Discutii libere/forum

intrebare pt un test drive

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

intrebare pt un test drive

Mesajde maccosmin » 26 Ian 2008, 03:10

Pentru a face un test drive cu orice model Ford se plateste ceva?? cum se deruleaza test driveul? si ce acte iti cer? trebuie sa cumperi neaparat masina?
maccosmin
Incepator

Maşina: Fiesta 1,4TDCI

Mesajde cal » 26 Ian 2008, 04:57

ar fi culmea sa te poata obliga aia sa cumperi masina dupa drive-test :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[size=50][color=#FF0000][b]......[/b][/color][/size]
cal
Member

Maşina: FFC-max 2.0d ghia+ BMW 320cd E92

Mesajde Smiley » 26 Ian 2008, 11:47

-nu se plateste nimic
-dupa test drive nu esti obligat sa cumperi masina
-trebuie programare din timp, ca sa fii sigur ca au disponibil modelul si motorizarea dorita de tine
-iti trebuie permisul de conducere
-unii dealeri mai au cateva restrictii, gen permis mai vechi de 2 ani
-test drive-ul consta intr-o plimbare prin oras impreuna cu consultantul de vanzari, tu fiind la volan. in functie de amabilitatea respectivului consultant, plimbarea poate sa fie mai scurta sau mai lunga (e bine sa-l intrebi de la inceput pe unde vrei sa mergi sau sa-i spui clar "vreau sa merg pe aici si pe aici si pe aici". la un dealer , de exemplu, traseul era predefinit (mi-a zis ala "traseul e asta: strada x, strada y, apoi z si ne intoarcem pe w"), pe cand la alt dealer consultantul n-a avut nimic impotriva sa facem o plimbare mica pe autostrada.

le: nu mai deschide mai multe topicuri pe aceeasi tema in sectiuni diferite ale forumului. unul singur e de ajuns.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde Officer » 27 Ian 2008, 21:51

Eu mi-am facut o programare on-line pt test drive cu new mondeo si trebuia sa fiu contactat. Programarea cred ca am facut-o in septembrie. Nu m-a contactat nimeni nici cucu pana acum.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde omarica » 02 Feb 2008, 01:20

mi-am facut si eu programare on-line de mai multe ori si nu am fost contactat nicodata de ford. M-au sunat cei de la Bavaria, cand aparuse seria 1 dar nu am putut sa merg.
Ford Focus 1.8 TDDi 2001 90 Cp
omarica
Ford Freak

Înapoi la Discutii libere/forum