ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Tepe camera video!

22 Ian 2008, 14:11

Sambata 19 ianuarie 2008, in parcarea de la Petrom Urziceni, un nene cu Ford Focus, statea la parlamentari cu un tiganus care ii facea o super oferta de camera digitala!

Imi pare rau pentru el dar camera aia de firma si super ieftina, nu exista !

Sper ca totusi a fost intelept si nu a crezut povestile tiganusului!

Mai oameni buni eu stiu ca pretul e tentant dar inainte sa luati ceva verificati, ca dupa aia plangeti dupa banisori!

P.S Nu am intervenit pentru ca de multe ori facerea de bine e f....e de mama!
Si asta am patit-o pe pielea mea!

22 Ian 2008, 14:26

...camera era cu siguranta furata...mi s-a intamplat si mie sa fiu acostat in plina strada de diversi dubiosi care imi propuneau sa cumpar diverse (dvd, camere, etc) la preturi foarte avantajoase...

22 Ian 2008, 14:31

Cine nu a invatat ca nu e bine sa faci afaceri cu tiganii...nu-i bai, mai are timp.

22 Ian 2008, 14:32

Sunt luate din Europa/Dragonul Rosu - sunt niste chinezarii ieftine (a mai fost moda cu binoclu si trepied de camera vandute la semafoare).

22 Ian 2008, 14:33

Camere de f multe ori, nu sunt furate, sunt facute pe vapor si nu au nici o legatura cu firmele care le produc, de fapt nici nu exista pe situl producatorului!

Si daca ar fi furate consider ca ar fi si mai grav!

22 Ian 2008, 14:34

nu neaparat furata :)

sunt destui care au marfa procurata cinstit, dar pe care incearca sa o vanda ca fiind furata. e relativ simplu:
-cumperi o janghina de camera foto, cat mai ieftina, dar care sa fie cat mai mare
-te duci intr-o parcare sau intr-o intersectie si cauti un potential cumparator
-ii spui cumparatorului ca e super oferta, ca dracia valoreaza o gramada de bani, dar te grabesti si esti dispus sa i-o lasi la un pret beton (care pret e, de fapt, de 5-10 ori mai mare decat pretul real de achizitie)
-cumparatorul se bucura ca a avut ocazia sa cumpere ceva la un pret foarte bun, mustrarile de constiinta sunt date deoparte cu "pai ce, am furat-o eu? poate ca nici macar nu e furata"
-ulterior afla ca super camera digitala cumparata se gaseste si in Cora, unde e de 2-3 ori mai ieftina decat a dat el pe ea.

le: deseori camerele astea sunt rebranduite, asa ca pe ele scrie Sony sau Nikon sau alte nume mai cunoscute, dar daca te duci pe site-ul producatorului nu gasesti acel produs.

22 Ian 2008, 15:10

alea toate sunt numai jucarii, in cel mai feirict caz fac poze pe film.

sunt jucarii pline de abtibilduri, preturi cat mai mari gen etichete pe ele sa vada lumea ca ele defapt costa 500 de euro, nshpe mii de megapixeli, etc da defapt e o carcasa de plastic cu 2-3 lupe, un fel de binoclu....

multi care nu se pricep iau teapa asta, in speta oameni in varsta, instr meu de scoala de soferi a luat 2 din grecia, cu gandu ca le vinde aici si scoate bani k lumea :D

22 Ian 2008, 15:36

acum au aparut si in carrefour si praktiker cu aceleasi " oferte speciale " dar eu deja stiam ca sunt " extra" fiindca am vorbit cu cativa " vanzatori ambulanti " :D anul trecut pe centura si spuneau ca baga pamant sau nisip in ele ca sa semene cu cele originale la greutate si-i pacaleau pe soferii de tir sau alti amatori.

