Cedare leasing
Salutare,
Vin si io cu o intrebare (nu stiu daca e rubrica cea mai corecta aici...):
Vreau sa cedez un contract de leasing pentru un Ford New Focus 115CP Ti-VCT, 35000km, inmatriculat la sf. octombrie 2006, dotare Ghia plus:
• Climatizare cu zona dubla
• IVD (include TCS, EBA) si discuri frana spate
• ICE pack 6:RadioCD Sony (comenzi coloana volan, RDS, conexiuni audio / video,
8 difuzoare) , lector MP3
• Pachet special 5 : parbriz incalzit si reflectorizant, aprindere / stingere au
tomata a farurilor, senzor de ploaie, faruri de ceata, oglinda interioara heliom
ata, faruri cu functia "follow me home", potentiometru reglaj intensitate lumini
bord
• Vopsea metalizata
• sistem alarma Viper cu pager
• bonus set cauciucuri de iarna cu jante tabla 15" (are acum cauciucuri de vara cu jante aliaj 16")
Valoarea totala a masinii a fost de 19.000 euro. Am dat avans 6000 euro, si platesc rata 300 euro pe luna (valoare reziduala inclusa in rata) plus CASCO 226EUR odata la 3 luni. Mai sunt 28 de rate de achitat (din 48). Nu stiu cat as putea cere pe ea...ma puteti ajuta ?
Vin si io cu o intrebare (nu stiu daca e rubrica cea mai corecta aici...):
Vreau sa cedez un contract de leasing pentru un Ford New Focus 115CP Ti-VCT, 35000km, inmatriculat la sf. octombrie 2006, dotare Ghia plus:
• Climatizare cu zona dubla
• IVD (include TCS, EBA) si discuri frana spate
• ICE pack 6:RadioCD Sony (comenzi coloana volan, RDS, conexiuni audio / video,
8 difuzoare) , lector MP3
• Pachet special 5 : parbriz incalzit si reflectorizant, aprindere / stingere au
tomata a farurilor, senzor de ploaie, faruri de ceata, oglinda interioara heliom
ata, faruri cu functia "follow me home", potentiometru reglaj intensitate lumini
bord
• Vopsea metalizata
• sistem alarma Viper cu pager
• bonus set cauciucuri de iarna cu jante tabla 15" (are acum cauciucuri de vara cu jante aliaj 16")
Valoarea totala a masinii a fost de 19.000 euro. Am dat avans 6000 euro, si platesc rata 300 euro pe luna (valoare reziduala inclusa in rata) plus CASCO 226EUR odata la 3 luni. Mai sunt 28 de rate de achitat (din 48). Nu stiu cat as putea cere pe ea...ma puteti ajuta ?
Ford New Focus Ghia, 1.6 Ti-VCT 16V, 115 CP
- lucicop
- Ford Freak
- Maşina: Ford Focus 2006, 1.6 Ti-VCT 115CP