ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: s-a anulat taxa de prima inmatriculare?

16 Mai 2008, 11:10

io nu ma cert cu nimeni , cu atit mai putin cu un ardelean ! Imi mai cer odata scuze pt zicatoarea populara pe care am inserat-o in postul meu anterior. :">
Totusi , trebuie sa fiti convinsi ca taxa nu se va scoate cu totul ci doar se va modifica . In ideea asta m-am implicat intr-o discutie in contracdictoriu convins fiind ca discutiile in contradictoriu duc la progres !Trebuie sa influentam , in masura in care putem ( politicieni sint mai sensibili in perioada electorala ) , " nasterea " unei taxe care sa taxeze strict poluarea !

24 Iun 2008, 14:11

Ati auzit?
Primim banii inapoi dar trebuie printre altele si o copie dupa chitanta.
Cum naiba, daca chitanta de achitare a taxei este la ei?

24 Iun 2008, 14:27

$1 scrie:$2quote="autonero Nu uita ca sunt o gramada de persoane care isi pot permite numai o masina la 2000-3000 de euro. Asta inseamna un Bmw Seria 3 de prin 1996 sau 1997, poate chiar mai noua(e36). Masina aia nu o poti compara cu un Logan nou. Toate astea s-au mai zis, deci nu are rost sa le mai zic si eu.
.

Nu sint de acord , rostul unei taxe de poluare e "stimularea " cumpararii de masinii cit mai putin poluante ! Daca ai doar 3000 de E nu-ti iei BMW ...nu se poate si cu p...-n c.. si cu sufletul in Rai !
Bmw-ul de care zici e superior doar ca performante nu si ca norme de poluare Loganului ![/quote]

cui ii pasa de poluare? mie sincer nu. si eu am de gand sa iau ceva ieftin si vechi sa il inmatriculez in bulgaria, am om de incredere acolo. taxa asta nu ar trebui sa existe deloc. nici macar impozit pe masina. si nici rovinieta (pe care oricum nu am luat-o niciodata).
Răspunde