ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: m'au luat cu 180 la ora :((

25 Mar 2008, 18:53

$1 scrie:$2
Adispan: 154km/h@4250rpm pe A2 pe ploaie, 2 pers in masina (in septembrie)
acu vreo 3 ore, 140km/h@3750rpm pe A1, 4 pers in masina si ceva bagaje (abia ce mam intors de vreo ora din Parang)
n-am poze/filme, da' la urmatoarea forja sper sa le fac

sau: 160km/h ... ca ma presa un passat pe E85 ... l-am lasat sa se duca, n-am vrut sa imi pun mintea cu el

hahahahahaaaa, gata, ma duc sa imi pun limitator de viteza, la 70km/h, pentru ca e clar ca sunt un vitezoman si un inconstient ... si plin de pacate, pe deasupra

@Ludicass: imi place umorul tau la nebunie

PS - acuma chiar imi pare rau ca nu m-am pus cu passatu ala ... :D :D :D :D

25 Mar 2008, 18:56

eu knd m'am intors sa o dau la pace am gasit acolo un jandar si asa mi'a zis, ca radarul ar fi pus special pentru a lua permisele..si ca ii ia numai pe ceo care vin de la constanta spre aeroport acum nu stiu cat e de adevarat...iar cat despre viteza cu care mergeam....asta e.ma grabeam si plus ca era si ora 4 dimineata cand eram doar eu si radarul si jandarmul care'l pazea.am gresit si acum o sa platesc...doar ca eram curios sa aflu cam ce amenda as lua pe langa permisul suspendat.si yo care vroiam sa ii vand jantele la masina si cu banii pe care ii mai aveam vroiam sa imi iau altele pe 18....aku tre sa platesc facturica la circulatie :(

25 Mar 2008, 20:44

Una e sa mergi cu 140-160 pe autostrada, adica adica undeva intre 0 si 20 km/h peste viteza maxima regulamentara (nu, n-am gresit calculele, viteza reala un pic mai mica decat viteza de pe bord la care cred ca s-au referit colegii), adica cu vreo 10-15% max 20% in plus (in mare), alta e sa mergi cu 180 sau aproape 200 (n-am inteles exact daca 180 era pe bord) pe drum care nu e autostrada, si unde limita ar fi sa zicem... hai 110 ca nu stiu exact daca judetean, expres sau ce, adica vreo... macar 50% in plus.

Dar astea sunt amanunte prea subtile pentru unii dintre noi....
prin randurile de mai sus nu vreau sa-l "atac" neaparat pe adrian cat pe altcineva, se stie el...

25 Mar 2008, 21:03

Adi.. sint convins ca ai prins ideea. La 160km/h pe E 85, ramii pe loc fara permis, chiar si in afara localitatii.Toti comitem ilegalitati in trafic, toti depasim viteza legala, nu cred ca cineva merge cu 50 / 100. Asa ca hai sa fim mai indulgenti cu ai nostri colegi forumisti care au avut nesansa sa treaca pe linga o camera de care nu stiau. Data viitoare poti avea nesansa sa te intreci cu un passat si sa fie o camera in preajma.

Cornel... drumul la care face omul referire e un drum expres.. in plus chestia se intimpla la 4 dimineata..vorba omului..eu, radarul si jandarmul! :) Oricare dintre noi am fi fost tentati sa o calcam... In cazul lui Adi, E 85 e un drum expres.. nu autostrada! Limita de viteza e 100km/h in afara localitatii.

PS: in curind pe E 85 camere de supraveghere trafic cit si camere radar, de la Sascut spre Bacau. Vizata va fi comuna N. Balcescu. Deasemenea, limita de viteza se va modifica pe aceasta portiune la 70km/h in localitate.

PS1: inca ceva, mie extrem de grav mi se pare sa testezi potentialul masinii cu 4 oameni in masina..!!! E o raspundere pe care nu stiu daca e asa simplu sa ti-o asumi. Daca vrei sa verifici limitele superioare ale masinii si sa ajungi la viteze pe care nu le-ai atins pina atunci cu vehiculul respectiv, e recomandat sa o faci cind esti singurel... nu cind ai pasageri. E o parere personala!

26 Mar 2008, 00:35

man, unde este acest radar la iesirea din constanta. fii mai precis te rog.

26 Mar 2008, 10:15

$1 scrie:$2b]Adi
PS1: inca ceva, mie extrem de grav mi se pare sa testezi potentialul masinii cu 4 oameni in masina..!!! E o raspundere pe care nu stiu daca e asa simplu sa ti-o asumi. Daca vrei sa verifici limitele superioare ale masinii si sa ajungi la viteze pe care nu le-ai atins pina atunci cu vehiculul respectiv, e recomandat sa o faci cind esti singurel... nu cind ai pasageri. E o parere personala!

Cam ai dreptatea aici. Eu cand sunt singur merg ori mai tare decat normal, ori prea incet ( 80/90 pe autostrada, de plictiseala si cand fumez)

Referitor la vitezele scrise in topicul ala vechi, nu prea am ce comenta. Faceam autostrada cu 150-160 si am prins 195 maxim tot pe autostrada. Dar de ceva timp mi-am dat seama ca e mai sanatos sa merg mai incet. Am mai stat si pe bara un timp, iar asta m-a facut sa apas mai greu pe acceleratie. Nu pot sa zic ca merg legal tot timpul, dar merg oricum mai ponderat, si nu mai incalc legile pentru care mi se suspenda permisul.

10 Mai 2008, 09:47

pai da frate.orice masina de pe firma tre sa aibe foaie de parcurs,in care sa specifica tot de la traseu,sofer,kilometraj,etc.

17 Mai 2008, 00:32

$1 scrie:$2oti comitem ilegalitati in trafic, toti depasim viteza legala, nu cred ca cineva merge cu 50 / 100. Asa ca hai sa fim mai indulgenti cu ai nostri colegi forumisti care au avut nesansa sa treaca pe linga o camera de care nu stiau. Data viitoare poti avea nesansa sa te intreci cu un passat si sa fie o camera in preajma.

Ipoteza initiala eronata. Eu nu comit in general ilegalitati in trafic si in particular nu depasesc viteza legala cu mai mult de 7-8-9km/h. Fapt pt care nici nu am detector de radar, ci un PDA care ruleaza un program ce-mi da semnale vizuale si sonore cand sar peste viteza legala plus 5km/h (determinata prin GPS). E adevarat, goneam si eu cu 160-180km/h acum vreo 10 ani, adica atunci cand inca eram destul de crud in gandire...

Drept care nu vad absolut nicio ratiune in a fi indulgent cu vitezomanii. Nu am nimic cu pilotii de formula 1: ruleaza pe piste special amenajate si nu pun in pericol decat viata lor si a celorlalti participanti la respectiva nebunie colectiva. Dar cu cei care imi pun MIE viata in pericol alergand ca disperatii pe drumurile publice nu pot fi decat ostil -- atitudine cat se poate de rationala, in ultima instanta.

Ideea tuturor celor care au dat in topicul acesta un vot de blam iresponsabilitatii la volan nu era aceea ca trebuie sa respecti viteza legala exclusiv in dreptul camerelor de detectare pt a nu fi sanctionat, ci pretutindeni pt a fi in siguranta -- asadar a cunoaste sau nu amplasarea instalatiilor de masurare a vitezei de deplasare devine un aspect irelevant.

In fine, nu ma intrec pe sosea. Nici cu Passat-uri, nici cu Matiz-uri. Ar fi o atitudine nesanatoasa si realmente puerila.

In context, nu este nicidecum o "nesansa" a fi detectat si sanctionat cand depasesti viteza legala, ci dimpotriva este un potential noroc. Chiar daca beneficiarii nu isi pot da seama de asta.

