ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
19 Ian 2008, 13:58
http://www.romanialibera.ro/a115608/act ... ajiti.html
asa ceva putem face si noi. Ca in momentul de fata suntem destui de multi......daca ne aduman 200 de oameni care sa donam cate 50 de lei (ca de bine de rau avem de unde daca ne permitem masina) strangem 10.000 lei, din care putem cumpara cel putin 7 calculatoare.
19 Ian 2008, 14:27
Absolut o idee foarte buna daca nu dam bani sa dea fiecare ce ii prisoseste pe acasa legat de IT de la P3 700Mhz in colo, nu si monitoare cu tub insa ca nu vrem sa0i nenorocim la ochi
Ideea este foarte buna totusi trebuie o persoana din domeniu care sa stie unde este nevoie de PCuri sau putem sa vb cu cei care au initiat proiectul sa ne spuna ei cu conditia sa le ducem noi acolo sa fim siguri ca ajung unde trebuie
Cu Stima
19 Ian 2008, 14:31
stiu ca acei oameni doneaza ce au pe acasa.....
dar cu 50 de lei de fiecare putem sa le luam ceva nou, cu garantie, mai putin consumator si cu monitor LCD! Ca in 1400 1500 de lei, de la altex, mediagalaxy, carrefour sau mai stiu eu unde gasim.
de acord cu tine, avem nevoie de un om care stie unde sa mergem, dar cine? Eu am venit doar cu ideea pt ca m`a impresionat.
Si inca ceva....asta ar merge frumos cand e gata asociatia....
sa la zicem....Din partea CFOR!
19 Ian 2008, 17:04
Este foarte buna initiativa. Parerea mea este ca nu o sa se stranga 200 de oameni care sa dea 50 de ron. Dar ar fii bine venita orice suma.
Ar fii bine daca am prinde si o sponsorizare de la o firma de calculatoare care sa faca niste discounturi. Macar tva-ul sa il scada din ele, daca tot sunt pentru donatii.
19 Ian 2008, 17:32
I'm in. Si cu bani si cu componente.
19 Ian 2008, 21:07
si io in
incerc sa aflu info sapt care vine
19 Ian 2008, 21:16
Prezent si eu; @Tiry213: e greu cu donatiile facute de firme, deoarece legea nu incurajeaza donatiile, chiar penalizeaza firmele daca fac donatii peste o anumita limita, care este foarte scazuta (0.2% din cifra de afaceri, fara tva)
19 Ian 2008, 23:14
alecsutzu fara suparare e o idee ok dar eu as ruga pe cineva sa inchida sau sa stearga acest post macar pana finalizam partea cu ajutoarele pt ca sunt prea multe initiative si mi e teama ca nu o sa reusim sa finalizam niciuna
20 Ian 2008, 06:08
In cazul in care se strang bani, eu pot veni cu furnizorul. Carrefour si Media Galaxy NU au ofertele cele mai bune performanta/pret si ne-am batea joc de efortul nostru daca am da banii aiurea in niste magazine care nu numai ca umfla preturile la niste componente mediocre, dar mai si dau o garantie cu care poti sa te stergi in cel mai bun caz.
Mentionez ca nu mi-ar iesi nimic din asta (au mai fost cazuri in care am recomandat acest furnizor si mi s-a reprosat cu rautate ca "am contract cu ei"

, dar pot face rost de reduceri semnificative si componente de calitate, cu garantii si tot ce trebuie.
20 Ian 2008, 11:44
Uhhh ... din amintiri stiu ca oamenii se adunau pe undeva intr-o sala de forta prin agronomie (asta acu vreo 2 ani si ceva cind am facut si eu curatenie prin casa ) si de "organizare" se ocupa ben ....
20 Ian 2008, 17:03
as puea cauta sponzorizare puternica de dincolo. Dar problema ar fi transportul. in UK un calculator gen p3 sau chiar p4 mai vechi nu mai are valoare. Pentru familii enajutorate daca le facem reclama sigur am gasi in uk o firma cu calc vechi. La faculta la care studiez eu acuma au artuncat cam 100 dell-uri p3 si p4 fara monitor.
21 Ian 2008, 19:29
$1 scrie:$2.. nu si monitoare cu tub insa ca nu vrem sa0i nenorocim la ochi

Cu Stima
Eu sincer nu am pentru mine LCD am un CRT sh ca nu mi-au mai ramas bani. Rate, leasing-uri etc.
Nu ma plang, dar spuneam si eu asa ca fapt divers... 50 de ron pot sa dau fara probleme. 500 sa-mi iau un LCD nou cu garantie..... nu prea(prime de craciun/paste nu se dau la firma la care lucrez eu). Bugetul este limitat pentru moment. Si chiar daca as avea "in plus" 500 ron nu cred ca mi-as lua LCD. Mai sunt si alte prioritati.