ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: influenteaza grosimea talpilor incaltarilor stilul de condus

14 Mar 2008, 13:37

Eu de lene m-am urcat la volan in clapari. Mi s-a oprit masina, m-a bălăcărit sotia si m-am descaltat.

14 Mar 2008, 15:32

Hai sa ma bag si io in seama. Incaltarile ca incaltarile, dar sa vedeti senzatii tari cand din cauza unei operatii de hernie de disc, uneori iti amorteste toata laba piciorului stang, de nu mai simti deloc ambreiaju' ala, parca ai avea picior de lemn... :(( Si incerci sa faci miscarea din coapsa ca sa stapanesti miscarea...

14 Mar 2008, 19:26

$1 scrie:$2ai sa ma bag si io in seama. Incaltarile ca incaltarile, dar sa vedeti senzatii tari cand din cauza unei operatii de hernie de disc, uneori iti amorteste toata laba piciorului stang, de nu mai simti deloc ambreiaju' ala, parca ai avea picior de lemn... :(( Si incerci sa faci miscarea din coapsa ca sa stapanesti miscarea...

ar fi interesant daca s-ar intampla la piciorul drept si n-ai mai simti acceleratia.... :))

15 Mar 2008, 10:58

Mie nu-mi place sa conduc cu bocanci,sunt prea mari prea grosi la talpa nu simt asa bine pedala si am si marimea 43.

15 Mar 2008, 13:35

stangu pe frana e ceva simliar cu "asistenta la franarea de urgenta" :)) cu stangu calci frana si cu dreptu dai avariile ... comic e cand mai opresc la semafor cu motoru turat ... port 45 si cand calc serios frana mai fuge marginea piciorului si pe acc ... senzatie e cu papuci in picioare si eventual buimac abia trezit din somn ... noroc cu cuplu de la diesel ...

imi place cruise`u de la ford ... la drum lung conduci cu 1 din 4 membre ... daca avea si dsg sau ceva cu padele , luam focusu de nevasta :)

16 Mar 2008, 16:54

incercat frana cu piciorul stang mai dedemult..desi era soare afara, asfaltul uscat si curat mi-a intrat ABS-ul de vreo 3 ori(aveam vreo 50/h) si era sa raman cu o bucata de volan in dinti...nu-mi mai trebe astfel de experimente :D

17 Mar 2008, 10:21

Si senzatia se amplifica, la masini(gen dacie) carorar le tine frana doar pe o roata sau doua . :))

17 Mar 2008, 18:44

Eu iarna am incaltaminte de schimb, nu pot conduce cu bocanci.
E ciudat dar mai bine sa rada lumea de mine decat sa patesc vre-o belea.
A si urasc si pantofii "de sarmale" care au talpa neteda.

In concluzie: Da, influenteaza stilul de condus!
Răspunde