ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

ce caine aveti?

25 Ian 2008, 13:40

daca tot am vorbit despre ce muzica ascultam
si ce filme vedem
zic sa va intreb ce caine aveti
caci si ei ne coloreaza viata...
cum se comporta in masina
se poate transporta un caine in portbagaj?

25 Ian 2008, 14:16

eu am pisica...la mine se plimba pe bord cand o iau in masina....sau sta in portbagaj,dar eu am break.

25 Ian 2008, 14:20

am un tomberonez de tineretului si are 18 ani

25 Ian 2008, 14:31

Ma inscriu si eu cu o catelusa de Golden Retriever de 7 luni. Asha se numeste. In masina o transport de la 6 saptamani si chiar nu are probleme, pot sa spun ca adora, dar pe bancheta din spate unde pun o foaie de cort. In portbagaj nu am incercat si nici nu cred ca am sa incerc, mai bine renunt la un pasager :lol:
Fişiere ataşate
1.jpg
(53.87 KiB) Descărcat de 657 ori

25 Ian 2008, 18:03

eu am doua "corcituri" de lup :? in masina nu intra, doar mai spala rotile din cand in cand :lol:

25 Ian 2008, 18:08

Eu am un cocker de vreo 10 ani. N-are voie in Forduletz, doar in Nova. :) Si sta destul de linistit, doar ca il mai apuca plimbatu..se da jos de pe bancheta, se plimba un pic la picioare, se urca iar, se aseaza pe tine..
Hobby-ul lui e sa dea gauri prin tocurile de la usa si prin pereti (la un mom dat putea sa intre la mine in camera printr-o gaura la care a muncit ceva vreme :P ) si sa sfasie pungi, ziare, carti, acte..

25 Ian 2008, 18:20

$1 scrie:$2obby-ul lui e sa dea gauri prin tocurile de la usa si prin pereti (la un mom dat putea sa intre la mine in camera printr-o gaura la care a muncit ceva vreme :P )

Pai ai putea sa-l pui sa antreneze niste puscariasi !

25 Ian 2008, 18:41

Mi-as lua un bulldog francez ... dar sunt destul de scumpi, deocamdata mai astept. Oricum are cineva?

25 Ian 2008, 23:02

mai era un topic destul de mare pe o tema asemanatoare, aici :
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=6499&start=0

25 Ian 2008, 23:14

Si pe langa a lui alen mai e si asta : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=250 .

Cred ca o sa inchid acest topic.

27 Ian 2008, 20:54

Al meu Otto von Arianhaus e un mascul de ciobanesc german pur-sange din linie de munca, dar pe certificatul lui de identitate cei de la Societatea Chinologica l-au marcat drept "caine de paza". Ma rog, merge si asa... Implineste in februarie 6 ani.

Pe vremea cand aveam Opel-ul Caravan, locul lui era in portbagajul prevazut cu plasa de separatie fata de bancheta din spate. In berlinele pe care le-am avut statea pe bancheta din spate. In Fiesta nu l-am lasat sa intre pt simplul motiv ca se manifesta foarte zgomotos si sare cu labele pe geamuri cand vede alti caini sau, si mai rau, pisici in afara masinii. Cum intentionez sa scap de Fiesta imediat cum imi pot permite o alta masina mai acatarii (nu mai mare, dar cu mai mult bun gust), n-as vrea sa am tot felul de zgarieturi pe usi la vanzare.

Otto isi manifesta tot interesul fata de masina -- stie prea bine ca este o chestie care-l poate duce spre locuri extrem de placute, cum ar fi parcul, plaja, padurea... Si mai ales ii inspecteaza cu atentie rotile (marcate probabil de alti caini in parcari pe la servicii sau prin oras) dupa ce o bag in garaj -- daca l-as invata sa masoare presiunea in pneuri ar fi grozav! LOL
Fişiere ataşate
Picture 138.jpg
Otto von Arianhaus - dec. 2007
(127.85 KiB) Descărcat de 495 ori

27 Ian 2008, 23:48

Catelus cu parul cret ( si negru ! ) Animalul este incantat cand mergem la plimbare cu masina , stie ca ajungem undeva placut lui , la iarba verde , la balta , etc...
Fişiere ataşate
IMG_2387.JPG
(100.53 KiB) Descărcat de 483 ori

