ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
23 Ian 2008, 23:33
Venind din Oradea, am crapaturi in parbriz, mai multe...necesita o schimbare de parbriz, dar nu urgent.
Intrebare: firma respectiva e pe undeva la iesirea spre Bucuresti, podul darste. Are parbrize la un pret acceptabil, dar un feed-back ar fi de mare folos.
multumesc
23 Ian 2008, 23:38
n-am auzit de ei, dar nici n-am avut nevoie de astfel de servicii.
Teoretic, daca-ti dau garantie, nu vad ce probleme ar putea aparea ulterior.
23 Ian 2008, 23:40
$1 scrie:$2-am auzit de ei, dar nici n-am avut nevoie de astfel de servicii.
Teoretic, daca-ti dau garantie, nu vad ce probleme ar putea aparea ulterior.
nu am intrebat de garantie, pt ca eu imi fac veacul in Oradea...acum mai stau 2 sapt in bv si plec acasa
24 Ian 2008, 00:40
pai si-a schimbat un prieten la ei parbrizu la o dacie, el e multumit dar mai mult nu pot sa-ti spun.
e la intrare in bv inainte de pod pe dreapta, adica imediat dupa benzinaria lukoil.
24 Ian 2008, 01:17
Scump. Si dura 3 saptamani pana venea parbrizul pe comanda. Am renuntat si-am cumparat / schimbat parbrizul la o firma de pe Traian. E pe o straduta laterala pe care e si un centru mare cu anvelope SH. A venit comanda in 3 zile si schimbatul a durat 2 ore cu garantie 6 luni. Mi s-a parut ok.
24 Ian 2008, 02:20
Informativ la ce pret ai gasit parbrizul pentru mondeo??
24 Ian 2008, 11:19
La focus 1 parbriz fara degivrare 380 Ron cu tva si montaj inclus.
27 Ian 2008, 21:06
$1 scrie:$2nformativ la ce pret ai gasit parbrizul pentru mondeo??
cu incalzire si locul pt senzor de ploaie (ca nu e senzorul in parbriz) = 770RON, inclusiv montajul
Se pare ca e parbriz chinezesc...no comment
Daca ati auzit pareri pro sau contra, mi-ar prinde bine, sapt viitoare sunt in Bv si stau pe ganduri pt schimbat sau ba
27 Ian 2008, 21:16
nu vreau sa fac reclama dar un prieten a schimbat la baietii astia ( de la pod) ptr un seat cordoba este ft multumit de lucrare si pentru faptul ca s-au inteles si cu reduceri .... fara factura...... cred
m-am interesat si pt fordul meu au spus ca se rezolva am si o carte de vizita de la ei ti-o trimit prin PM
bafta !