Obtinere permis in Bucuresti.
Am o cunostinta care vrea sa dea de permis in Bucuresti, desi nu este din acest oras insa are viza de flotant asa ca se poate acest lucru, si m-ar interesa cateva sfaturi de la cei care au trecut prin asta. Pentru scoala de soferi am trecut pe la 2 din ele, in Sectorul 5, DINU2000 si inca una vis-a-vis, dar vreau sa spun ca am ramas cu o imagine foarte proasta. Oricum fiind foarte aproape de zona in care locuieste acea persoana este un avantaj care conteaza foarte mult. M-ar interesa de la cei care au trecut pe la una din aceste scoli ce parere au si daca este vreun instructor care merita sa fie recomandat.
Referitor la examenul practic, in ce zone ale Bucurestiului se da? Exista un traseu mai des folosit de politisti pt aceste zone? Tinand cont de traficul infernal nu cred ca te scot ei sa te plimbe ore intregi si sa stea la semafoare.
Referitor la examenul practic, in ce zone ale Bucurestiului se da? Exista un traseu mai des folosit de politisti pt aceste zone? Tinand cont de traficul infernal nu cred ca te scot ei sa te plimbe ore intregi si sa stea la semafoare.
Mondeo Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6, Tectonic silver
-
Mr.Cod - Member
- Maşina: Mondeo MK5 Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6