ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

TEAPA Bogdan Voicu (bubu_2009)

11 Mai 2015, 22:10

Dupa ce am postat thread-ul lui, am observat ca administratorii acestui forum l-au banat pe bubu_2009 (Bogdan Voicu). Numar de telefon al teparului: 0751 057 492

Pentru cine are chef de citit teapa pe care eu mi-am luat-o cu el, o puteti face aici.
Mai multe detalii despre Bogdan Voicu, puteti citi aici.

Intre timp au mai aparut 2 persoane, carora n-o sa le dezvalui userele de aici care mi-au dat urmatoarele mesaje private:

$1 scrie:$2.. luni m-am întâlnit cu el, pt a afla din ce cauza am niște zgomote la masina. A mers cu mine, ne-am plimbat puțin...a zis ca sunt de la bucșe, ceea ce știam demult ca trebuie sa le schimb. Am zis ok , hai sa le schimbam . Mi-a zis ca trebuie sa dea comanda și sa-i dau bani pt asta. Eu am mai făcut la el diverse din decembrie de când am mașina și nu mi-a cerut niciodată bani în avans. Am fost mulțumit de fiecare data de ce a făcut. Bun...I-am dat 200 ron și a rămas sa mă sune marți. Marți îl sun eu și îi zic ca nu pot sa vin pt ca am treaba pana seara. Îmi zice ca rămâne pt miercuri , ca oricum nu putea ca are o mașină blocată în garaj. Miercuri îl sun eu pe la 11 zicandu-i ca sunt disponibil pt orice ora. Îmi zice ca încă are mașină blocată în garaj, ca umbla după piese pt ea etc etc și ca mă suna. Nu a sunat...Azi îl sun tot pe la 11 zicandu-i ca sunt disponibil pt orice ora, îmi zice ca încă are mașină blocată în garaj și ca mă suna mai târziu. Îl sun pe la 17:30 ,nu răspunde...Îmi da mesaj ca mă suna el. Acum aștept...nu știu ce se întâmplă cu el, dar e ceva ciudat

si inca una:

$1 scrie:$2ceeaşi ţeapa am luat-o şi eu, mult mai rău decât tine - 1300 Ron. Mi-a zis că mi-a schimbat bujiile incandescente, axul cu came şi curăţat catalizatorul. În realitate nu s-a întâmplat nimic din toate astea, iar maşina a stat la el vreo 2 săptămâni.

Asadar, astazi am inregistrat o plangere penala impotriva domnului Bogdan Voicu, zilele acestea urmand sa se mai depuna alte 2 plangeri pentru inselaciune si abuz de incredere.

Sunt sigur ca mai sunt si alti oameni pagubiti, de aceea am rugamintea, daca ati auzit sau ati fost pagubiti in vreun fel de acest personaj sa-mi lasati un mesaj privat.

Asadar, domnule Bogdan Voicu (stiu ca citesti forumul sau ai prieteni pe aici), am crezut ca sunt singura persoana tepuita de tine, dar nu sunt. Tu cu asta te ocupi, asta e viata ta, iar lucrurile dupa cum ti-am promis, nu o sa ramana asa.

*ROG Administratorii acestui forum sa faca acest thread STICKY.

Re: TEAPA Bogdan Voicu (bubu_2009)

24 Mai 2015, 16:29

rog sa fie BANAT acest user, este un mare tepar si nu isi face treaba pana la capat. nu e un om care sa faca ceea ce promite. am patit`o si eu la el, cu un schimba GRATUIT dupa ce luasem inainte de la el unu si urma ca celalalt sa fie GRATUIT.
Stima

25 Mai 2015, 07:49

teparul a fost banat demult. mie mi-a dat teapa doar cu 200 ron,fata de scorurile pentru altii. Inca nu m-am dus la politie,am tot zis ca poate ,poate,poate,poate nu e chiar atat de jeg ,dar se pare ca este...mi-a dat mesaj joi ca vineri ma suna sa-mi dea banii inapoi. Bineinteles ca nu s-a intamplat acest lucru. Ce-i drept nu a precizat in care vineri...

26 Mai 2015, 21:15

Cei ce doresc sa faca plangere impotriva lui, se pot duce la Sectia 25 de Politie din Drumul Taberei, Aleea Callatis 1A, in prezent sunt 2 plangeri impotriva lui, cu cat mai multe, cu atat mai bine.

05 Ian 2016, 19:01

Salutare! Pana la urma si-a recuperat cineva banii de la acest "om"?
Răspunde