Discutii libere/forum

cum a fost 2007?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Officer » 08 Ian 2008, 02:03

Fratilor o sa repet pt ultima data: bucurati-va ca sunteti sanatosi. Eu am invatat o lectie importanta de viata in 2007. Ma legam si eu tot asa... ca nu sunt bani cat as vrea eu, ca nu e aia, ca nu e ailalta si alte nimicuri. In septembrie mi-a murit un coleg de servici si prieten la varsta de 32 de ani. Le avea pe toate (case in 3 orase mari din tara, masini, o firma de constructii - de succes baiatul ce sa mai) dar cancerul nu l-a iertat. In decembrie am mai pierdut un fost coleg de serviciu de 37 de ani. In august, la un control medical ce trebuias a fie de rutina i s-a descoperit o tumoare la creier. S-a zbatut si cuprins de disperare a facut rost de bani, a ajusn la Viena sa se opereze insa la scurt timp dupa interventie s-a stins.

In mintea mea s-a produs un declic in momentul in care am auzit de moartea fulgeratore a prietenuluii meu (cu o luna si un pic inainte fusesem la mare impreuna) si de atunci vad lucrurile un pic mai altfel si parca mi s-a luat o piatra de pe inima. Nu ma mai intereseaza, atat timp cat sunt sanatos le iau pe toate in piept asa cum vin, si bune si rele. Post-ul meu nu are rol de a sensibiliza ci de a va transmite invatatura mea cea mai de pret pe 2007. Desi mai auzisem de cazuri de acest gen nu s-a intamplat nimanui cunoscut de mine pana la momentul ala.

Si va rog sa imi permiteti sa va mai dau un citat din "Interviu cu Dumnezeu" de Octavian Paler:

"-Ai vrea sa-mi iei un interviu? deci…..zise Dumnezeu.
-Daca ai timp.… am raspuns eu.

Dumnezeu a zâmbit, spunând:
-Timpul meu este eternitatea. Ce intrebari ai vrea sa-mi pui?

-Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu a raspuns:

-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; că îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Dumnezeu mi-a luat mana si am stat tacuti un timp. Apoi am intrebat:

-Ca un parinte, care sunt câteva din lectiile de viata, pe care ai dori sa le învete copiii Tai?

-Sa invete ca dureaza doar cateva secunde sa deschida rani profunde in inima celor pe care ii iubesc si ca dureaza mai multi ani ca acestea sa se vindece; sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa invete ca exista oameni care ii iubesc dar pur si simplu nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa invete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada in mod diferit;
sa invete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca de asemenea trebuie sa se ierte pe ei insisi.

-Multumesc pentru timpul acordat..am zis umil. Ar mai fi ceva : ce ai dori ca oamenii sa stie ?

Dumnezeu m-a privit zâmbind şi a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"

Sper sa nu interpretati gresit :)
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde alexandrusavu » 08 Ian 2008, 02:22

Bun post. Cam așa stau lucrurile, goana după bani.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde raszvan » 08 Ian 2008, 02:40

2006 m-a scapat de burlacie si mi-a adus o fetita.
Bonus: masina din semnatura
focus 2005, 1,6tdci - 90cp
raszvan
Gold Member

Mesajde sile1 » 08 Ian 2008, 04:40

impozite cat casa (asta la capitolu negativ)... in rest mia adus unele impliniri la care nici nu visam ... deci per total a avut de toate , si bune si rele
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum