ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
02 Iul 2006, 17:33
Ma bate gandul sa aduc de dincolo o masina, ceva mai veche si ....auzisem de recarosare (binenteles pentru inmatriculare)
In primul rand vreau sa stiu daca se mai face asa ceva, si, .... in ce coonditii?
Specific ca vorbesc despre o masina de fabricatie ....'90-'96!
Respecte!
Aramis
02 Iul 2006, 20:55
eu cred ca te complici. Da, sigur ca se poate, dar numai daca ai o masina deja inmatriculata aici sau macar certificatul de inmatriculare. Sfatul meu: pe la RAR sa treci cit mai RAR! (daca n-ai pe nimeni pe-acolo sa-ti insface ciubucul) :icon_evil:
03 Iul 2006, 08:49
NU stiu ce ma face sa ma gandesc la faptul ca ..indiferent ca vrei DOAR recarosare, RAR-ul iti va verifica masina sa vada daca poate intra in Romania.. .adica EURO 3 .. .alea..alea...
Asa ca nu faci o afacere foarte buna... ca nu stii daca ti-o primeste sa te folosesti de ea in tara.
Dupa ce vor intra in UE..... atunci masinile vor putea fi aduse si mai vechi de ...EURO 3..
Pana atunci...nu cred ca-ti va reusi!
Bafta
03 Iul 2006, 11:04
la recarosare se pastreaza motorul de pe masina veche (cel putin in acte) prin urmare nu ai nevoie sa fie euro 3.
nu schimbi decat caroseria initial...