28 Ian 2008, 00:35

fiara mea :x :x o birmaneza de 7 ani
Fişiere ataşate
fiara.JPG
(155.28 KiB) Descărcat de 465 ori
DSCN0129.JPG
(161.86 KiB) Descărcat de 464 ori

setter

28 Ian 2008, 13:24

Setter irlandez, 12 ani. cand aude cuvantul "mergem" sau "masina", e prezent la portiera.
poate sa stea ore intregi in masina, dar daca merg mai repede trece in spate.
la padure sau pe camp stie sa alerge inaintea masinii, ca la concurs.
Fişiere ataşate
edi01.jpg
(45.54 KiB) Descărcat de 439 ori

28 Ian 2008, 13:39

Eu am avut un Bichon Havanez alb, l-am tinut vreo 4 luni , dupa aceea si-a vazut drumul spre natura. L-am dat unor cunostinte sa il tina la curte.
La tara am un labrador, e negru si e urias.
Iar la ceilalti bunici am un pechinez pe care l-am gasit pe strada. Mi-a fost mila de el si l-am dus la bunici ca acolo are conditii :)

Pesti + Siamez comunist + Metis Labrador

28 Ian 2008, 14:51

O..acum vin si eu cu gradina mea zoo... :twisted: pai am pesti acum am Carasei de marimea unui pumn,
Am si un siamez comunist ( nascut de ziua lui ceausescu ) si o fata labrador ( gurile rele spun ca este metisa cu un setter ca are coada prea lunga si este usor ondulat parul pe spate .Tin la toti foarte mult dar prreferata este cateaua ..

Si daca nu era destul ... mai are si sotia acasa la ea 2 pisici ( birmaneze - mama si fica ) ...
aaaa.... si era sa uit mai avem si un caine care este imaginar ...NEWTON ( este Beagle si va veni in csa noastra cat mai curand ...sper asta ca sa nu ne creada nebuni oamenii). :mrgreen:
Fişiere ataşate
carasel.JPG
(51.65 KiB) Descărcat de 417 ori
Rici.JPG
(98.58 KiB) Descărcat de 416 ori
Tora.JPG
(89.2 KiB) Descărcat de 417 ori
cainele ren.JPG
(95.12 KiB) Descărcat de 417 ori

Re: ce caine aveti?

09 Mai 2008, 05:11

timp de 11 ani am avut un caniche maro cu cravata alba de talie medie care a murit in urma cu 3 luni si dupa care inca suspin (ca si restul femiliei, de altfel). Mi-a fost atatia ani cel mai bun si mai fidel prieten caruia puteam intotdeauna sa ma confesez. :((

19 Iun 2008, 12:56

Io am o corcitura... tomberonez cu maidanian =)) =)) =))
da o iubest tare mult...
Fişiere ataşate
Imag044.jpg

20 Iun 2008, 09:55

eu am asa ceva...
Fişiere ataşate
92.jpg
o cheama amira

20 Iun 2008, 10:09

Bestiutza mea
Fişiere ataşate
IMG_4235_resize.jpg

21 Iun 2008, 21:36

el este Rexy,
acum e cu un an mai mare ca in poze :p
Fişiere ataşate
Clipboard3.jpg
Clipboard3.jpg

23 Iun 2008, 11:26

Iubi a mea are pe Bili (nu stiu cum se scrie, dar asa se citeste :) ). E maidanez pitic in varsta de vreo 8 ani, lipicios la propriu, si care uneori pute de-ti muta nasul cu nari cu tot. E total anti-apa si daca doar te vede ca pui mana pe furtun incepe sa te maraie.

E mai mare botul decat el (ca nu pot zice ca are gura). In rest, e mare smecher. Asculta numai de socru, iar cand acesta nu este acasa, el e stapanul (only in his mind :D ).

PS: E si anti-pisici, anti-sobolani, anti-albine, dar e pro-vrabii si pro-oricine ii da sa manance. Prefera micii si carnea la gratar, dar nu se da inapoi de la oasele ramase ca resturi la mancare, alte preparate din carne, pufuleti si chipsuri. In momente de criza, mananca orice miroase a carne (inclusiv hartia de la parizer).

24 Iun 2008, 11:50

Pe a mea o cheama Gilda. Si mai am inca 13 prin curte.
Fişiere ataşate
Picture 006.jpg
Picture 102.jpg

Re:

24 Iun 2008, 14:51

$1 scrie:$2iara mea :x :x o birmaneza de 7 ani

in prima poza este dementiala ... zici ca e din filme horror ...

annyy ce catel mic mic si scumpic scumpic .. sa-ti traiasca!

24 Iun 2008, 15:38

aannyy - super poza2 pare ca tomai a iesit dintre bagaje. Pe Gilda o folosesti si la sters papucii? =))
Răspunde