ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Scuter

03 Iun 2008, 19:17

Salut.
Am un prieten care a adus un scuter DAELIM S FIVE din D si il vinde. E ca asta http://www.daelimusa.com/guia/comercios ... inicio.htm.
E adus de 1 luna in tara, are 12.000 km, an fabicatie 2006, luna 06 sau 07, a inmatriculat-o in RO, are carte, RAR, ITP. Merge si arata bine, nu pare sa fi fost lovita, carenajul e ok, mai are mici zgarieturi pe ici pe colo, dar e ok.
M-ar interesa sa o cumpar si voiam mai multe pareri.
Daca mai are cineva modelul asta, sau cei care au si alte marci ii rog sa isi dea cu parerea.
Mentionez ca nu am mai avut scuter sau alta "dracovenie" de asta pe 2 roti. 8-} doar bicicleta, =)) dar ma mananca tare sa-mi iau una si din cauza asta vreau sa iau scuter pentru inceput.
Ceva sfaturi si impresii de la cei care practica deja "sporturi extreme" pe doua roti sunt binevenite, ca pana joi trebuie sa-i dau un raspuns.
Stiu ca parerile sunt pro si contra (mai mult contra :D ) scutere/motoare, dar eu promit sa fiu cuminte in trafic. :D
Cateva poze cu agregatul (de pe net, nu i-am facut poze inca).

Cu respect.
Fişiere ataşate
Daelim 3.jpg
Daelim 2.jpg
Daelim 1.jpg

Re: Scuter

03 Iun 2008, 19:22

verifica locul unde are bujia....daca are pe blocul motor si accesul se face prin cutie e ok...daca are pe lateral nu e bine...intra apa si ai probleme cand ploua...verifica si gascanul...(cotul tobei)...sa fie mai sus de cric....daca e mai jos cand cobori borduri ai sanse sa lovesti gascanul(cotul tobei) si se slabeste sau rupe din blocu motor...

03 Iun 2008, 20:46

4timpi-foarte puturos pt 50cmc(o sa te plictisesti de el foarte repede),consum mic,fiabilitate
Din cate stiam daelim S-five mai sunt doar 2 in tara-nu exista reprezentanta,piese greu de gasit.Te pot pune in legatura cu un posesor

04 Iun 2008, 16:01

Sa inteleg ca e un "no name" Daelim S Five asta? Nu merita sa-l iau?
M-am gandit ca fiind fabricat in 2006 si la 12.000 km, un an sau doi cat o sa-l tin eu si tinand cont ca o sa fie folosit doar primavara-vara, nu cred ca ma lasa.
@Sufletzel, pune-ma in legatura cu prietenul.
Răspunde