ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Masini abandonate

06 Mai 2008, 17:09

Salutare,
Am o mare problema,eu parchez masina intr-o curte interioara unde sunt 4 masini care nu s-au mai miscat de ani de zile.Mai nou parcarea s-a aglomerat si nu mai am unde sa parchez pentru ca epavele sunt lasate la voia intamplarii.Am impins 2 dintre ele si tot degeaba.Ce pot sa fac in cazul asta? Unde trebuie sa merg,cu cine trebuie sa actionez? Proprietarii sunt niste tampiti care nu vor sa auda,s-au incercat diverse abordari dar fara succes.

Re: Masini abandonate

06 Mai 2008, 17:41

Daca sunt lasate in paragina si nu au taxe platite la zi..poti anunta primaria sa vina sa le ridice.

06 Mai 2008, 17:43

Poti sa incerci o sesizare (scrisa) la Primarie (si la cea a Capitalei si la sector) si apoi la politiae(poate chiar si la comunitari). Nu pot sa cred ca masinile alea au ITP-ul OK si taxele platite la zi. In plus, daca nu s-au miscat de ani de zile, pot fi considerate abandonate, situatie in care sunt ridicate de primarie si depozitate. Daca in termen de 30 de zile acestea nu sunt redobandite de proprietari, ele pot fi casate.
Nenorocirea este ca sunt gramezi de astfel de masini in Bucuresti si pe unele abia se mai tine tabla pe ele de ruginite ce sunt, plus ca am observat ca sunt si dezasamblate de hoti.
Dar nu uita! Reclamatiile trebuie sa fie in scris, cu nr. de registratura si tot tacamul. Astfel ca in 30 de zile sa primesti raspuns.

06 Mai 2008, 19:27

n-are nici o legatura ITP-ul. Daca au taxa platita in schimb...pa...n-ai ce sa le faci.

06 Mai 2008, 20:53

singurul lucru care conteaza e sa aibe impozitul platit... iar daca masinile sunt in curte interioara care nu apartine domeniului public indiferent daca au sau nu , nu prea ai ce face ca sa scapi de ele..

07 Mai 2008, 09:36

$1 scrie:$2ingurul lucru care conteaza e sa aibe impozitul platit... iar daca masinile sunt in curte interioara care nu apartine domeniului public indiferent daca au sau nu , nu prea ai ce face ca sa scapi de ele..

Depinde ce curte interioara. Daca nu este proprietate privata este tot domeniul public. Si scara de la blocuri este domeniu public.
Răspunde