Discutii libere/forum

amenda parcare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: amenda parcare

Mesajde Alma » 26 Apr 2008, 12:53

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Acel doctor ca si un functionar este paltit, instruit si pus acolo sa-si faca treaba pentru care este angajat si platit din banii publici. Cand te duci la o clinica particulara dai cumva spaga la doctori?

La o clinica particulara platesti ca si cum ai da spaga la 10 doctori. Oricum nu va inteleg cum puteti face caz de spaga acordata doctorilor. Adica ii dai spaga unui paznic si e ok, dar nu e ok ca i dai unuia care ti salveaza viata. Si face asta pentru un salariu de mizerie.
Eu consider ca e mult mai grav atunci cand platesti pe cineva, care profitand de postul pe care l detine, iti face un serviciu nelegal. Ex: platesti un politist pt a scapa de amenda sau suspendarea permisului :), sau platesti un paznic sa te lase intr o parcare privata ;)
In fine, avem conceptii diferite si nu are rost sa ne mai contrazicem pe asta :)

ai si tu o leaca de urma de securist in tine :D
scoti din context ceva schimband astfel subiectul de baza :-"
daca erai mai atent ai fi observat ca am afirmat ca prefer sa dau ceva la un paznic decat sa pun masina pe iarba ;) de aici si pana la a generaliza ca as face asa ceva... e cale lunga :-t
sunt sigur ca daca as fi in locul lui as gasi loc de parcare si fara sa platesc dimineatza cand vine el ;) dar de... el stie ca gaseste la sigur loc acolo si pe langa altele mai grave comoditatea il face sa persiste in aceste acte de barbarie.
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde coldone » 26 Apr 2008, 14:23

$1 scrie:$2ai si tu o leaca de urma de securist in tine :D
scoti din context ceva schimband astfel subiectul de baza :-"
daca erai mai atent ai fi observat ca am afirmat ca prefer sa dau ceva la un paznic decat sa pun masina pe iarba ;) de aici si pana la a generaliza ca as face asa ceva... e cale lunga :-t
sunt sigur ca daca as fi in locul lui as gasi loc de parcare si fara sa platesc dimineatza cand vine el ;) dar de... el stie ca gaseste la sigur loc acolo si pe langa altele mai grave comoditatea il face sa persiste in aceste acte de barbarie.

=)) Securist inrait. Deh, aproape 5 ani sin acea perioada lasa urme adanci :))
La inceput ai spus asta, dar apoi ai sustinut ca e foarte ok sa dai spaga unui paznic
Si vad ca exagerezi in continuare ("acte de barbarie" :))) ). De parca ar fi parcat in gradina botanica :)
coldone
Gold Member

Maşina: Seat Leon FR 2007 2.0tdi 170cp

Mesajde Alma » 27 Apr 2008, 12:32

$1 scrie:$2=)) Securist inrait. Deh, aproape 5 ani sin acea perioada lasa urme adanci :))
La inceput ai spus asta, dar apoi ai sustinut ca e foarte ok sa dai spaga unui paznic
Si vad ca exagerezi in continuare ("acte de barbarie" :))) ). De parca ar fi parcat in gradina botanica :)

k sa fim intelesi, eu unul n-as da nimic la acel paznic sau la altul (din principiu) desi nu consider ca acea fapta se numeste spaga.
cu barbaria am introdus-o intr-un context gresit eu gandindu-ma de fapt la aratul cu frana de mana ca la un act de barbarie.
Ma repet din nou cu concluzia ca mai mult ca sigur se gaseste loc de parcat gratis prin zona si fara sa se distruga spatiul verde. :-t
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde toxicristi » 27 Apr 2008, 13:44

$1 scrie:$2aca erai mai atent ai fi observat ca am afirmat ca prefer sa dau ceva la un paznic decat sa pun masina pe iarba ;)

Intr-un stat normal nu trebuie sa existe o astfel de comparatie. Am urmarit topicul si am fost de acord cu tine pana la punctul in care in parcarile 1 si 2 "crede-ma ca se poate intra". (nici de ce sa gasesti solutii cu paznicii nu am inteles; solutiile trebuie gasite cu administratorul parcarii). Nu cunosc zona si as dori o poza asemanatoare cu parcarile (sau locurile de parcat) PUBLICE si fara plata (ca doar nu e in centru). Altfel eu inteleg ca el chiar nu are unde parca la 10-15 minute de mers. Si in cazul asta, nu are ce face, nu e vina lui.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Alma » 27 Apr 2008, 14:01

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2aca erai mai atent ai fi observat ca am afirmat ca prefer sa dau ceva la un paznic decat sa pun masina pe iarba ;)

Intr-un stat normal nu trebuie sa existe o astfel de comparatie. Am urmarit topicul si am fost de acord cu tine pana la punctul in care in parcarile 1 si 2 "crede-ma ca se poate intra". (nici de ce sa gasesti solutii cu paznicii nu am inteles; solutiile trebuie gasite cu administratorul parcarii). Nu cunosc zona si as dori o poza asemanatoare cu parcarile (sau locurile de parcat) PUBLICE si fara plata (ca doar nu e in centru). Altfel eu inteleg ca el chiar nu are unde parca la 10-15 minute de mers. Si in cazul asta, nu are ce face, nu e vina lui.

exemplele cu parcarile au fost pentru a demonstra ca exista spatii uriase de parcare prin acea zona.
Am fost de "n" ori prin zona la Mercedes, Mitsubishi, Romexpo fie in Agronomie si crede-ma ca n-am platit niciodata locul de parcare gasind de fiecare data un loc prin vecinatate fara sa stanjenesc traficul de orice natura sau sa parchez pe vreun spatiu verde.
Cat despre comparatia cu statele normale nu pot decat sa afirm ca, din numeroasele calatorii prin mari orase europene, am observat ca ar fi de "n" ori mai greu sa gasesti un loc de parcare gartuit in acestea decat o poti face in Bucuresti. :-"
1nsane Member

Mesajde Alma » 27 Apr 2008, 14:13

$1 scrie:$2Nu cunosc zona si as dori o poza asemanatoare cu parcarile (sau locurile de parcat) PUBLICE si fara plata (ca doar nu e in centru).

Poza cu situatia parcarilor Free din zona e mai greu de postat deoarece ele nu sunt de genul celor aratate si anume amenajate. Locurile de parcare free din acea zona se regasesc pe laturile bulevardului respectiv (deci parcare langa bordura) dar bulevardul respectiv are aprovimativ 1Km deci locuri de parcare ar fi destule daca stam sa socotim. In plus prin vecinatate mai exista si stradutze. In concluzie cine stie zona sigur stie ca se pot gasi locuri de parcat cu conditia sa lasam de-o parte comoditatea.
1nsane Member

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum