ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
01 Iul 2008, 09:30
UEFA a realizat un top cu jucatorii care au impresionat la acest Campionat European
Pe voi care dintre acestia v-a impresionat cel mai mult!?
01 Iul 2008, 09:38
Pe mine cel mai mult m-a impresionat
Luka Modrić care a fost motorul Croatiei si care ar fi fost mult mai apreciat daca n-ar fi avut nesansa ca formatia lui sa piarda asa pe nedrept calificarea in semifinale.
De asemenea
Marcos Senna a jucat la superlativ fiind un Makelele (in zilele lui bune) al Spaniei.
Dar... dat fiind faptul ca Modrić este inca pusti si mai are multe de aratat il prefer pe el dintre acestia doi
01 Iul 2008, 09:45
Eu am ramas impresionat de Bastian Schweinsteiger .. mi s-a parut ca fara el Germania nu prea avea ce cauta in finala.
01 Iul 2008, 09:47
foarte impresionat de prestatia "balanel" ....

...lasand gluma Carles Puyol
01 Iul 2008, 10:04
Senna fara discutie... Mor de ciuda ca nu a si inscris in finala, merita din plin! Un muncitor de mare forta, un artis al mingii cum numai brazilienii pot fi, un jucator corect care nu se vaita daca nu e cazul.
01 Iul 2008, 10:06
era greu sa marcheze de acolo avand in vedere si inaltimea la care a fost data pasa cat si viteza cu care a fost centrata mingea.
I-a trecut balonul putin pe deasupra genunchiului... daca ar fi lovit acea minge probabil ca ar fi fost cea mai mare ratare de la Euro
01 Iul 2008, 10:10
mie mi-au placut Iniesta si Xavi din echipa Spaniei, pe care n-am cum sa-i votez pt ca nu sunt pe aceasta lista...
am mai ramas impresionat si de Tuncay din echipa Turciei...nici el nu e pe lista...probabil aceasta lista a fost facuta de vreun contopist de la UEFA care nu prea are multe in comun cu jocul de fotbal
01 Iul 2008, 10:21
de unde sti ca cei mentionati de tine nu s-au regasit pe locurile 11, 12 respectiv 13?
01 Iul 2008, 10:36
$1 scrie:$2e unde sti ca cei mentionati de tine nu s-au regasit pe locurile 11, 12 respectiv 13?

ha...ha...ha...buna gluma
de fapt chiar adineauri m-am uitat pe site-ul uefa, si ce crezi ca scrie : Xavi a fost declarat jucatorul turneului :
http://www.euro2008.uefa.com/news/kind= ... 29378.html
01 Iul 2008, 10:46
Eu l-am pus pe Senna si vad ca e pe primul loc in pool
01 Iul 2008, 17:51
Si eu tot pe Senna. Iar ce a zis
Almanahe am zis eu in topicul cu pronosticuri

