ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Sa-mi dau Fusionu` pe un Super Chief?

22 Mai 2008, 11:09

de fapt el vrea sa fie distribuitor de Super Chief in Romania si nu stia cum sa inceapa sa faca reclama :))

22 Mai 2008, 14:12

:-O Mare-i gradina lui Dumnezeu!!! :)) =))

22 Mai 2008, 14:28

shine no oens dar esti un copac cica gluma :) nimeni nu tea crezut asa teai facut de cacao dar am si ras bine cred ca era mai misto dak puneai un topic mai simplu nu cu schimburi si dalea ca toti siau facut amu o parere proasta desre tine :) sorry dar nu tine cu chestii de curteas scolii :))

22 Mai 2008, 17:18

Shine, esti haios, tine-o tot asa. Dar se vede ca multi nu stiu sa guste o gluma, chiar fiind de curtea scolii.

22 Mai 2008, 18:09

Care glumă, ai văzut tu vreo glumă pe cele 2 pagini :)?

22 Mai 2008, 18:53

Hai sa mai scriem s-o facem de 3, na :D

22 Mai 2008, 21:30

de ce ne-am opri la 3 ?:)

23 Mai 2008, 10:06

Gluma ca gluma, dar stii ca-ti trebuie categoria C la permis ca sa poti conduce asa ceva? (valabil si pentru ultimele modele de Ford Expedition si Explorer ce se vand in SUA) ;))

24 Mai 2008, 07:31

Sincer, ma indoiesc. Ford Expedition are masa maxima autorizata de 3,35 tone , iar Explorer si mai putin. Cum se justifica ca trebuie condus cu C ?

24 Mai 2008, 08:30

Nu trebuie nici un C... Are cumnatzelul meu o Toyota imensa (mai mare ca Expedition, model numai pentru America de Nord) si nu are decat permis normal.

24 Mai 2008, 08:32

Erau la un moment dat niste variante, numai pt piata americana, care depaseau 3,5 tone

25 Mai 2008, 00:25

ptr alexandru savu si viper:

va rog frumos sa ma scuzati daca am pus niste poze pe care le-ati mai vazut, si pentru gluma pe care am vrut sa o fac!

in legatura cu permisul de categoria C, eu cred ca iti trebuie curaj sa conduci asa ceva fara permis de categoria C.

Chiar, pentru limuzinele de circula pe la noi pe aici, iti trebuie C-ul sau e suficient B-ul?

25 Mai 2008, 07:07

Chiar, pentru limuzinele de circula pe la noi pe aici, iti trebuie C-ul sau e suficient B-ul?

Nu, pentru limuzinile care circula pe la noi iti trebuie permis orice categorie, nu conteaza, sa fie luat pe spaga de preferinta.
Ce mai e strict necesar: tupeu si nesimtire cat cuprinde.

25 Mai 2008, 13:34

In US e ceva normal sa conduci animale din alea, nu e nimic spectaculos... Si nu iti trebuie permis de camion... Si nici curaj...
Răspunde