Discutii libere/forum

Filtru de particule PDF

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Filtru de particule PDF

Mesajde alexandru1992 » 09 Oct 2012, 14:44

Am si eu o mare nelamurire cu filtru de particule,m-a lasat si nu stiu ce sa mai fac,am fost la reprezentanta si e foarte scump sa il inlocuiesc,am auzit ca merge curatat cumva,daca ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi sau daca l-a mai curatat cineva,nu mai merge nici regenerat am incercat toate variantele pe care le stiam.Masina scoate fum negru excesiv,puterea motorului a scazut drastic,consumu a crescut plus ca mi s-a spart si un furtun pe care iasa fum negru:))nu imi dau seama unde vine furtunu ala,Deci daca si-a mai curatat cineva filtru in garaj astept sfaturi.Multumesc anticipat!:P
alexandru1992
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WF0WXXGCDW6Y24485

Re: Filtru de particule PDF

Mesajde daemon » 09 Oct 2012, 15:47

Nu recomand curatarea in garaj. Ia-ti o bere si spor la citit:

viewtopic.php?f=54&t=17347

Pune poze cu furtunul spart, poate ti-l recunoaste cineva si iti spune ce e, daca nu vrei sa mergi la mecanic.

PS: spune si de unde esti ca sa stim catre cine te indrumam.
Imagine
daemon
1nsane Member

Maşina: ex - Focus 2 1.6 TDCi, 109CP, 2007

Înapoi la Discutii libere/forum