Discutii libere/forum

RADARE IN ASFALT PE DN1

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde DORU.LEX » 07 Noi 2007, 00:47

$1 scrie:$2b]Intrebare: in UK exista posibilitatea sa iti updatezi softul de navigatie cu amplasarea la zi a camerelor radar. La noi aveti idee daca se poate face asa ceva?!

Multumesc anticipat.

asa este ! dar aceasta actualizare nu este free! cumnatul meu are asa ceva ; este un abonament de 9 euro pe luna si este o optiune a sistemului de navigatie; dar asta in italia;ma indoiesc ca in romania este posibil asa ceva; in italia sunt indicate inclusiv radarele mobile - loc de actiune, data , ora etc; la noi merge garcea cam pe unde il taie capul; se mai anunta pe radio cateodata despre localitatile si drumurile unde se instaleaza fix sau in patrula radarele, dar asta este la modul general
DORU.LEX
Incepator

Mesajde Danmarc » 18 Noi 2007, 00:13

$1 scrie:$2am astea sunt....

CAMERA – ANTENA 1/Aeoroport Baneasa (Aerogarii / Ion Ionescu de la Brad )
[NU MAI EXISTA] RADAR – INMH/Mero Baneasa - Pasarela pietonala [NU MAI EXISTA]
CAMERA – Academia Politie / Erou Iancu Nicolae adica la intersectia spre ZOO
CAMERA – OTOPENI (LUKOIL)
CAMERA – OTOPENI (AGIP)
RADAR – BALOTESTI (dincolo de Prisma, la pasarela pietonala inainte de iesirea din sat)
CAMERA – SAFTICA – TANCABESTI (intersectia cu drumul spre Snagov)
RADAR – CIOLPANI (pasarela pietonala in dreptul statiei Petrom)
CAMERA – POTIGRAFU (pe pasarela pietonala)
RADAR – Puchenii Mari (pasarela pietonala la iesirea din sat spre padure)
RADAR – BARCANESTI (pasarela pietonala intrare in sat dinspre Romanesti)
CAMERA – BARCANESTI iesire portal 19m Lukoil
CAMERA – DN1A Rompetrol (in dreptul intersectiei cu DN1 A spre Buftea)
CAMERA – METRO PLOIESTI (in scuarul de la Metrou Ploiesti)
RADAR – COMARNIC inainte cu cativa m de panoul electronic existent pe linia dreapta de la iesire
RADAR – SINAIA (intersecie cu DN de Targoviste) [Atentie, aici pe sensul dinspre BV spre Buc, stau foarte des baietii si cu radar mobil si te iau inainte sa franezi din cauza radarului fix]
CAMERA – SINAIA (Intersectie cu varianta)
CAMERA – BUSTENI (bld. Marasesti, in dreptul drumului spre Gura Diham)
CAMERA – AZUGA (in dreptul caii ferate)
CAMERA – PREDEAL (intersectie Rasnov) [asta nu e in "borcan" ci e o camera mai veche. Nici nu stiu daca functioneaza]

Multe multumiri si bogdaproste. Tocmai am revenit de la Brasov si am reusit sa scap neciufulit. Multam inca o data.
Ford Fiesta Comfort 1,25 (75CP)
Renault Laguna III Dynamique 2,0 (140CP)
Danmarc
Incepator

Mesajde bogdanv » 18 Noi 2007, 16:01

$1 scrie:$2b]Intrebare: in UK exista posibilitatea sa iti updatezi softul de navigatie cu amplasarea la zi a camerelor radar. La noi aveti idee daca se poate face asa ceva?!

Multumesc anticipat.

cauta si tu pe net speedcams romania iGo si ai sa gasesti. exista pe softpedia un topic care le tine a curent. le mai poti da jos si de pe site-ul producatorului softului sau cu diverse programe de peer-to-peer. vezi ca unele sint puse deavalma iar altele sint editate de cunoscatori. si ar mai fi un aspect: pe unele versiuni nu ti le recunoaste asa ca vezi ce versiune ai dat jos si vezi care este compatibilitatea.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum