Discutii libere/forum

accident in lant pe A1 provocat de un Ford Focus

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: accident in lant pe A1 provocat de un Ford Focus

Mesajde leut27 » 22 Mai 2008, 07:41

Bine ca motociclistul a scapat cu viata! Ii doresc insanatosire grabnica.

asta este tot ce conteaza
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde verga_Cip » 22 Mai 2008, 08:51

"Si mai este o problema: ce inseamna "Fara motiv" in fata instantei? Poate i-a trecut o cioara prin fata si s-a speriat, poate a crezut ca e o groapa in sosea... Nu are nici o valoare reala, sa stii..."

Asa e. E foarte greu sa demonstrezi.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Alma » 22 Mai 2008, 10:49

$1 scrie:$2mai oamenii buni, voi scrieti de acasa sau de la munca....
va mai opreste cineva?

eu scriu din masina :P :))
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde klaus_clau » 22 Mai 2008, 11:42

bai baieti eu pe undeva am pierdut firul.conform primului care a deschis discutia clio ar trebui sa fie masina alba care in momentul franarii fordului a tras dreapta.
conform mot. accidentat loganul a intrat intr-o masina alba care circula inaintea lui :-?? .
pana la urma cum e?
si pt cei care spuneau pe la inceputul topicului ca si ei croseteaza prin trafic as vrea sa le aduc aminte ca daca e coada e coada pt toti si tot odata sunt doar cateva cazuri de depasire pe dreapta permise.in rest atenti si neatenti gasesti si mergand pe jos nu numai in trafic la volan sau ghidon
sunt cine sunt si n-am sa ma schimb :D
klaus_clau
Ford Freak

Maşina: focus,2007,1.6 benzina,trend cocosata
VIN: wf05xxgcd57s05534

Mesajde aquadan » 22 Mai 2008, 12:28

treaba asta merita discutata la o masa cu pahare cu lichid in ele ... asa o sa se intinda in veci, cat de curand vom uita de unde am plecat :)

LE: ar putea fi subiectul care s-o bata pe elodia ca longevitate :D
Fiesta Ghia TDCI 1,4 Blue Ocean 2007
aquadan
Ford Freak

Maşina: Fiesta Ghia 1,4 tdci Ocean Blue

Mesajde hober » 22 Mai 2008, 15:38

tocmai am aflat ca motociclistul in cauza e o cunostinta indepartata - ceva de genu prietenu lu prietenu cu care te vezi o data pe an ...
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/car ... testi.html
asta e motocicleta
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... &id=321550

si asta e el:
Fişiere ataşate
22.JPG
Ford Focus II, 1.6 100 CP, trend, 2006

"Primeste tot ce ti se da, dar nu accepta tot ce ti se ofera"

http://www.flickr.com/photos/zhorikaz
hober
Ford Freak

Maşina: DJ-13-HEB

Mesajde hober » 22 Mai 2008, 15:40

varianta lui e ca tipul cu fordul a gresit...dar politia...

hober
Ford Freak

Mesajde adicristea » 22 Mai 2008, 15:46

Am discutat asta, desi merita pedepsit, Fordul nu poate fi probat :).
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde catalin1972 » 22 Mai 2008, 15:50

$1 scrie:$2arianta lui e ca tipul cu fordul a gresit...dar politia...

Puteam sa zicem ca a gresit daca schimba banda fara sa semnalizeze ...da in cazul de fata el a provocat accidentul cu intentie !
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Black Cat » 22 Mai 2008, 15:58

:-t hober, sa nu-mi spui ca politia l-a scos pe el vinovat! X( X( La Arlequin ma refer!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde hober » 22 Mai 2008, 16:24

$1 scrie:$2-t hober, sa nu-mi spui ca politia l-a scos pe el vinovat! X( X( La Arlequin ma refer!

politia pe el l-a scos vinovat, vezi in filmuletul din linkul de mai sus declaratia polistului (linkul de de la protv)

hober
Ford Freak

Mesajde Black Cat » 22 Mai 2008, 16:43

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2-t hober, sa nu-mi spui ca politia l-a scos pe el vinovat! X( X( La Arlequin ma refer!

politia pe el l-a scos vinovat, vezi in filmuletul din linkul de mai sus declaratia polistului (linkul de de la protv)

