ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
14 Apr 2008, 10:37
Am urmarit rubricile de vanzari auto de pe acest forum si am constatat ca ori preturile nu sunt reale, ori oamenii scriu doar ca sa se necajeasca.
De aceea rog un moderator sa deschida un poll de genul :
-cate masini s-au vandut pe forum (cumparat) intr-un interval de timp (ex 1 an)
- cati forumisti au cumparat masini sh
sau poate mai aproape de adevar:
- cati au cumparat masini sh mai scumpe de..... si trecem suma: 1000, 5000, etc.
astfel vom preveni dezamagirea unora care spera sa vanda ceva si totodata nu vom incarca inutil forum-ul cu posturi de genu' " frumoasa masina" sau " daca aveam bani o luam eu".
14 Apr 2008, 11:04
mutat la Discutii libere, intrucat nu e un topic de Bursa (chiar daca despre Bursa se vorbeste).
posturile amintite de tine sunt interzise prin regulament (in curand o sa fie postat iarasi regulamentul, cu cateva modificari).
legat de dezamagire, asta este piata auto, nu e ceva in neregula cu forumul nostru. asa e peste tot, sunt unii care-si vand masinile repede si altii care le vand dupa o gramada de timp. oricum, daca esti hotarat sa vinzi o masina, e o greseala sa te bazezi pe un singur mod de publicitate. trebuie sa pui anunt pe toate forumurile pe care le frecventezi si eventual si pe alte site-uri (gen autovit).
eu cand mi-am schimbat masina, prin septembrie anul trecut, am fost si am vazut vreo 2-3 oferte de pe forum, dar n-au fost ce am vrut eu si pana la urma am gasit in alta parte.
15 Apr 2008, 14:26
bine, bine , eu nu am spus decat sa facem un poll pe chestia asta. e destul de instructiv , cred...
21 Apr 2008, 10:34
Ar trebui ca toti care au comparat/vandut masini sa iti raspunda pe bune si nu e foarte usor. Sunt care doar asta fac, au 5 posturi, vand masina si nu mai tre cpe forum a "doua oara".