Eu sunt total impotriva spagii. Multi oameni au fost invatati asa(mecanici, doctori, functionari publici), si fara spaga parca lucreaza in bataie de joc. Daca e un termen dat(rezonabil) si stii ca il poti scurta daca te duci la persoana potrivita, da, ok, il omenesti, dai un ban dar stii ca face. Insa sa te tina in service mai mult decat ar fi cazul sau sa lucreze mai prost pentru ca nu ai dat spaga e mare magarie. Eu evit cu tot dinadinsul sa dau spaga.
Acum, cu ITP-ul, daca aveti masini noi nu aveti probleme atat timp cat e facuta o minima revizie inainte de a se ajunge pe stand(adica verificate frane, directie, becuri, etc) pentru ca nu fi probleme majore. Altfel nu le prea cauta in nesimtire.
Daca ai Dacie sau ceva mai vechi, intr-adevar e nebunie. EU ca sa iau ITP-ul cu Dacia mea, desi era in stare f buna, motorul era refacut complet, avea 20.000 km, set borgo, i-am schimbat toate consumabilele, am pus caseta de directie noua, totul era impecabil(impecabil la modul ca u erau foarte mari sanse sa mai fi fost cu alta Dacie sa mearga la fel de bine, antifonata, echilibrata, tot), i-au gasit probleme de genul ca i-au gaurit podeaua cu o surubelnita(deh, masina din '84, dar nu avea gaura inainte de ITP, pentru ca am fost sub ea cand a fost pe stand). S-au luat ca nu e original vasul de spalator de geamuri, tot, doar-doar sa bag banul in fata. S-a ajuns la scandal foarte mare, amenintari ca ii dau in judecata, asta pentru ca au vrut sa faca figuri si a 2-a oara cand am adus-o, i-am simtit din start croiti sa ma trimita acasa. Cand am facut ditai' circul acolo, s-a rezolvat. Daca ma intrebati daca as fi dat spaga, raspund si acum. SUB NICI O FORMA! Tara asta nu se schimba daca mergem la fel cum a fost obisnuita pana acum 19-20 de ani.
Cica aia aveau si norma de masini picate, daca erau vechi puteau sa fie lacrima si tot le frecau pana gaseau ceva si le trimiteau acasa. Eu student, va dati seama ce bine mi-a parut cand am vazut genialul sistem din tara asta!