ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

vreau plecare in strainatate in domeniul constructiilor!!!

07 Apr 2006, 12:26

buna ziua ......... subiectul asta nu prea are legatura cu mashinile dar .. incerc shi aici : Stie cineva vreo firma care executa plecari in strainatate in domeniul constructii ??? experienta am in deajuns .. 7 ani israel sef de echipa .. shi 4 de germania . daca stiti sau auzit ceva .. pls spuneti shi mie :icon_smile:

07 Apr 2006, 13:44

Ma in strainatate nu stiu dar stiu ca cineva cauta sef de santier la noi
Este o fiema de recrutare
http://www.tbs.ro
Acolo ceri cu Alina Enache daca nu este atunci cu oricine spui ca ai ajuns la ei prin Radu Constantin
O sa-ti spuna ei ce si cum
CU Stima

08 Apr 2006, 09:16

o sa sun maine shi la ei ... dar .. as vrea o firma care executa plecari in strainatate ....

08 Apr 2006, 12:15

cauta pe google.ro

09 Apr 2006, 12:49

eu vreau sa stiu daca nu stiti vreo firma din bucuresti ... care face asa ceva .. adica sa imi dati o adresa un nr de tel ... Multumesc!!

10 Apr 2006, 21:06

azi am fost la lucru la o firma de aici din botosani . aici parca se lucreaza ca in epoca de piatra .... e sclavagism :( saral = 7-8 mil pe luna :(( e bataie de joc ... nu ai deloc conditii .... betonul se toarna la galeata ... e nasol de tot. Is hotarat sa plec oriunde .. dar ... nu gasesc o firma care sa amgajeze..:( daca stiti ceva pls helpppppppppppp :icon_cry:
Răspunde