Discutii libere/forum

Parerea ta despre Depanero.ro

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Parerea ta despre Depanero.ro

Mesajde badboy20cm » 14 Mai 2015, 19:00

:D Salut Baieti ,

Daca aveti pareri,cazuri,despre cei de la Depanero va rog sa spuneti aici ,a fost ok interventia cat a durat ,multumiti sau nu .

Eu in data de 30.04.2015 am dus pe garantie un HTC Desire 816 la ei ,telefonul impecabil ,insa nu ii mai merge toch-ul .
Am facut sesizare in a 13 zii pe mail ,au sunat insa au ezitat sa spuna telefonic daca se mai poate face telefonul si cand e gata si cica l-au trimis la service-ul autorizat de la PRoducator .

Azi se fac 14 zile si nu am primit macar un sms sau informare pe mail ca telefon se mai poate repara sau nu .

Tot azi sun la ei si cer informatia cand pot sa vin sa imi storneze factura ,la care operatorul spune maine este a 15 zi si sigur va sunam sa va spunem ca puteti ridica telefonul de la reparat ,asteptati maine telefonul nostru .
Eu ii zic ,pai daca in 14 zile nua fost reparat ,maine este gata 1 o zii ? operatorul spune ...inca de cand ati facut sesizarea in a 13 zii noi am urgentat repararea,oricum gasim o solutie pentru dumneavoastra .

Acum stau si ma gandesc ,chiar sa ii cred ca repara telefonul ? schimbarea unui touch se face relativ repede.
Ii mai las o zi ,adica maine ,cu toate ca din 30.04.2015 ,pana azi sunt deja 15 zile ,maine sunt 16 iar legea spune clar ..
Art. 11. - (4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.

Chiar daca maine ma informeaza ca este gata sau nu ,sambata sunt peste ei la sediu din Crangasi ,acolo l-am predat,oricum si daca este ,,reparat'' o sa stau acolo 1 ora sa il studiez pe toate partile ,telefonul fiind capsat ,nu vreau sa il vad ca are deformari pe carcasa acolo unde s-a intervenit ,nu mi se pare normal pe banii mei sa stau si atat cu el in garantiie la aproximativ 5 luni de cand este cumparat cu 14 milioane .Am colegi care munces 1 luna pe 7-8 milioane bani in mana .
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Re: Parerea ta despre Depanero.ro

Mesajde VIPER » 14 Mai 2015, 19:39

Nu iau apararea nimanui, nu lucrez la ei (dimpotriva, as putea spune ca lucrez la concurenta). Desi "schimbarea unui touch se face relativ repede", asta se intampla daca il ai. Telefonul vad ca e unibody, posibil ca HTC sa nu permita schimbarea touch-ului decat in anumite centre autorizate. Sau deloc.

In rest, legea e de partea ta si maine se vor implini cele 15 zile (ia in calcul si ora predarii, nu numai ziua, ca daca l-ai dus la ora 16 nu poti calcula ziua de 30 ca o zi intreaga...).

Referitor la supararea clientilor ca le stau sculele in service: luati in calcul ca jucariile se mai si strica, si ca (poate) nu oricine tine orice piesa pe stoc, mai ales daca acopera o gama uriasa de produse in service.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Tachodiag » 14 Mai 2015, 21:26

eu am trimis o imprimanta Canon Jet care mai avea o luna garantie sa schimbe capul de printare. am primit imprimanta inapoi fara o roata dintata de la subansamblul pompa...
dupa sosirea imprimantei si constatare aceasta nu mai avea garantie deci, am cumparat subansamblu complet pt o roata dintata...

asta e o firma care ne ia de fraieri pe toti si se considera miezul din Fanta pt ca are exclusivitate. ei nu fac fata solicitarilor si subcontracteaza lucrarile pe bani marunti...

asa e si calitatea...
Tachodiag
Incepator

Mesajde badboy20cm » 14 Mai 2015, 21:37

Salut Viper ,

Operatorul cica au trimis telofonul la service autorizat HTC ,totusi ai 15 zile sa schimb un touch ,doar nu o fii o singura bucata de acest HTC in romania si trebuie sa vina din holulu un touch,ia in calcul ca ecranul ,touch-ul este o piesa care se schimba mai mereu ,indiferent ca este pe garantie,cred ca sunt destui utilizatori care cred ca le mai scapa si din mana si li se sparg ecranele.

Sincer am avut dubii cand am luat telefonul ,cutia avea 2 sigili de la HTC ,unul transparent cu logo-uri HTC dar care era rupt ,apoi un sigiliu alb cu logo-uri HTC ,nu am inteles de ce .Telefon cumparat de la Emag .

