ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
30 Mai 2006, 17:56
Stimati colegi,
Avand in vedere ca o cunostinta de-a mea si prieten de-al vostru tocma ce s-a hotarat sa-si puna catuse, si la sugestia dlui. mihalcea, fac acest topic musai si exclusiv pentru urarile de bine catre dansul.
Deci, asgard, iti doresc sa-ti fie bine, casa de piatra, sa va iubiti in fiecare seara si sa n-aveti parte de nimic ce nu v-ar placea
si te asteptam dupa hanimun cu berea/vodca/apa plata
Casa de piatra!
30 Mai 2006, 20:18
Casa(nu ford:)) ) de piatra!!
30 Mai 2006, 20:25
asgard, fii atent, inca mai ai timp sa evadezi, fugi cat mai poti :icon_lol:
30 Mai 2006, 20:45
Petrecerea burlacilor cand e :icon_eek: :icon_question: :icon_question:
30 Mai 2006, 22:23
repostez aici cu permisiunea expresa a moderatorilor - permisiune pe care am sa o obtin in cele din urma - ceea ce am scris in topicul despre fotbal referitor la evenimentul cu pricina.
director`s cut.....
...asa ca, maestre, casa de piatra, toate cele bune, sa vi se implineasca cele mai ascunse dorinte si Domnul sa fie cu voi si cu nimic impotriva voastra!
sanatate, putere, calm, liniste, petrecere frumoasa si hanimun cat mai placut!
...director`s cut
ps: omagiile mele zuza pentru demers, tardive dar sincere...
31 Mai 2006, 02:49
Casa de piatra si numai fericire.....si fara incindente
31 Mai 2006, 12:00
mihalcea, omagiile mele pt tine, caci ideea din postul repostat a facut POP-UP
31 Mai 2006, 14:27
casa de piatra....o sa iti simtim lipsa la flashuri :-<
31 Mai 2006, 22:27
Domnu Doctor cu aceasta ocazie Magogu itzi ureaza Casa de BCA fiindca cea de piatra e mai rece si tot ce itzi doresti alaturi de Invartecutza.
PS Motanu aduce inelele?
Cu Deosebita Stima si Respect
02 Iun 2006, 12:15
Casa de piatra domn'doctor, si ai grija sa nu ne uiti prea curand, sper sa ne mai revedem...pana atunci petrecere frumoasa