18 Mai 2008, 16:38

mi se pare absolut corect ultimul post :)

18 Mai 2008, 18:34

Tocmai am vazut la stiri un Focus ST alb cu dungi albastre, l-a prins radarul cu 113 in localitate, alaturi de inca un Golf si 2 BMW-uri, pe drumul intre Bucuresti si Craiova. Nu stiu daca e forumist sau nu.

18 Mai 2008, 19:26

am vazut k s'a comentat destul de mult pe tema asta..iar eu pana aku doar am privit.au trecut de atunci vreo 2 luni de zile si tot ce am primit pana acum a fost doar o recomandata in kre mi s'a cerut sa zic cine era la volan.asta am primit'o in ziua de paste:>.am raspuns la ea iar acu astept o noua recomandata cu amenda si eventual poza.nu sunt vreun disperat dupa viteza insa atunci s'a intamplat iar cand ai o masina destul de bunicica ca si motor nu prea poti sa te abtii, mai ales k era vreo 4 dimineata si nu era nimeni pe sosea.sunt multumit k pana acum nu am nici un accident.amenzi si puncte...sa fie.

18 Mai 2008, 19:39

Leon... nu stiu daca mai are rost revitalizarea acestui topic. Ce a fost de zis, s-a cam zis pe tema asta. Am aruncat totusi un ochi la motorizarea ta si am primit inca o confirmare ca cei mai revoltati impotriva vitezomanilor sint cei slab motorizati.. Fie vorba intre noi, cu 1.4 tdi nu prea cred ca are rost sa incerci sa concurezi cu nimeni, nici macar cu matizul. Eu ti-as da si solutia sa nu te mai chinui cu pda-ul! Iti faci o limitare de viteza din soft, limitind masina la 7-8 km peste viteza legala si gata...! Si asa tu nu mergi niciodata cu mai mult de 7-8 km peste viteza legala... :D

Inca un aspect. Daca esti atit de corect, pentru ce mai folosesti pda-ul?!! Nu iti e suficienta informatia furnizata de aparatura de bord??? De ce totusi ti se pare normal sa incalci legea cu 7-8 km, adica exact viteza pt care, desi comiti o ilegalitate, nu esti sanctionat de un eventual radar?!! ;)

O ultima intrebare. Daca totusi tii atit de mult la viata ta, ai mintea coapta iar siguranta ta e o prioritate, de ce ti-ai luat masina din clasa mica, in plus si dotarea comfort? Te intreaba unul cu mintea mai cruda... :D In eventualitatea unui impact cu o alta masina din aceeasi clasa (nu mai vorbesc de clase superioare), chiar si la viteze regulamentare, sansele sa scapi sint minime. Poate ma inseala pe mine memoria, dar in echiparea confort standard fiesta e jalnica la capitolul siguranta. Nu are ABS-EBD, are numai 2 airbaguri, are frine pe disc numai fata, amortizoare pe ulei.. adica dumnezeu cu mila daca se intimpla ceva! :D Hai uimeste-ma si spune-mi ca tu ai airbaguri cortina si laterale! ;)

18 Mai 2008, 20:07

Morala : nu lasati masinile puternice pe mana copiilor !

18 Mai 2008, 20:08

OAMENI BUNI, nu va mai certati! Sunt SIGUR ca macar o data in viata voastra ati fost peste limita legala!! Asa ca...nu vorbiti ca vorbiti prostii! De altfel, mie imi place ca atunci cand unul scrie ca l-a luat radarul cu xxx km/h, sar care mai de care "lupi moralisti" sa explice ei cum e cu viteza .. alea..alea..hai sa ne linistim ca nu-si are rostul.
Omul a gresit ... e de invatat din greseala lui, nu de aratat cu degetul: "mama cat de fraier e ala ca l-au prins, ca eu am mers la fel da inca nu m-au luat...si nici nu zic nimic pe forum ca sa par ca sunt super sofer."

SFAT: Mare atentie la viteza, sa dea Dumnezeu sa va ia carnetul DOAR pentru viteza si sa nu faceti dracului vreun accident si sa omorati pe cineva, ca aia nu se mai repara. VITEZA, trece, insa e un semnal de alarma....sanatate! Eu as da carnetul in locul tau si as sta un pic pe margine, sa ma linistesc contempland la ideea cu puteam sa omor pe cineva!

