Discutii libere/forum

Lovit de doua ori intr-o zi

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde mihai2k1 » 08 Ian 2008, 16:41

$1 scrie:$2sta cu am avut o Dacie e deja cliseu

Eu am avut doua Dacii :P

Prima, a parintilor: bine intretinuta, nu ma lasa in drum si se tinea bine.

A doua, a mea, la fel de bine intretinuta. Am vandut-o dupa doi ani si am dat-o cu 300 Euro mai putin decat dadusem pe ea de noua.

In trafic cautam sa nu incomodez: ma incadram pe banda de care aveam nevoie si mi se rupea in 14 daca unu cu vreo masina mai bengoasa imi facea flashuri, atata timp cat eu stiam ca vreau sa fac stanga si ultimii 50 de metri inainte de viraj mergeam pe banda a doua cu semnalul stanga pus. Sa ma loveasca in spate nu avea tupeu; ori satea in spatele meu, ori ma depasea accelerat pe dreapta... Ce sa zic? Masina lui, banii lui... Eu faceam virajul regulamentar :).

Cu Fiesta merg la fel. Doar ca este un pic mai sprintena, iar eu am mai multa experienta:).

Sorry de off-topic. Citind posturile anterioare am uitat de subiectul de la care s-a plecat si abia acum mi-am dat seama ca am postat aiurea.

Nu mai spun ca imi pare rau, pentru ca ar fi deja cliseu. Urez numai bafta sa se termine tambalaul cat mai repede.
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde titocus » 09 Ian 2008, 01:39

Eu am un vecin si un prieten cu Golanuri care pe la ~40.000 km a schimbat bielete si rotule pe fata.
Iar cea a vecinului a picat ITP-ul din cauza franei de serviciu...e tare noua Dacie...
Sa nu uitam ca piesele sunt cam scumpe pt. o banala Dacie produsa la noi.
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde Tiry213 » 09 Ian 2008, 13:58

$1 scrie:$2u am un vecin si un prieten cu Golanuri care pe la ~40.000 km a schimbat bielete si rotule pe fata.
Iar cea a vecinului a picat ITP-ul din cauza franei de serviciu...e tare noua Dacie...
Sa nu uitam ca piesele sunt cam scumpe pt. o banala Dacie produsa la noi.

Chiar sunt scumpe piesele la logan. Si sunt scumpe si la renault. Probabil e o politica de marketing de a lor, sa lase masinile mai ieftin si sa ia mai mult pe piese.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde toxicristi » 09 Ian 2008, 14:33

Sunt mai scumpe la Renault decat la Logan. Cel putin la vechiul Symbol, care nu e cu nimic peste Logan, platesti mai mult piesele decat la Logan.

$1 scrie:$2robabil e o politica de marketing de a lor, sa lase masinile mai ieftin si sa ia mai mult pe piese.

Asta e la ORICARE importator din Romania!
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum