11 Mai 2015, 22:10
$1 scrie:$2.. luni m-am întâlnit cu el, pt a afla din ce cauza am niște zgomote la masina. A mers cu mine, ne-am plimbat puțin...a zis ca sunt de la bucșe, ceea ce știam demult ca trebuie sa le schimb. Am zis ok , hai sa le schimbam . Mi-a zis ca trebuie sa dea comanda și sa-i dau bani pt asta. Eu am mai făcut la el diverse din decembrie de când am mașina și nu mi-a cerut niciodată bani în avans. Am fost mulțumit de fiecare data de ce a făcut. Bun...I-am dat 200 ron și a rămas sa mă sune marți. Marți îl sun eu și îi zic ca nu pot sa vin pt ca am treaba pana seara. Îmi zice ca rămâne pt miercuri , ca oricum nu putea ca are o mașină blocată în garaj. Miercuri îl sun eu pe la 11 zicandu-i ca sunt disponibil pt orice ora. Îmi zice ca încă are mașină blocată în garaj, ca umbla după piese pt ea etc etc și ca mă suna. Nu a sunat...Azi îl sun tot pe la 11 zicandu-i ca sunt disponibil pt orice ora, îmi zice ca încă are mașină blocată în garaj și ca mă suna mai târziu. Îl sun pe la 17:30 ,nu răspunde...Îmi da mesaj ca mă suna el. Acum aștept...nu știu ce se întâmplă cu el, dar e ceva ciudat
$1 scrie:$2ceeaşi ţeapa am luat-o şi eu, mult mai rău decât tine - 1300 Ron. Mi-a zis că mi-a schimbat bujiile incandescente, axul cu came şi curăţat catalizatorul. În realitate nu s-a întâmplat nimic din toate astea, iar maşina a stat la el vreo 2 săptămâni.
24 Mai 2015, 16:29
25 Mai 2015, 07:49
26 Mai 2015, 21:15
05 Ian 2016, 19:01