. Senna chiar e surpriza placuta a turneului, nu stiu unde l-au gasit, dar e meserias rau.
01 Iul 2008, 18:33
vorba lui catser, si mie mi-au placut altii decat cei de pe lista aia...
si Senna, dar mai mult Xavi, Silva si Iniesta...
01 Iul 2008, 18:36
Arshavin si Arda.
01 Iul 2008, 19:12
hai ca v-am indus in eroare involuntar!
sau poate ca au modificat astia intre timp si au rectificat
acestia au fost selectati de catre cotidianul The Sun... da de retardatii de la The Sun
http://www.sport.ro/euro-2008/vezi-topu ... -euro.html 
my mistake
01 Iul 2008, 21:15
chiar ca retardati...ce cauta Sneijder in primii 10, in conditiile in care fotbalisti ca Xavi, Torres, Podolski...etc...n-au fost inclusi ?
02 Iul 2008, 09:20
david villa - tehnica si oportunism maxim
lobont si radoi de la romani
dar au fost mult mai multe dezamagiri...
02 Iul 2008, 09:25
$1 scrie:$2hiar ca retardati...ce cauta Sneijder in primii 10, in conditiile in care fotbalisti ca Xavi, Torres, Podolski...etc...n-au fost inclusi ?
nici retardatii de la sport.ro nu-s departe de cei de la The Sun.
daca va uitati pe link au mai modificat jucatorii fata de cei initiali pe care i-am copiat eu si au aparut Buffon, Torres, Fabregas, Podolski si Senturk in locul lui Altintop, Puyol, Schweinsteiger, Modric si Casilias.
10. Cesc Fabregas9. Wesley Sneijder
8. Gianluigi Buffon7. Lukas Podolski6. Semih Senturk5. Fernando Torres4. Andrei Arshavin
3. Michael Ballack
2. Marcos Senna
1. David Villa
02 Iul 2008, 10:18
chiar si asa sunt destui jucatori valorosi care au fost omisi...
cred ca mult mai interesant ar fi un top al antrenorilor, pt ca jucatori de valoare au fost in mai toate echipele, dar cei care si-au pus amprenta finala in acest turneu au fost antrenorii...e clar ca Euro 2008 a fost in primul rand un duel al antrenorilor...
in opinia mea, un Top 3 al antrenorilor ar arata astfel :
1. Luis Aragonez - Spania
2. Guus Hiddink - Rusia
3. Fatih Terim - Turcia
pt locul 3 am stat mult in cumpana, osciland intre Fatih Terim si Slaven Bilici al slovenilor...in cele din urma l-am pus pe Terim pt ca am vazut la el ceva rar intalnit la multi antrenori...ceva ce a putut compensa relativa indisciplina tactica din jocul turcilor si inconstanta in joc...acel ceva care l-a transmis si jucatorilor sai poarta un nume atat de simplu : ATITUDINE
PS : apropos, eu cred ca Fatih Terim ar putea fi o alegere excelenta pt nationala Romaniei...
02 Iul 2008, 11:40
Corriere dello Sport ii vede cam pe aceiasi in top
doar ca difera putin:
1 Aragones
2 Fatih Terim
3 Guus Hiddink
si ca sa fim ontopic uite lotul cu formatia perfecta aleasa de UEFA:
portari
- Buffon, Casillas, Van der Sar;
fundaşi
- Bosingwa, Lahm, Marchena, Pepe, Puyol, Zhirkov;
mijlocaşi
- Hamit Altintop, Modric, Senna, Xavi, Zirianov, Ballack, Fabregas, Iniesta, Podolski, Sneijder;
atacanţi
- Arşavin, Pavliucenko, Torres, Villa.
02 Iul 2008, 12:00
dupa cum vedeti mojlocasii sunt cel mai mult in acest top prin urmare deducem ca ei au facut diferenta la acest turneu final... Iar campioana Spania are cei mai multi mijlocasi in aceasta echipa de aici si meritoriul loc I pe care l-a ocupat.
Poate ne da de gandit si noua si mai ales lui Piturca vis-a-vis de noile cerinte ale fotbalului in care mijlocul terenului este baza.
si aici reiterez ideea ca ar trebui sa se mizeze pe jucatori muncitori si tehnici la mijlocul terenului Ex: Tibi Ghioane, Cernat care sunt de genul Xavi si Iniesta si sa ne mai lase nea Piti cu Radoi si Codrea ca e de ajuns un Chivu la inchidere care mai apare si in ofensiva din cand in cand
02 Iul 2008, 13:32
Aia cu Lahm in echipa ideala nu mi se pare cea mai buna idee. A se urmari meciul Germania - Turcia. Faceti abstractie de golul 3 pentru ca acolo era pe jos Kazim-Kazim, de asta s-a creat acea superioritate pe partea dreapta a apararii turcilor. In rest a facut Sabri ce-a vrut cu neamtul.
02 Iul 2008, 15:33
Sincer sa fiu am fost impresionat de Podolski
P.S : Cred ca ar avea loc in top(ce e drept cam pe locul 15) si un roman
02 Iul 2008, 20:19
MARCOS SENNA
parerea mea este ca a fost cel mai bun,sau printre cei mai buni la acest CE
03 Iul 2008, 08:41
$1 scrie:$2P.S : Cred ca ar avea loc in top(ce e drept cam pe locul 15) si un roman
Lobont? sau care?
03 Iul 2008, 20:45
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2P.S : Cred ca ar avea loc in top(ce e drept cam pe locul 15) si un roman
Lobont? sau care?

mutu ca a ratat penalty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03 Iul 2008, 23:06
pai da... daca te uiti prin statisticile Euro ai sa vezi ca mutu e prezent mai prin toate