22 Ian 2008, 16:50

poveste adevarata!!!
Vin in bloc la mine trei tipe, bat la fiecare usa si intreaba ce cafea se bea in casa. Le arati pachetul si iti comunica ca esti fericitul castigator al unui pachet de produse constand intr-un filtru de cafea, un storcator de fructe manual si un fier de calcat, produse care insumate valoreaza 8 mil, dar faptul ca sunt castigatori le pot cumpara cu 2,5 milioane. Ajung acasa si am constatat ca toti pensionarii din bloc isi utilasera casa cu astfel de produse, inclusiv bunica mea :).
Normal ca produsele erau din dragonul rosu/niro/europa, iar valoarea lor era de aproximativ 300 mii. Fierul de calcat si filtrul de cafea nu am avut curaj sa le bag in priza.

22 Ian 2008, 17:31

$1 scrie:$2oveste adevarata!!!
Vin in bloc la mine trei tipe, bat la fiecare usa si intreaba ce cafea se bea in casa. Le arati pachetul si iti comunica ca esti fericitul castigator al unui pachet de produse constand intr-un filtru de cafea, un storcator de fructe manual si un fier de calcat, produse care insumate valoreaza 8 mil, dar faptul ca sunt castigatori le pot cumpara cu 2,5 milioane. Ajung acasa si am constatat ca toti pensionarii din bloc isi utilasera casa cu astfel de produse, inclusiv bunica mea :).
Normal ca produsele erau din dragonul rosu/niro/europa, iar valoarea lor era de aproximativ 300 mii. Fierul de calcat si filtrul de cafea nu am avut curaj sa le bag in priza.

Ma scuzi dar nu ma pot opri din ras.... :lol: Ce le mai trece prin cap, sa innebunesc de nu...

22 Ian 2008, 20:46

Mi-au venit si mie la usa cu faza cu cafeaua (pentru a doua oara). Faza tare este ca eu stiam textul si cum eram cu niste prieteni mi-am zis sa ma distrez...
Ma intreaba aia ce beau si alte chestii... ii arat plicul de cafea si scoate pachetul din punga ca vezi doamne am castigat and crap... nu am lasat-o sa mai termine, am luat pachetul si am inchis usa. A stat impreuna cu partenerul vreo ora la usa si se tocmea ca sa ii dau macar 200 de mii. I le-am dat inapoi cu mentiunea ca le rup picioarele daca ii mai prind prin bloc.

22 Ian 2008, 21:43

tziganusii cu "camere" deobicei le au intr-o punga de plastic si acosteaza persoane naive cu textul..nu vrei o camera ieftina?

22 Ian 2008, 22:24

Vis-a-vis de inselatorii: un coleg a fost sunat de cei care te anunta ca ai castigat "n" mii euro si ca ii poti ridica cu conditia cumpararii unei cartele de telefon mobil si sa suni inapoi si sa dai codul si seria, pentru incarcare.

Colegul meu s-a facut ca pune botul si l-a sunat p-ala inapoi dandu-i cod si serie fictive (a zis si el niste numere acolo).

Dupa vreo 10 minute suna ala inapoi sa-l certe ca de ce "i-a dat cod si serie gresita" :shock: ... Asta e culmea tupeului !!!

salut

22 Ian 2008, 23:09

una bucata camera mega super digitala :lol: :lol: :lol: 150 lei cumparata de bunul meu frate atotnestiutor :lol: :D
Fişiere ataşate
HPIM2590 (712 x 534).jpg
(117.22 KiB) Descărcat de 196 ori

22 Ian 2008, 23:11

Mama ce blitz cat faru din C-ta... si prins cu fir de telefon :shock:

PS: Si ce nume frumos de fata are :D

PPS: Motor drive? Ce e aia? Invat si eu ceva nou...

22 Ian 2008, 23:13

peste acel nume de fata tronea un actibild cu numele de sony

22 Ian 2008, 23:51

da camera...uhm...face poze? (pe film in cel mai bun caz :D ) sau e doar o cutie?
Ultima oară modificat de toxicristi pe 23 Ian 2008, 00:12, modificat 1 dată în total.

