ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Petitie impotriva taxei de inmatriculare la automobile

28 Noi 2007, 13:00

http://www.romanianews.net/petitie-taxa-auto.html

nu stiu daca ajuta la ceva dar cine stie .....

28 Noi 2007, 13:18

Done.

28 Noi 2007, 13:19

semnat!

28 Noi 2007, 13:22

semnat

28 Noi 2007, 13:44

semnat...

28 Noi 2007, 13:46

done!

ce bine ar fi sa se dea si banii inapoi ... ce frumos visez ....

28 Noi 2007, 13:48

Am semnat si eu.
A primit cineva vreo taxa inapoi de la stat pana acum?

28 Noi 2007, 14:05

Daca vreti sa ajutati cu ceva si daca aveti vreo idee buna pt a forta statul sa scoata taxa de prima inmatriculare intrati aici http://www.nnue.org .
Repet... doar daca credeti ca puteti ajuta. Site-ul este al unui amic de-al meu care considera ca nu este singurul roman impotriva acestei taxe... El incearca sa stranga suficienta lume pt a putea face ceva organizat. Deci, daca puteti ajuta cumva, va inregistrati si postati.

In numele lui, va multumesc.

28 Noi 2007, 14:11

Pro TV nu zice nimic despre asta?

Re: Petitie impotriva taxei de inmatriculare la automobile

28 Noi 2007, 14:21

$1 scrie:$2ttp://www.romanianews.net/petitie-taxa-auto.html

nu stiu daca ajuta la ceva dar cine stie .....

Dupa cum spui si tuu nu cred ca ajuta.
In primul rand ca, pentru o semnatura iti trebuie cnp sau c/i.
E-mailul nu este recunoscut ca mijloc de identificare

28 Noi 2007, 21:42

$1 scrie:$2 CE impune Romaniei: " 2 luni si taxa dispare "

Dupa refuzul noii metode de calcul trimisa de statul roman catre Comisia Europeana, aceasta a trecuta la a doua etapa a procedurii de infrangement impotriva Romaniei problema legata de taxa de prima inmatriculare. CE pune la dispozitie un ultimatum de 2 luni pentru a se conforma celorlalte state membre Uniunii Europene cu modul de taxare a acestui tip de taxa, in caz contrar se va inainta o plangere la Curtea Europeana de Justitie.

"Avem o perioada de doua luni pentru ca, impreuna cu oficialii europeni, sa fie analizate si discutate toate aspectele asa incat sa ajungem la o pozitie de comun acord", a specificat purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru.

Guvernul Romaniei aminteste ca taxa de prima inmatriculare reprezinta un instrument de protectie a mediului in acord cu reglementarile de limitare a emisiilor de dioxid de carbon.

http://www.automotorclub.com/articole/t ... dex-1.html

28 Noi 2007, 21:44

http://www.tmctv.ro/articol_25619/span_ ... _span.html

29 Noi 2007, 13:07

GATA .am dat cu tasta !!!! tot degeaba :(

29 Noi 2007, 17:55

am adaugat si eu o semnatura... si eu cred ca nu se vor lua in seama nici daca se aduna tot atatea cati locuitori are tara asta... nu de alta, dar oricine stie, inclusiv guvernul, ca tot poporul nu doreste taxa asta, mai ales la valorile date...

sper doar ca UE va face in asa fel incat aceasta taxa sa dispara... chiar daca ne va ustura la buzunarul bugetului - la nivel de cetatean avantajele sunt mai mari. aici nu vorbesc doar de bucuria sau moftul pe care pot sa si-l faca unii, ci de nevoia imperioasa de a avea un automobil pentru a putea evolua pe scara sociala. fara un mijloc de transport independent esti pierdut daca vrei sa faci pana si cea mai mica afacere... daca nu faci macar aceasta mica afacere, nu vei putea sa-ti cumperi o masina mai buna, mai sigura si mai putin poluanta in veci... si asa e greu. eu de exemplu nu as fi putut cumpara foca mea daca nu as fi avut o alta masina inainte (bineinteles ca una veche si ieftina - pe care am cumparat-o cu mari eforturi din romania, fiind cotata cam de 10 ori (!) mai mult decat in vestul europei).

in restul europei, acolo unde exista taxa asta, ea este undeva la maxim 100 euro si e fixa (in bulgaria e de 50 - fixa). taxe mari sunt si in scandinavia (asa am auzit) dar se incurajeaza cumpararea de masini care functioneaza cu gaz, propulsie hibrida sau cu etanol/benzina E85. aceste masini nu platesc taxa. ba mai mult, daca posezi o astfel de masina, impozitele sunt aproape nule si mai si poti parca gratuit. am un var in anglia, la londra. zice ca trebuie sa platesti o taxa mare ca sa circuli cu masina prin oras. daca ai masina cu gpl, platesti un sfert... si exemplele pot continua. numa' la noi (taman unde oamenii o duc mai prost!) birurile sunt mai mari...

29 Noi 2007, 18:06

...am semnat-o, dar nu sunt convins ca o va lua cineva in seama...
...singurul organism care poate obliga guvernul sa modifice legea este Comisia Europeana;
...ar trebui ca respectiva petitie, semnata de un numar mare de persoane (de ordinul sutelor de mii..., sau milioane) sa ajunga la Bruxelles, pe masa Comisiei Europene...

Oricum, din ceea ce am vazut prin presa si la TV, comisarul european pt taxe, Laszlo Kovacs a lasat de inteles nu numai ca va forta guvernul sa modifice legea si taxa, dar sa si returneze banii celor care au platit-o deja...problema este ca toate procedurile astea dureaza...iar guvernul continua sa ia banii de la oameni...in cazul in care va fi obligat sa ii returneze, vor fi alte formalitati...va mai trece timp...va fi ca un imprumut cu dobanda 0%...

19 Ian 2008, 21:47

semnat

19 Ian 2008, 21:54

$1 scrie:$2emnat

Tarzior, deja se pare ca e de acord comisia cu noua varianta... :)

20 Ian 2008, 01:10

Semnat

Dar sigur degeaba.

20 Ian 2008, 02:16

semnat

20 Ian 2008, 15:09

semnat...sa speram ca va fi mai bine...

21 Ian 2008, 01:17

nu cred ca o sa faca ceva petitia aia..probabil ca baza de date cu email-urile va fi vanduta si vom primi mai multe spam-uri
Răspunde