E un inceput bunicel, dar fara indoiala ca poate fi imbunatatit.
Se zice ca daca in primele 5 secunde de vizionare a unui site nu iti dai seama despre ce e vorba, atunci e o problema. Mai intai credeam ca e ceva cu anunturi ("Aici iti vei gasi viitoarea masina"), dar nu gaseam niciun link. Mi-a trebuit ceva timp sa imi dau seama ca este vorba de o firma de consultanta. Acest lucru poate fi si o problema de text. Astfel, in locul textului din stanga masinii ("Vreau o masina.com" si scrolling marque - la care trebuie sa renunti neaparat, fiind un efect deranjant) ai putea sa introduci aceasta informatie.
Pozele nu se redimensioneaza niciodata prin tagul img. In primul rand pentru ca incarci o poze de 1028x1024 in casute de 254x187, ceea ce inseamna trafic foarte mare ptr nimic (incarci o poza de 315kb, in loc de una de 31kb). In al doilea rand, e vorba de calitatea pozei. Mai jos, e o poza dimensionata de html si una de un soft specializat (nu cred ca trebe sa iti spun care-i care):

Si la pozele folosite, vezi sa obtii acceptul autorului!
La preturi/Pachete, baga impreuna pretul si descrierea, ca nu sunt chiar asa de multe informatii cat sa nu incapa pe o pagina.
Renunta la counter, nu cred ca are nicio relevanta, pe langa faptul ca este inestetic.
Iar ca program pentru site-uri, recomand Notepad++ , UltraEdit sau alte astfel de editoare

Toate acestea sunt pareri personale