Bafta

18 Mai 2008, 20:14

in genereal in romania nu isi au loc masinile puternice...si adult fiind nu poti sa ai o masina da 180 de cai si knd te vezi singur pe un drum bun tu vrei sa zici k mergi cu 100.atunci pt ce mai ai caii aia...asa cumpara si tu o diesta si mergi batraneste.in fine...sunt mii de pareri.

18 Mai 2008, 20:56

Cip.. eu nu ma cert cu nimeni. Dar ai pus exact punctul pe "i"... Vin bey nene unii si ne explica ca ei nu au facut niciodata ilegalitati in trafic dar recunosc ca merg peste viteza legala cu 7-8 km, adica exact cit sa nu fie sanctionati, profitind de o portita legislativa. Pai asta nu e ilegalitate?!! Hai las-o in pana mea ca asta e SF.. ! Adica omul merge respectind intocmai codul rutier... ! :) Daca ii dau insa citeva chestionare de legislatie rutiera, tare sint curios cit isi mai aminteste din ce stia cindva si ce punctaj mai scoate :D . Sa nu mai zic ca ne explica cit de importanta e viata si siguranta rutiera pt el dar conduce ... fiesta, echipare confort, 1.4 tdi, in care si daca te loveste un logan, esti istorie! Sanse sa mai scapi doar daca te loveste un tico sau matiz ...!

Gata, ca iar ma enervez aiurea.. :)

18 Mai 2008, 21:53

@Ludicass: si iar ai inchis gura unuia cu motor de 1.4, nu ?
esti iarasi victorios..........iar ai dat o lectie de cat de tare si bine pregatit esti tu si cat de slabi sunt cei cu masini cu motoare mici
eu sincer nu inteleg ce vrei sa demonstrezi cu aerul sta de superioritate, da' mai am inca rabdare, poate aduci lamuriri suplimentare
si, spre stiinta ta, echiparea Comfort are si ABS si EBD
Ultima oară modificat de Alen pe 18 Mai 2008, 22:04, modificat 1 dată în total.

18 Mai 2008, 22:01

Ludicass, ludicass 8-} tu ce punctaj mai scoți acum dacă e să dai un chestionar ?
Sau ai rămas fără permis de curând și ti-ai reîmprospătat memoria de te dai cocoș ?

Și care e problema ta cu mașina omului ? Ce te freacă grija de siguranța lui. Poate de atât a avut bani ? Sau poate a investit în altceva.
Iar începi să ne vorbești de siguranța pocnitorii tale ? Și cum noi restul o să murim în caz de accident ?

Iar ? ...

@leontet confort
În loc de încheiere faza cu maxim 10km/h nu mai este de mult valabilă. Vitezele legale pt. mârțoagele noastre sunt 50/90/100/130 +/- restricțiile care se mai aplică prin diverse zone.

Ești în localitate și ai 55 ți-ai luat amendă ;)

18 Mai 2008, 22:08

Stiti ce mi-a venit in minte cand am citit postul anterior a lui Ludicass? O imagine, clara cu doi copii de clasa a II-a, certandu-se :
"- Tata e cel mai tare, pentru ca el construieste masini si le face super-rapide!"
"- Ba nu, tata e cel mai tare, ca e pompier si se bate cu flacarile!"
Si timpul trece, iar baietii cresc si isi dau seama ca tatii lor sunt, in primul rand, OAMENI, cu defecte si calitati, cu bune si rele.
La fel si in cazul nostru Fiesta ST e cea mai tare si mai sigura dintre Fieste. Dar sper din tot sufeltul sa iti dai seama ca e, in primul rand, o FIESTA, dar asta pana nu e prea tarziu.