Pai da 15 zile ,oricum sambata se fac 16 asa ca au timp destul sa se mai gandeasca.
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag

Mesajde VIPER » 15 Mai 2015, 08:57

Imi e greu sa explic cuiva care e implicat ca si client cum se misca piesele de schimb. Ei bine, da, poti sta mult dupa o "banala" piesa ;) Mai ales ca destul de rar un service autorizat sa repare produse in garantie se va baga la reparatii post-garantie (cazul cu ecranele sparte de care zici).

Una peste alta, succes, eu zic sa ii suni de azi ;)
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde badboy20cm » 15 Mai 2015, 19:25

Un mic info ,nu au sunat bineinteles :) maine sunt peste ei ori banii ori telefonul reparat.
badboy20cm
1nsane Member

Mesajde VIPER » 15 Mai 2015, 19:56

Cat ai dat pe telefon initial? Ce telefon ai putea lua acum cu banii aia? Ia si asta in calcul ;) Eu nu ti-am zis nimic ;)
Imagine
VIPER

Mesajde badboy20cm » 15 Mai 2015, 22:38

1470 ron ,nu mai vreau nimic sa iau momentan ,am un S4 in teste :)

Eu in trecut am mai avut ceva la garantie ,insa nu la Depanero ,dar tot la Emag ,de exemplu am avut o placa de baza care a cedat dupa 2 ani ,garantia era de 3 ani ,ramanea blocata in boot ,am dus-o service ,cam 5-7 zile a stat si verdictul a fost ca nu se poate repara ,factura mi-a fost stornata ,iar decizia de a luat altceva imi apartinea .

Am mai facut asta cu niste casti cumparate de la resigililate ,circa 400 ron ,azi le-am luat ,testat si una bazaia ceva in ea ,am dus-o a doua zi sa fac retur pe ea ,am primit banii pe ea .

Din ce am vazut nu poti transfera suma catre alt produs ,se storneaza factura ,iei banii si dai comanda la altceva daca vrei .
badboy20cm
1nsane Member

Mesajde klaus74 » 16 Mai 2015, 09:15

Salut,
Sunt un pic confuz din ce zici tu aici. Habar n-am cum e cu Depanero, dar din reclamele pe care le-am vazut pe la televizor inteleg ca se ocupa "de tot ce se baga in priza" (parca asa era), after garantie banuiesc.
Din ce spui tu, vorbim de un produs in garantie pe care banuiesc ca nu il repara ei nu? Deci nu cred ca are legatura cu conceptul lor.

Pe de alta parte asta nu scuza desigur faptul ca stai de atata timp fara telefon. Inteleg ca in cazul tau au depasit perioada maxima. Nu ar trebui sa-ti dea banii inapoi, sau un alt produs nou? Intreb si eu.

Eu cu emag (ca-s tot ei nu?) am avut alta belea acum vreo doua luni. Mi-am luat un smart tv, mi l-a livrat curierul toate bune. Numai ca in momentul cand m-am uitat la cutie dupa aia imi dadusera televizorul standard, fara partea de smart :)
Desi eram pe conceptul livrare in aceeasi zi, evident remedierea greselii nu s-a facut pe acelasi concept. A trebuit sa ma duc eu a doua zi in showroom si sa-l schimb, altfel trebuia sa vina curierul sa preia coletul gresit si abia duca ce ajungea la ei imi faceau ei un alt colet. Ma rog, tot e bine ca si-au acceptat greseala, altii ar fi facut pe prostii. Alta data voi casca ochii de sapte ori, chiar daca e aceeasi dimensiune si serie cum a fost la mine. Dar din punctul meu de vedere tot au primit o bila neagra, ce-i drept singura de cand cumpar de la ei.
klaus74
Gold Member

Maşina: Ex: Ford Focus 1.8TDCI Duratorq 2008
VIN: WF0XXXXXXXXXXXXXX

Mesajde badboy20cm » 16 Mai 2015, 21:13

Azi am rezolvat ,m-am dus la sursa cu poezia invata ,,Salut te rog frumos sa imi stornezi si mie factura pentru ca au trecut 15 zile deja '' S-a mirat putin prima oara operatorul de acolo ,apoi a zis asa cu jumatate de gura ,,Da au trecut 16 zile '' asteptati 15 min pana se storneaza factura .

Am avut o mica problema la caserie cu transferul de banii in contul dupa care am primit etc ..

Sunt multumit ca nu au fost nesimititi si nu au facut gura sau sa ma ia cu vrajeli .

Pacat de telefonul ala ,insa am avut un dubiu de cand l-am cumparat ,avea 2 sigilii HTC si fara tipla/folie pe cutie ,asa cum am vazut in toate unbox-ing pe internet .
badboy20cm
1nsane Member

Mesajde titocus » 20 Mai 2015, 15:00

La ca iti iei altul ! :)
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde badboy20cm » 20 Mai 2015, 18:05

Salut ,mi-am luat un samsung S4
badboy20cm
1nsane Member

Înapoi la Discutii libere/forum