ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
08 Apr 2008, 16:51
Ma poate ajuta cineva cu un pret pentru laptopul din link-ul de mai jos?
cont01us
http://www.marketonline.ro/notebook-lap ... 600-183ghzOmul cere 20 mil. Am cautat un pret in magazin al laptop-ului, dar nu am gasit.
Ce ziceti? Merita 20 mil ?
08 Apr 2008, 16:59
Fiind de 12.1" e peste 2800 ron daca ar fi sa-l gasesti. 2000 ron zic ca merita.
08 Apr 2008, 20:49
Ram putin, doar 512, hdd mic, doar 80.
Sincer, in afara de ecranul mic, nu prea merita. Sunt laptop-uri similare ca posibilitati la un pret mai mic.
Gandeste-te la garantie, daca ai o problema cu el ce faci? E transmisibila?
Licenta in mod normal nu e transmisibila, Microsoft nu ingaduie revanzarea. Asta daca vine cu licenta. Si daca verifica cineva (slabe sanse).
Si ecranul mic inseamna scris mic la 1200x800. De tine depinde daca vrei sa te holbezi si sa faci eforturi sa citesti un scris mic de tot. Ar merita daca esti foarte mult in miscare. In rest, sincer...nu prea.
Evident, asta e doar parerea mea. I could be wrong.
08 Apr 2008, 21:17
daca tot iti iei laptop, fa un efort si i-a unul cu camera incorporata...nu se stie cand vei avea nevoie...
09 Apr 2008, 08:19
$1 scrie:$2aca tot iti iei laptop, fa un efort si i-a unul cu camera incorporata...nu se stie cand vei avea nevoie...
Eu nu vreau sa imi iau laptop neaparat. Nu am nevoie de el, si nici nu sunt prea mult pe drumuri.
Dar mi-a propus cineva un targ pentru Eten X800. El mi-a mai cerut si diferenta. Dar cere 20 mil pe laptop. Si vroiam sa stiu daca este un pret bun pentru acel laptop.