L.E. alexandrusavu, echiparea e Comfort, conform ofertei/brosurii luate de la Ford. Intradevar, nu e corect, dar daca asa au scris, nu e vina lui Leontet :D

Pe ce baza mi-am luat amenda la 55 km/h ? Eu am printre ultimele actualizari ale codului rutier, iar acolo se specifica ca depasirea cu 10-20 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum se penalizeaza cu amenda din clasa I si 2 puncte penalizare.

Iar Confort poate sa aiba, pe langa ABS si airbaguri frontale sofer/pasager, si airbaguri laterale, airbaguri cortina si ESP. Adica tot ce poate sa aiba si ST-ul.

18 Mai 2008, 22:44

Alen prietene.. in oferta care am vazut-o eu acum 2 ani cred, la configurarea standard, fiesta confort nu avea abs+ebd (mai exact avea numai pt cele cu transmisie automata). Retin pt ca m-a surprins faza asta si nu intelegeam de ce se numeste confort neavind nici ABS+EBD, nici aer conditionat. halal confort! Poate avea la oferta speciala dar standard nu avea. Ca sa vezi ca nu vorbesc aiurea vezi aici siteul oficial al importatorului la zi:

Fiesta Confort nu are in dotarea standard ABS + EBD: http://www.ford.ro/index,12,92

si uite de unde apare in oferta standard ABS + EBD. De la Trend http://www.ford.ro/index,12,93

Cum era cu stiinta cui?!!! 8-} La capitolul masini, crede-ma, mai stiu cite ceva..! ;)

Revenind, chiar si asa, cu EBD + ABS masina nu scoate la clasa ei in aceasta configuratie nici macar 4 stele Euro NCAP. Mi se pare aberant sa vii sa spui ca tii la viata ta si esti impotriva vitezomanilor cind tu ti-ai luat o masina cu niste dotari de securitate pasiva si activa aproape inexistente. Orice masina din aceeasi clasa te va face varza (peugeot 207, corsa d)...chiar si la viteze legale... prin simplul fapt ca la dotari securitate stau mult mai bine decit fiesta. Nu mai vorbesc de alte masini din clase superioare unde orice masina, cu cea mai banala echipare, cu 2 stele Euro Ncap, te transforma in niste fiare vechi.

Cit priveste aerul meu de superioritate, am eu impresia ca e de fapt aceeasi frustrare a ta care iti deformeaza realitatea. Am observat ca rabufneste periodic.Vino te rog cu argumente ca fiesta confort e o masina care ofera siguranta si ma inclin. Tu nu ai inteles o chestie. Eu nu iau peste picior motorizarile mici. Le privesc obiectiv si realist pentru ceea ce au fost ele facute: utilizare urbana! Pe tine te deranjeaza din pacate adevarul. Aceste masini nu sint concepute pt uz sportiv. Nu au veleitati sportive. Nu aceasta este menirea lor asa cum a fost gindita de ford. dar tu si altii, posesori de masini cu motorizari mici, insistati ca ar fi nu stiu ce masini! Incercati sa nu va mai pacaliti si sa vedeti avantajele pe care aceste masini vi le ofera: consum redus de combustibil, manevrabilitate, spatiu parcare redus.

Alex dragule... la capitolul siguranta, cred ca leon avea alte optiuni, mai bune si mai ieftine. De ex dacia logan! Sta mult mai bine la acest capitol comparativ cu fiesta. Intr-o confruntare directa, loganul iese invingator clar datorita gabaritului in primul rind. Stiu, nu iti convine chestia asta, dar asta e realitatea. AAaaa, sa nu uit, unde am pomenit eu de performantele masinii mele la capitolul siguranta?!! Pt mine acest aspect nu a fost prioritar, daca era, nu-mi luam masina din clasa mica..asa ca schimba te rog tonul.

Toxi... vorbim aici de echipare standard... si de o anume masina..masina prietenului leontet! El spunea ca siguranta lui e prioritara! Nu am pomenit de masina mea si inca o data, nu e o comparatie ST - fiesta clasica.

18 Mai 2008, 22:55

Da' n-are 150 CP ;) ;) . Cred ca asta s-a vrut mai mult subliniat.
Am spus asta de multe ori si o sa o spun in continuare, de la o vreme multi cred ca barbatia se masoara in cai putere.

18 Mai 2008, 23:05

Între timp am devenit prieteni, observ. Ceea ce nu poate decât să mă amuze :)
Cât privește aerul tau de superioritate, el este doar atât un aer de superioritate falsă prietene :) Tu nu observi asta, tu îți inchipui frustrări la alții ;)

Spune-mi că misiunea ta pe forum nu este legată doar de frustrările mele pe care le vezi numai tu, spune-mi că poți să pricepi faptul că un nr mic de cai putere nu conduc neapărat la multă frustrare și puțină siguranță în trafic.

De fapt nu-mi mai spune nimic că iar o dai în 500 de caractere scrise...
LE: de ce am răbufnit în primul rând : nu-mi place când arunci cu noroi în alți useri care nu au 2 perechi de oo și 150 de cp pe o pocnitoare.

18 Mai 2008, 23:33

$1 scrie:$2.. de la o vreme multi cred ca barbatia se masoara in cai putere.

pe forumuri da! :D Deh, la anonime suntem toti buni!
Ma simt dator (asa gratis, ca stiu ca nu e cazul si sunt doar unii care inteleg) sa dau niste explicatii in calitate de al care a ridicat primul piatra si a si dat cu ea in thredul asta.
Poate nu m-am facut inteles, insa interventia mea aici nu vroia decat sa opreasca niste lamentari si niste limbi lungi si de prost gust, culmea, si nu ale initiatorului topicului.
Evident, cu toti mai gresim, mai luam o amenda etc. nu e vb de asta, da' mi s-a facut sila de aplaudacii care se reped la lins ranile altora, desi, probabil nu li s-a cerut ajutorul, dar cu siguranta se simt vizati si loviti in caracterul lor de vajnici "chiloti" ai soselelor de rahat (cu vanilie) romanesti.

18 Mai 2008, 23:59

alexandrusavu Tu nu observi asta, tu îți inchipui frustrări la alții

Alex prietene.. tu, si cei care au postat dupa mesajul lui Alen sinteti victime colaterale..crede-ma 8-} Ati cazut la mijloc (sau v-ati bagat...nu zic cum si unde ;) ) intr-un schimb de replici si intepaturi dintre mine si Alen, schimb de replici pe care eu l-am uitat dar care il macina pe Alen. Asa ca atunci cind prinde ocazia, Alen sare la gitul meu :)) V-a dat 2 focuri si voi, repejor, v-ati aprins! :)

Totul a plecat in urma cu ceva saptamini de la mesajul lui Alen de mai jos. Cum interpretezi tu mesajul asta postat de Alen pe forum?!! Sa nu-mi zici ca nu e frustrare si e ceva inchipuit! Mai clar decit atit nu as avea cum sa te lamuresc!

Alen: poate si pe mine ma lasa rece tot felul de smecheri cu BMW-uri, RS-uri, GTC-uri si alte onomatopee, plini de bani si de fite, care sa ma faca sa ma simt prost si mic cu motorul meu de 68 de cai pe langa super rachetele lor si sa-mi para rau ca am venit la intalnire...
si-asa, ultimele dati am sesizat un usor misto fata de masina mea, care e cea mai slab motorizata din galaxie...asta e masina fratilor, de atat am avut bani, sunt un om modest, nu ma dau banii afara din casa, am mai spus asta si nu mi-e rusine s-o recunosc oricand...
oricum ar fi, eu sunt multumit de ea, chiar foarte multumit pana acum

O seara buna si sa nu depasiti viteza regulamentara!!! La cita moralitate e pe acest forum, cred ca voi deschide un biznis ..limitari viteze auto orice tip in limitele regulamentare! :D Hai cu lamborghini sa-l facem de 70 cp si 120km/h viteza maxima! :D

19 Mai 2008, 00:28

$1 scrie:$2Alen: poate si pe mine ma lasa rece tot felul de smecheri cu BMW-uri, RS-uri, GTC-uri si alte onomatopee, plini de bani si de fite, care sa ma faca sa ma simt prost si mic cu motorul meu de 68 de cai pe langa super rachetele lor si sa-mi para rau ca am venit la intalnire...
si-asa, ultimele dati am sesizat un usor misto fata de masina mea, care e cea mai slab motorizata din galaxie...asta e masina fratilor, de atat am avut bani, sunt un om modest, nu ma dau banii afara din casa, am mai spus asta si nu mi-e rusine s-o recunosc oricand...
oricum ar fi, eu sunt multumit de ea, chiar foarte multumit pana acum

Iar vii cu tampeniile astea scoase din context!? Ca deja ma enervez! Tu i-ai facut pe finalistii cupei Romanei "22 de obsedati care alearga dupa o besica" (stiind ca lui alen ii place fotbalul) iar el ti-a raspuns altfel, nefiind pasionat de masini sportive! Asa ca totul a plecat de la o afirmatie de a ta deloc eleganta, si ai asteptat, pervers, sa reactioneze si acum tot tragi sus si tare cu quote-ul ala!

Numai bine! :)

19 Mai 2008, 00:53

Toxi... :-O

Iar te bagi aiurea fara sa stii despre ce e vrb. Totul a plecat de la ultima intilnire club ford Bacau. Eu stiu ce s-a discutat la intilnirea club ford de la Mariko inn pt ca am fost acolo. Nu-mi amintesc sa te fi vazut in preajma! Reactia lui Alen e ca urmare a acelei discutii, care l-a iritat teribil, crede-ma. Nu are nicio legatura cu fotbalul. Da, s-au facut niste comentarii obiective, fara rautate, la adresa masinii lui, de catre persoane aflate la masa. Alen a inghitit in sec, nu a parut afectat si a rabufnit pe forum. Iar comentariile celor de la masa au fost in urma unor afirmatii ale sotiei lui Alen cum ca eu si Cip verga am fi niste nebuni in trafic, niste inconstienti. Motivul? Toti fordistii din coloana au tinut pasul, Alen a ramas in urma... recunoscind ca da, masina e slaba, nu-l ajuta in depasiri, depasirile sint riscante si nu se poate tine. Cineva i-a spus ca deh, masina mica, cai putini, etc. Nu i-am spus eu treaba asta. Problema e ca Alen nu a comentat acolo pt ca toti aveau motorizari superioare. A venit discutia pe forum si de atunci are omul ce are cu mine! Problema lui! :)

19 Mai 2008, 04:17

$1 scrie:$2bserv o chestie interesanta la subiectul acesta. In timp ce toata lumea cauta solutii si il compatimeste pe bietul om, sint si citeva persoane care condamna gestul respectivului si-l vor pedepsit exemplar. Ce au in comun cei care vor sa il vada pieton pt 3 luni?! Aruncati o privire la motorizarile respectivilor si veti descopri cu surprindere numai motorizari de cilindree mica.... 1.25 - 75 cp, 1.4 - 80 cp si 1.25 - 75cp. Nu cred ca mai necesita comentarii... 8-}

Pai din ce se vede aici, cam tu ai inceput, ce a fost intre tine si Alen nu e treaba noastra, dar afirmatiile facute la modul "motorizarile respectivilor.." cred ca au deranjat pe mai multi. Cred ca e loc pt niste scuze pe aici. Multi visam la herghelii de cai putere, uni ne permitem, altii nu, dar am observat chestia asta la foarte multi cu masini puternice, va place sa faceti misto si sa ii umiliti pe cei cu masini mai slabe.

19 Mai 2008, 07:14

OK, deci imi pare rau ca trebuie sa ma bag intre concitadini de-ai mei, dar avand in vedere ca topicul a luat-o razna...eu il inchid!

PS: Drept de redeschidere il are doar initiatorul lui. Orice alte rugaminti de redeschidere TREBUIE sa aibe un suport real/bazat.
Subiect închis