Discutii libere/forum

Obtinere permis in Bucuresti.

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Obtinere permis in Bucuresti.

Mesajde Mr.Cod » 24 Ian 2008, 11:52

Am o cunostinta care vrea sa dea de permis in Bucuresti, desi nu este din acest oras insa are viza de flotant asa ca se poate acest lucru, si m-ar interesa cateva sfaturi de la cei care au trecut prin asta. Pentru scoala de soferi am trecut pe la 2 din ele, in Sectorul 5, DINU2000 si inca una vis-a-vis, dar vreau sa spun ca am ramas cu o imagine foarte proasta. Oricum fiind foarte aproape de zona in care locuieste acea persoana este un avantaj care conteaza foarte mult. M-ar interesa de la cei care au trecut pe la una din aceste scoli ce parere au si daca este vreun instructor care merita sa fie recomandat.
Referitor la examenul practic, in ce zone ale Bucurestiului se da? Exista un traseu mai des folosit de politisti pt aceste zone? Tinand cont de traficul infernal nu cred ca te scot ei sa te plimbe ore intregi si sa stea la semafoare.
Mondeo Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6, Tectonic silver
Mr.Cod
Member

Maşina: Mondeo MK5 Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6

Mesajde stdanm » 24 Ian 2008, 12:03

eu am facut la dinu 2000, acum cam 2 ani jumate-3, la scoala de la piata domenii. instructor Motoroiu. (nu glumesc, chiar asa il chema :D ). si el si cu inca unu erau cei mai buni, adica aveau cele mai buni masini atunci. dar nu mi-a dat mari batai de cap, statea pe scaun, mi-a zis, baga in prima viteza si da-i inainte. si mergeam pe unde avea e treaba. cam asa fac toti. deci nu te astepta la prea multe. pun baza pe ce se da la examen, nu te invata parcarile decat daca ii spui tu ce si cum vrei.
stdanm
Gold Member

Mesajde badd0gg » 24 Ian 2008, 14:00

sunt cateva trasee de examen in bucuresti si le stiu toti instructorii
De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori?
badd0gg
Member

Maşina: Ford Focus 2003 1.8 TDDi 90CP

Mesajde Mario B. » 25 Ian 2008, 12:41

eu am facut la particular! isi facea omul treaba pe timpul meu, dar ma plimba dintr-un capat in celalalt al orasului si nu statea mai mult de 5-10 min unde avea treaba...ce pot sa spun am fost f multumit, nu a tipat la mine, m-a invatat tot ce trebuia sa ma invete, nu si-a menasina cum fac altii (nu tine masina din abreiaj ca se strica etc.)...in general scolile mari au un traseu stabilit si nu se abat de la el
Build Date: 28.03.2001 / Vehicle Line: Mondeo 2001 / Body Style: 4 Door Saloon Version: Series 40 Engine: Duratorq DI 2.0 (115PS) / Transmission: 5-Speed Manual - MTX75 Drive: LHD FWD Axle Ratio: 3.56 Emission: 2000 EEC (EEC 7) Air Conditioning: Manual Air Conditioning Territory: (+)"D" Paint: Stardust Silver (Metallic) Interior Fabric: Mars
Mario B.
Member

Mesajde badd0gg » 25 Ian 2008, 13:11

$1 scrie:$2..in general scolile mari au un traseu stabilit si nu se abat de la el

nici nu au voie, iar daca instructorul tau a facut asta, a facut-o pe raspunderea sa.. sunt niste trasee stabilite de cei de la circulatie pe unde ai voie cu scoala
De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori?
badd0gg
Member

Maşina: Ford Focus 2003 1.8 TDDi 90CP

Înapoi la Discutii libere/forum