ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
MaÅŸina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey
Re: Ce parere aveti de impozitele si taxele platite la stat
03 Iun 2014, 20:06
N-as crede. Daca vor sa scada CAS-ul, au nevoie de bani. Extra bani (adica pe langa necesarul de acoperit, profita si ei de o sursa noua, ca nu stie lumea cat iese).
03 Iun 2014, 20:17
Taxele nu le vor ajunge niciodata. Calitatea pentru pretentia de taxa nu va fi mai mare. O autostrada nu va fi ca linoleu' chiar daca va fi taxata pentru ca avem o tara balcano/mioritico/bananiera. Auzeam de un nou tronson de autostrada est-vest de la Iasi nus'unde de vreo 300 km si va costa 9 miliarde de euro deci vine la pret modic de 29 milioane pe un rahat de km de pe care sare asfaltul in maxim 3 luni. Elvetienii fac austostrada tunel-viaduct-tunel-viaduct prin Alpi cu 8-9 milioane de "iuri". N-avem decat sa platim taxe pana ne sar ochii, astora tot nu au sa le ajunga . Traiasca evaziunea !
11 Iul 2014, 23:02
Cresc impozitele:
$1 scrie:$2impozitul va creşte de la 8 lei la 20 lei pentru fiecare 200 centimetri cubi în cazul autoturismelor cu motoare de până la 1.600 cm3 inclusiv şi de la 18 lei la 30 lei/200 cmc pentru maşinile cu o capacitate cilindrică cuprinsă între 1.601 cmc şi 2.000 cmc inclusiv.
12 Iul 2014, 09:06
Gaura cu CAS-ul se va astupa cu taieri de investitii, cu raspunsuri evazive la intrebarile ziaristilor si cu voturi, dupa care vor prelua controlul politic asupra DNA.
12 Iul 2014, 18:45
Mai au sa puna taxe si pe fumul ce iese pe cosul de la soba sau de la centrala... Am impresia ca domnii se joaca cu rabdarea nostra si uita ca totul are o limita... oare nu le este teama de ceva similar cu Rascoala de la 1907... ?! Oricum, imi este clar... ce imi este Ponta, Boc sau Basescu... aceeasi Marie, dar cu alta palarie... Acum cativa ani cand incepuse lumea sa iasa in strada le-a fost teama ca le iau oamenii gatul si isi pierd cu totii functiile si ciolanul, i-au poftit pe astia noi la putere si-au strans mainile pe ascuns si isi continuua mai departe politica de asuprire si innavutire in timp ce noi cascam gura la televizor. Oamenii care ne conduc sunt aceeasi... si o sa va dau un exemplu de la mine de la Valcea... actualul prefect a fost secretar de stat ani la rand in guvernul Boc iar despre actuala ministra Rovana Plumb ce a gestionat si falimentat "Farmec Cluj" ce sa mai zic... ?! Logica e clara... numesti oameni slabi pregatiti in posturi si functii cheie ca sa poata fi controlati usor si sa nu aiba ce comenta in timp ce urmeaza intocmai ordinele primite... M-am scarbit de toti si in toamna drept recompensa o sa merg la vot si o sa-i votez pe toti.
14 Iul 2014, 11:39
Intre timp proiectul a fost retras, dar ma mir ca nu a zis nimeni nimic de impozitul pe cladirile nerezidentiale care putea sa creasca de 20 de ori (de la 0.1% din valoare la 2.0%). Mi se pare mai grav ingreunarea activitatilor economice decat o crestere de impozit de 100lei/an.
14 Iul 2014, 16:15
e o manevra veche de cand lumea. a fost retras pentru a se discuta valorile cu care vor fi crescute impozitele, nu pentru a se discuta cresterea in sine. dupa lupte grele, "societatea civila" va fi multumita ca a reusit sa obtina doar o crestere moderata a taxelor, uitand ca ar trebui sa lupte de fapt impotriva oricarei cresteri.
17 Iul 2014, 10:25
Eu am vazut la stiri (astazi de dimineata) ca singurele taxe care nu se majoreaza sunt la imobilele de locuinte . In rest cresc taxele si la masini si la imobilele cu destinatie comerciala .....
Astia isi bat joc de noi in ultimul hal fratilor ....
18 Iul 2014, 19:18
Si o sa isi bata in continuare cata vreme stam frumusel si nu zicem nimic. Cat inca isi mai permit painea si rata la casa/masina, romanii tac. Si atunci, ei fac ce vor.