Cum p**da mami lor de imbecili? Da ala cu peugeot-ul de ce are masina lovita in fata? De cine s-a lovit? Ca in fata lui era motorul!
Ce dobitoci!
Nu poate cere expertiza?
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Mesajde toxicristi » 22 Mai 2008, 17:01

Eu zic sa terminam cu teoriile, va rog. Nu vad ce rezolvari s-ar putea face aici, nefiind nimeni la fata locului.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Black Cat » 22 Mai 2008, 17:19

Cristi, ai dreptate! M-a cam luat valul dupa ce m-am uitat la reportajul ala de la ProTv! :(
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Mesajde DGAlexandru » 22 Mai 2008, 18:00

Cica tot din vina motocilistului are loc urmatorul accident.. :D http://www.youtube.com/watch?v=UP44OhKJ_KI
Daca nu veneau aia, 206-le probabil nu frana si isi continua driftul.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde adicristea » 22 Mai 2008, 19:01

Ce drift, nene? Ala era pe contrasens, mai da-l in spanac!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde alexandrusavu » 22 Mai 2008, 20:58

Retardul din ultimul filmuleț nu si-ar da seama de cum arată un drift nici dacă l-ar lovi în ceafă.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde toxicristi » 22 Mai 2008, 21:19

Cred ca incerca sa mearga repede (nu pare nicio tentativa de drift), a intrat prea tare in curba, s-a panicat, a virat puternic si a calcat frana puternic in acelasi timp. Rezultatul : i-a fugit fundul.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde KomandantuR » 22 Mai 2008, 21:29

Ultimul post pe forumul cu motociclisti... NO COMMENT:

"Dupa citit si citit...si pareri de rau pentru atata cearta,m-am decis , am sunat un prieten..si iata ce a iesit....pentru cine are nevoie..pt cine nu...sa-mi ignore prietenul...!

B151494 10/12, Ford Focus Verde, BCR LEASING, Utilizator .....

Multa Stima si Sanatate maxima motociclistului!"
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde adicristea » 22 Mai 2008, 21:48

In primul rand, nu cred ca se va duce cineva dupa dl R. In al doilea, daca respectivul pateste ceva, e nasol pt userul respectiv. Pentru ca e usor, ca administrator, sa vezi ip-ul de pe care a scris, de acolo sa ii afli adresa si sa il chestionezi in legatura cu cine i-a oferit datele. Ar trebui scris si acolo, dar am zis ca m-am retras din discutie.

A, si actiunile de sus le face NUMAI Politia, nu cetateanul de rand.

PS. Postul meu are legatura cu ce scrisese KomandatuR :D.
Imagine
adicristea

Mesajde KomandantuR » 22 Mai 2008, 22:04

:D
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Black Cat » 23 Mai 2008, 13:25

Cam la asta s-a ajuns in final!
Luat de pe motociclism.ro

" Sunt apropiat al lui arlequin, "studiez cazul pentru el", si vreau sa sa va zic aici cat de sus poate merge nesimtzirea umana...starletul nostru dl Ivana Florian cel care conducea peugeot-ul, nu a binevoit sa se intereseze catushi de putin de starea de sanatate a lui alequin...nici cat a fost in spital si nici pana in prezent...adik a mers pe sitemul: "ce treaba am eu dc omu e shoimanit sau da coltzu'?"
Dl. Ivana a beneficiat de superioritatea noastra morala...fara sa o merite...a fost sunat de catre mine pentru prima data luni in prima zi dupa accident...cand i-am propus sa ne intalnim si sa discutam. Nu a fost de acord invocand cu lashitate motive puerile. Vreau sa subliniez faptul ca i-am vorbit in cel mai respectuos mod. Dupa aceasta discutzie am incercat sa il mai sun de pe mai multe nr. de tel. dar din pacate nu a mai vrut sa raspunda.
Marti 20 mai am ajuns si noi la sectia de politie de la km 73 pe autostrada, unde se cerceteaza cazul, pentru ca arlequin sa dea si el declaratie. Acolo in timp ce lui arlequin i se lua declaratie de catre dl inspector de la cercetari penale, am intrat intr-un alt birou pentru a comenta cu dl comandant cazul pe imagini ca la scoala. Am incercat sa le explic ca motocicleta prezinta clar urme de impact puternic din spate si le-am aratat simplu ca suportul de numar si tripla nu mai exista in spate...fara sa ii bag in ceatza cu faptul ca amortizorul spate fusese smuls. Acestia nu au fost de acord cu mine si au continuat sa sustina ca notocicleta a fost lovita doar in momentul cand aceasta era jos, adica picata pe o parte. Atunci i-am rugat sa imi explice cum s-a shifonat asa tare capota peugeot-ului...si evident nu au avut ce imi raspunda.
In acest moment dl comandant m-a intrebat de ce nu luam legatura cu dl Ivana ca sa ajungem la o intelegere, si i-am zis ca am incercat in repetate randuri dar nu rasp la tel. Apoi a inrebat dc avem nr d-nului Ivana de tel si a incercat sa il sune el, evident din alt birou in intimitate, si ce sa vezi? a raspuns, si a fost de acord sa se vada cu noi ca sa ne dea RCA-ul.
Am plecat in Craiova si au urmat alte incercari de a dialoga cu dl Ivana dar fara rezultat...pana in momentul cand i-am sugerat ca ne vedem in instanta..apoi am fost sunati de acesta si am stabilit o intalnire pentru vineri 23mai in Bucureshti nu alt undeva decat la locul acestuia de munca...doar nu era sa se deplaseze el...ci arlequin care abia se mishk...dar am acceptat si asta si am urcat in mashina, am venit la Bucureshti, dar ironia a fost ca in dimineatza cand trebuia sa ne vedem am fost sunati de dl Ivana si a invocat o raceala, omului ii curgea nasucul si nu a mai putut onora intalnirea...

