzul afectat sever, aude doar cu o ureche dar si cu aia e problema. Aseara am facut audiograma la ORL si mi-au recomandat un aparat auditiv .. problema e ca nu stiu ce model e si mai costa si 1550 lei.
Intrebarea mea e .. cine ma poate lamuri intr-un fel ... nu ma intrebati exact in care, astfel sa pot cauta alternative. Nu de alta, dar acel aparat poate costa 100 lei (stupid pret :)) ) dar se vinde prin intermediul cabinetelor ORL la 1550 lei :)

Multumesc.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Re: Ajutor aparat/proteza auditiv(a)

Mesajde razvan savu » 21 Aug 2012, 10:44

Salut.

Nu stiu cat te va ajuta ceea ce iti voi scrie, dar si bunicul meu ( dumnezeu sa-l odihneasca ) avea asa ceva,stiu ca avea probleme cu cel vechi si sa dus la cabinet ( spitalul judetean Brasov ) si acolo ia probat mai multe aparate,cu cel care auzea cel mai bine ia fost si cel mai bun, bineinteles ca costa o avere cumparat de la cabinetele ORL care i le recomandase doctorul,dar a fost inspirat si sa uitat pe cutia din care scosese d-rul aparatul,mi-a spus mie acea denumire a aparatului, si am cautat si cumparat la vremea aceea de pe net (am dat undeva la 50 lei acum cam 3 ani ),probabil ar fi cam cea mai convenabila varianta sa aflii exact ce model ii trebuie, pe net.........gasesti tot ce vrei la preturi accesibile.
Mai jos un link ptr orientare
http://www.bizoo.ro/produse/aparat-auditiv/start-0/10/
Sper sa te ajute intr-o oarecare masura.
razvan savu
Incepator

Maşina: ford focus c max 2007, 1,6TDCI
VIN: WF0MXXGCDM7D27418

Înapoi la Discutii libere/forum