ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

3D Architecture Software! Cine imi recomanda ceva?

06 Dec 2007, 18:03

Cine lucreaza in domeniu, sau cine e pasionat de asa ceva si stie un programel in care sa pot face tot ce imi trebuie, adica interioare (dormitoare, bai, bucatarie etc), gradina, etc etc, sa`mi recomande si mie!
Merci anticipat!

06 Dec 2007, 19:25

eu am asa ceva : Chief Architect 9.5 este pentru tot ce tine de construit si design interior

06 Dec 2007, 19:26

are accesorii pentru bai?
poti face balcoane???

06 Dec 2007, 19:30

3D Home Architect http://www.3dhaonline.com/

Este de departe foarte potent si foarte simplu de utilizat. Inchipuie-ti ca viitorul nostru sediu e facut integral de mine si colegu meu cu acest soft, si nu aveam inainte nici o idee de asa ceva. Cosntructorii si inginerii ce au vazut schitele ne-au intrebat daca am mai lucrat in domeniu.

06 Dec 2007, 19:35

are multe chestii dar e cam greu de lucrat cu el :roll: mi-a luat ceva vreme pana sa ma prind cum este :lol:

06 Dec 2007, 19:44

Adevarat, dar dupa aia realizezi cat e de istetz :D

11 Dec 2007, 14:24

In functie de cat de bine se pricepe

Autocad + 3D Studio VIZ (un 3D Max adaptat pt autocad)

11 Dec 2007, 15:58

Eu sunt student la arhitectura si mai toata lumea lucreaza cu autocad,archicad sau nemetscheck.Eu prefer archicadul are foarte multe librarii,foarte multe update-uri si este usor de lucrat cu el.Diferenta intre archicad si autocad este ca autocadul este un program care se bazeaza pe introduceri de comenzi adica el iti deseneaza o linie din punctul a in punctul b cu lungimea de x m,achicadul iti deseneaza un perete cu tot cu izolatii si tencuiala pe lungime si inaltime.Iar ca editare 3d si aspect prezentare folosesc 3ds max si photoshop.
Cheif architect l-am testat si eu e ok dar are mici probleme,e mai user friendly decat celelalte programe dar e doar de "joaca" asa.

11 Dec 2007, 18:53

off topic @boogy:ia uite, credeam ca io sunt singurul student la arhitectura de aici :P
ce an esti? la mincu?
on topic: cele mai profesionale sunt autocad, 3dmax si arhicad, daca stii cum sa lucrezi cu ele, in rest, celelalte programele sunt mai user friendly dar sunt si foarte limitate.

11 Dec 2007, 19:23

Alecsutzu sigur nu cerea ceva profi, ci fix ceva usor de folosit. Nu toti vrem sa devenim arhitecti :D

Ca paralela, toata lumea zice ca Photoshop e cel mai bun. O fi. Dar nu pentru toti. Nu toti folosim toate functiile de acolo si nu toti avem timp sa il invatam. La fel cu AutoCAD si restul.

11 Dec 2007, 19:30

ca...viper are dreptate....vreau ceva simplu, dar care sa stie multe....cum e ArchiCad (asta`l folosesc acum), dar....in archicad ma enerveaza pt ca nu are kiar asa multe librarii. de exemplu am incercat sa amenajez o baie si nu are aproape nimic pt bai....poate ma poti servii tu boggy?! :)

11 Dec 2007, 19:38

eu stiam ca arhicad-ul vine cu destul de multe librarii, nu modele foarte variate, ci cam tot ce ar trebui pentru o casa (de la tamplarii la vas de wc). dar sigur exista o gama mai completa pe dc++ (asa am inteles de la colegi, eu nu folosesc arhicad-ul). pt 3dmax exista modele 3d pe net, destul de multe, dar nu stiu daca pot fi importate in arhicad (desi nu cred ca ar fi o problema).

12 Dec 2007, 04:28

Pai poate n-ai stiut sa importi toate librariile:( Archicad-ul are ptr bai destul de multe elemente.
Nu sunt la mincu addyrro,sunt la spiru anul 4

12 Dec 2007, 20:32

ba stiu sa import librariile.....dar nu are decat niste dulapioare, oglinzi si niste suporti...si atat!
poate imi faci tu o arhiva si imi trimiti! ?

Re: 3D Architecture Software! Cine imi recomanda ceva?

05 Mai 2008, 19:58

autodesk architectural desktop ver 2003 pt xp sau 2008 pt vista

atentie mare insa mare devorator de resurse ale calculatorului
min 2 gigaRAM
proc dual core min
quad incepe sa se miste rezonabil

Re: 3D Architecture Software! Cine imi recomanda ceva?

06 Mai 2008, 09:58

Better Homes and Gardens - Home Designer Suite 6.0
Mi-e mi-a placut. Poti sa pui de la arcade pana la vesela.
Răspunde