ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

NO EMAG

27 Mai 2014, 20:55

Din ciclul si azi ne spunem La Revedere EMAG.
Se da cazul: Cumperi de BlackFriday la un pret sa zicem 1899 fata de 2399 desi la alte magazine a 2-a zi de blackfriday neredus produsul este la acelasi pret 1899 ron, se achizitioneaza impreuna cu Garantia Plus 2 ani la un extra cost. Dupa 6 luni se strica TV-ul, il duc la garantie fiindca nu mai aveam cutia. Se primeste Luni acum 1 saptamana si 1 zi. Dupa o saptamana Luni ma duc pe acolo sa intreb cat mai dureaza reparatia sau inlocuirea ca deh aveam serviciu de 5 zile Lucratoare de REMEDIERE SAU INLOCUIRE. Aflu ca nu se mai poate repara si se incearca bagarea pe gat a unui Orion. Zic ok maine va spun. Nu am gasit situl producatorului cu respectivul model, deci un fel de Horizon sau alte balarii. Eu am cumparat LG plasma de 127 Cm si se ofera un Orion 127 cm LED LCD. Zic nu multumesc, alt televizor va rog, paiii nu se poate e singurul care este similar....la care raspund sec NOP. Apoi zic ok mai dau eu o diferenta si iau altceva. Singurul altceva era la o diferenta de aprox 1000 de ron. Aici aveam o problema, nu vroiam nimic eu ci doar acelasi TV macar de producator si macar de diagonala, dar cum Plasma si LCD sunt egale presupun.......Si vine azi de la 9 la ora 15 am stat de vorba cred cu tot Emagul. Se comunica de la service ca se va storna pana la urma valoarea fara discount respectiv 2399 + extragarantia. Zic ok atunci vreau Televizorul X si mai dau diferenta 700 de ron (dupa ce am convins 30 de min pe altcineva sa ofere un discount la acel tv fiindca la acel pret era pe un alt site 3299 Sony). Asta la ora 11. Ceva probleme tehnice si pe la 13.00 apare o zana de la garantii cu factura de storno pentru 1899 ron, iar reiau domnule eu nu vreau banii ca nu am ce sa imi cumpar cu ei vreau o plasma un tv, un lcd orice dar macar Brand si Diagonala. Innebunesc putin, imi revin si spun gata EMAG imi vreau banutii inapoi fiindca vreau sa plec acum la ora 15.00 si sa ma duc nu stiu unde. AA pai nu s-a stornat inca extragarantia. Iar innebunesc si le spun ca acea extragarantie nu am beneficiat respectiv suntem in ziua 7 in care nu s-a reparat sau rezolvat incidentul...... si am plecat. Nu voi mai comanda niciodata de la Emag desi in trecut nu am avut probleme cu ei, le urez succes la ping-pong cat se mai poate. Bataie de joc gravaaaaaaaaa so NO EMAG.....

Pentru 90% din ce are EMAG puteti suna Oamenii de la Minolta, sau cum le spun eu spuma care a lasat doar caimac la Emag.... si anume Altex daca doriti pot furniza nume si nr de telefon pentru comenzi pe PM.

Cu Stima

Re: NO EMAG

28 Mai 2014, 16:03

Naspa nu esti singurul care a patit-o dar nici singura firma care face asa ceva asa ca ... naspa din nou

29 Mai 2014, 16:38

Maddogule...cu rabdare si cu mult tutun merge negociatul. Am fost in aceeasi situatie, dar s-a terminat frumos pentru mine :)

02 Iun 2014, 21:23

Emag este de rahat.am patit-o si eu cu ei la fek si un coleg de al meu.eu am renuntat la ei su am cautat akternative , sunt destule acum

03 Iun 2014, 09:33

$1 scrie:$2u mult tutun

Tu de cand fumezi?

03 Iun 2014, 19:44

:)) vorba vine

03 Iun 2014, 20:56

Nu e problema Fumez eu :D
Cu Stima

10 Iun 2014, 15:40

mie mi-au schimbat 3 placi de baza venite DOA, la a treia mi-au zis ia banii sau alt model ca nu o mai aducem si pe a 4-a :P. am luat banii si m-am dus la alt magazin :d

in principiu nu fac probleme de garantie dar nu sunt deloc maleabili.

24 Iun 2014, 10:42

De cand s-au transformat in multinationala detinuta de fondul ala de investitii mie mi se pare ca s-au stricat rau serviciile la e-mag. Eu am comandat o tableta care aparea in oferta insotita de card cadou de 20% din valoarea ei. A venit fara card. Am facut sesizare si astept raspuns.

Acum vreo 3 ani am luat o multifunctionala care nu a a multifunctionat de cand am scos-o din cutie. Mi-au inlocuit-o dar au uitat sa imi dea cablurile de date si de alimentare. Chiar cand aveam mare nevoie de ea. Chestii mici care conteaza mult.

30 Iun 2014, 20:36

Am luat o tableta cu cip video pe site la emag si evolio mali 400 quadcore si era in realitate powervr. Rahat.aria HD si se vede ca draq....am facut-o cadou si ei spuneau ca imi dau banii inapoi...ultima achizitie de la ei...pana la tableta i-am imbogatit...

07 Iul 2014, 10:41

Eu de pe 24 iunie si pana acum nu a primit raspuns la sesizare.

22 Iul 2014, 12:32

Eu comand cu precadere Pampers de la ei pentru junior...si se misca foarte repede...comanda plasata la 9 de la biroru...ajunge curierul pe la 14-15 in aceeasi zi. Si au cele mai mici preturi in perioada aceasta....

13 Aug 2014, 08:13

S-a sfarsit saga card cadou prin a-mi lua si eu la revedere de la emag :)
Răspunde