23 Ian 2008, 00:10

lasa ca si eu am avut un fost coleg de faculta care si-a luat una la fel.sa vezi ce-i dadea de cap nevasta cu camera minune!

cutia

23 Ian 2008, 01:16

cica nu e chiar cutie.e din aia cu film oricum.dar penala rau.n am folosit-o deloc.troneaza pe undeva prin casa si aduna praf(ceea ce si e defapt).am atasat si aparatul bunicului care ii da clasa oricand :D
Fişiere ataşate
HPIM2591 (712 x 534).jpg
(85.16 KiB) Descărcat de 154 ori

23 Ian 2008, 01:26

A cumparat si unchiu un Sony de la tepari, initial mi-a zis c-a luat-o de la un prieten :). Camera video, 16 megapixeli, zoom cat sa vezi pe luna, etc. Trebuie sa recunosc ca la prima vedere m-a prostit si pe mine. Initial mi s-a parut ca face pozele prea intunecate si-am incercat sa reglez ceva luminozitate / contrast din meniu : nu avea :D . Dupa ce-am descarcat si foto pe calculator si-am vazut calitatea mi-a fost clar. "Modelele" comercializate sub marca Sony sunt DVX 800 sau DVX 700, care bine-nteles ca nu sunt de gasit pe situl producatorului.

P.S. A dat pe ea 600 ron. In magazin era 800 euro chipurile...:D

23 Ian 2008, 02:00

$1 scrie:$2oveste adevarata!!!

Numai voi sa puneti poze, va prezint si eu premiul.
Dupa cum vedeti, filtrul si fierul sunt de provenienta "germany", de unde-s forduletele noastre :)
P.S. ma gandesc sa-l bag la rubrica vanzari :) :)
Fişiere ataşate
P1010201.JPG
(178.46 KiB) Descărcat de 157 ori
Ultima oară modificat de raszvan pe 23 Ian 2008, 02:08, modificat 1 dată în total.

23 Ian 2008, 02:05

no.1 quality..................

23 Ian 2008, 02:09

cumperi? :) .

23 Ian 2008, 02:12

banuiesc ca este super oferta :lol:
in magazin sunt 200E, am vazut eu sa moara ......
daca le lasi la 300E mai stam de vorba :D
SUPER

23 Ian 2008, 02:14

$1 scrie:$2umperi? :) .
iti dau la schimb mega super camera digitala olympus ex sony :wink:

23 Ian 2008, 02:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

23 Ian 2008, 07:39

totusi aparatu foto arata cat de cat aa parat sa ezi ce plastice abtibildate avea la camere instructoru meu, deh om batran zoom 800x nebunie curata fm radio, orice da nu camera nu era, te uitai in obiectiv si vedeai ca prin binoclu
:D

tragic...dar daca avea pret de 800 de euro pe ea...
super afacere.

23 Ian 2008, 10:37

Vad ca are succes topicul!

Domnul din prima poveste, cu Fordul Focus la Petrom - Urziceni, nu ne povesteste despre super camera sa?

PS. Propun redenumirea topicului : Tepe domestice!

23 Ian 2008, 20:10

Houssener d-ala ca in poza a luat si mama. Si m-a pus sa toc ceapa cu el. Am tocat ceapa pana i-am rupt manivela aia. Si s-a suparat mama pe mine. A zis ca nu stiu sa tin la lucruri si ca am facut-o intentionat. :shock:

A mai cumparat atunci si un fier de calcat "Phillipps" :lol: . Si al naibii merge si acum :shock: .

23 Ian 2008, 21:01

$1 scrie:$2..

A mai cumparat atunci si un fier de calcat "Phillipps" :lol: . Si al naibii merge si acum :shock: .

Are totusi un defect, recunoaste: se incalzeste cam tare in functionare... :lol: :lol: :lol:
Răspunde