ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

www.vreauomasina.com

06 Iun 2008, 15:46

http://www.vreauomasina.com

Simplu
Opinii?

Re: www.vreauomasina.com

06 Iun 2008, 16:02

Incercarea moarte n-are zice sinucigasul la a treia tentativa de suicid.
Orice om in deplinatatea facultatilor mintale poate sa faca singur ce ofera ei.

"Orice BUGET ai avea nu iti gasim MASINA POTRIVITA"
Asta era la ei pe site. Foarte profesionisti nici 3 vorbe nu sunt in stare sa scrie corect. Probabil stau mult pe teren sa caute masini.
Ma bate gandul sa deschid si eu o firma de consultanta. O sa va spun cat este ora dar pentru asta am nevoie sa consult ceasul de la mana voastra(cerinta obligatorie).

L.E. pai fi si tu mai explicit.
Site-ul e ok, contrast bun, usor lizibil, nu imi place ca pe prima pagina homepage e o marime a fontului si pe pagina a doua"telul nostru" e un font mai mic (nu l-am masurat poate ma insel) care este un pic mai greu de citit.
E primul site pe care il faci? De ce ai nevoie de pareri? E un site simplu de facut pe care orice student la info care a promovat pe bune exmenul la webdesign il poate face. No offence!
Ultima oară modificat de mauru007 pe 06 Iun 2008, 16:16, modificat 1 dată în total.

06 Iun 2008, 16:06

eu vreau opinii despre site ca m-am chinuit sa-l fac

Vreau opinii pt grafica si cum functioneaza siteul.

Textul este facut de cei care au controlul siteului

06 Iun 2008, 18:15

Site-ul e de nota 6 pentru cat si-a propus sa ofere.
Negrul ma scoate din sarite (dar e parerea mea).
Fonturile puteau fi altele mai stilate (vezi site-urile britanice de exemplu).
Oamenii vor sa intermedieze doar masini de fitze? Ca asa reiese din poze. Pune si tu un Focus, o Astra, un Golf, ceva mai pentru toata lumea.
Greseli cat cuprinde la "ti", "vi" si astea care necesita ix2 :D , text mult si concluzii slab definite.

Spune-le celor care gestioneaza afacerea ca am un Renault Clio ok pe care vreau 5.200 Euro si sa-mi gaseasca cumparator la orice pret vor ei...ca vreau sa o tai in Germania sa iau alta dar sa imbin si concediul cu aceasta ocazie :))

06 Iun 2008, 18:20

Am impresia ca e doar un draft de site asa ca sigur nu te superi pe critici :D (nu ca eu m-as pricepe sa fac un site) pentru ca asa vei scoate un site mai bun ;)

06 Iun 2008, 18:26

pe mine ma enerveaza chenarele la site-uri, negrul imi place :), vezi oamenii au pareri diferite.
Aceeasi observatie ca si darth-cluadiu, prea ai pus masini pe care nu si le permite oricine, iar acest site tocmai asta isi propune: sa arate ca iti poti lua o masina indiferente de suma!

Si inca ceva foarte important: in motoarele de cautare la tag-ul " vreau o masina'" nu sunteti pe prima pagina ... optimizeaza-l daca vrei sa ai trafic ! Mai ales ca oamenii nu o sa caute niciodata exact asa " vreau o masina" o sa caute "vreau masina" sau "caut masina" ... gandeste-te ce cuvinte cheie sunt.

PS: vorbeste cu oamenii care au facut site-ul ca sunt greseli de gramatica ... cu tonele !!!

06 Iun 2008, 19:01

1. Codul este scris cu picioarele, 50 de erori de validare (multe din ele banale). http://validator.w3.org ar trebui să fie prima oprire după ce ai făcut o pagină web.
2. Nu există etichete meta (descriere, cuvinte-cheie etc.)
3. Pozele redimensionate din "style" WTF?
4. Site-ul se încarcă greu.
5. Textul este aruncat cu lopata (nu vorbesc de greşelile din text, ci pur şi simplu de formatarea lui.
6. Care este scopul site-ului?
7. Alu' cine e site-ul? Dacă este site comercial trebuie datele societăţii comerciale (Legea 31/1990 + modificările ulterioare + L365/2002 + modificările ulterioare)
8. Care-i treaba cu referalii din josul paginii? Dă impresia de ieftinăciune.
9. La formularul de contact ai vreo patru rânduri goale.

PS Renunţă naiba la Dreamweaver şi învaţă HTML, că nu e greu.

06 Iun 2008, 19:24

E un inceput bunicel, dar fara indoiala ca poate fi imbunatatit.

Se zice ca daca in primele 5 secunde de vizionare a unui site nu iti dai seama despre ce e vorba, atunci e o problema. Mai intai credeam ca e ceva cu anunturi ("Aici iti vei gasi viitoarea masina"), dar nu gaseam niciun link. Mi-a trebuit ceva timp sa imi dau seama ca este vorba de o firma de consultanta. Acest lucru poate fi si o problema de text. Astfel, in locul textului din stanga masinii ("Vreau o masina.com" si scrolling marque - la care trebuie sa renunti neaparat, fiind un efect deranjant) ai putea sa introduci aceasta informatie.

Pozele nu se redimensioneaza niciodata prin tagul img. In primul rand pentru ca incarci o poze de 1028x1024 in casute de 254x187, ceea ce inseamna trafic foarte mare ptr nimic (incarci o poza de 315kb, in loc de una de 31kb). In al doilea rand, e vorba de calitatea pozei. Mai jos, e o poza dimensionata de html si una de un soft specializat (nu cred ca trebe sa iti spun care-i care):
Imagine
Si la pozele folosite, vezi sa obtii acceptul autorului!

La preturi/Pachete, baga impreuna pretul si descrierea, ca nu sunt chiar asa de multe informatii cat sa nu incapa pe o pagina.

Renunta la counter, nu cred ca are nicio relevanta, pe langa faptul ca este inestetic.

Iar ca program pentru site-uri, recomand Notepad++ , UltraEdit sau alte astfel de editoare :)

Toate acestea sunt pareri personale :)

06 Iun 2008, 19:28

era doar un draft un test si stiu ca imi i-au critici cu tonele dar asa se invata. textul a fost luat cu copy paste de undeva....
Merci de sfaturi.

Nu ma apuc sa fac siteuri profesionale.
Asta e doar o incercare de umilinta proprie :P

Si era sa uit a fost facut in 30 min :D

06 Iun 2008, 19:37

Pai atunci trebuia sa intrebi cand e gata :D

E doar critica constrcutiva, nu o lua in nume de rau! Te ajuta sa faci un site mai bun.

Keep up the good work :)

06 Iun 2008, 21:44

La mine apare coming soon :) deci păreri nu prea am.
Răspunde