Deci nesimtzirea omului nu are limite! Ce nu stie el e ca era mai bine sa ne vedem si sa ne intelgem...decat sa se ajunga in instanta unde risca fara doar si poate un dosar penal si altele..."
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 25 Mai 2008, 10:59

Aici e clar: daca pejoul accepta ca a lovit motorul pe roti, este cel care a provocat accidentul si i se suspenda permisul!!!
Politia trebuie stransa de gat ca sunt niste marlani!!!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde TheRogue » 25 Mai 2008, 23:24

hai sa fim seriosi totusi...cum sa il loveasca culcat si sa aive capota facuta asa praf?!?!
http://img221.imageshack.us/img221/5920 ... entdv6.jpg
daca il lovea culcat..il lua sub roti...nu pe capota
TheRogue
Incepator

Mesajde adipit » 26 Mai 2008, 00:20

merg o data pe sapt pe a1 de aprox 1 an si am vazut multe la viata mea. cateva sfaturi care le pot da:
1. evitati ingramadeala pe o banda indiferent ca e 1 sau 2, sunt multi care merg la 140-160 si isi fac coloana, astia usnt cei mai periculosi si era sa vad o groaza fund in fund, repet mergeti cat de rasfirat puteti mai bien o lasi mai moale pe o portiune pana iti faci un gol sau ii dai mai tare decat sa stai in aglomeratie
2. cand vedeti tiruri in coloana mai apropiate sau aproape lipite sau masini ce se apropie de un tir un mic flash noaptea de atentionare iar ziua flash+ claxon te pot scoate din multe (am observat foarte multi care nu se asigura sau nu isi apreciaza bine timpul in care ii ajungi si se aruna in depasire, in cazul celor mici, tirurile sar cu nesimtire curata sau neatentie daca nu avertizezi)
3. ochii in 4 la tiruri sau camioane ce transporta lemne sau diverse chestii mai mici sau mai mari care pot sarii, sau le puteti gasii pe supraf autostrazii, am vazut de toate de la blana de tine prelata, la pari, buturci, pneuri, etc

4. daca depasiti si va treziti cu vreunu in spate ce da flashuri ca disperatu, nu va enrvati, calm avertizatil ca faceti depasirea cu un semnal stanga si apoi la loc, nu e cazul de cocosisme.

cam atat imi vine acum in minte, sper sa fie de folos in preintampinarea evenimentelor neplacute.

cat despre motociclisti intradevar sunt multi care se dau zmeii zmeilor si e tare pacat :( am vazut motociclist depasind printre 2 tiruri la 90km/h pe a1 :(

biciclistii au ceva parte in buc o buna parte nu merg pe pista speciala de biciclete si prefera sa mearga facand slalom printre masinile aflate la semafor, urasc chestia asta
adipit
Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Tdci 109cp

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum