ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Pentru inmatriculare ! ! !

08 Aug 2008, 00:16

Saut ! Maine ma duc si eu sa imi inmatriculez masina. Defapt am cumparat de la cineva un Focus si maine ma duc sa il trec pe numele meu. Aveti idee daca trebuie sa predau maine numerele? pentru ca vreau sa le schimb si nu stiu ce sa fac sa ma duc cu masina sau pe jos ca daca predau si numerele n-am cum sa mai circul cu ea !

Re: Pentru inmatriculare ! ! !

08 Aug 2008, 07:19

Numerele vechi treb sa le predai atunci si ti le taie pe loc.
Fara ele nu faci nimic.

08 Aug 2008, 17:04

am si eu o intrebare. pot sa pastrez numerele de inmatriculare de la o masina pe care o sa o vand, nu? adica atunci cand voi inmatricula o noua masina sa am aceleasi numere (preferentiale).

08 Aug 2008, 17:48

@B-89-WOW : in ce oras esti? masina e la prima inmatriculare in romania?

@vicster : da, se poate. dupa ce faci contractul de V/C, mergi la politie (mi se pare ca iti trebuie doar copie dupa talon, dar nu sunt sigur, asa ca mai bine te duci cu toate actele) si ceri sa platesti "pastrare numere" (era vreo 30 ron prin toamna trecuta). o sa primesti o chitanta pe care trebuie sa treaca politistul si numarul pastrat.
chitanta aia e valabila 1 an, din ce stiu eu. cand o sa inmatriculezi urmatoarea masina, in loc de chitanta de plata a numerelor o sa duci chitanta asta.

08 Aug 2008, 21:34

Gata am fost astazi si nu au avut rabdare sa imi caut si eu numere am stat cam 7/8 minute nu a gasit nimic dupa care zice politistu ca nu are timp sa mai stea sa imi caute mie. In concluzie am ramas cu numerele de la fostul proprietar. Multumesc !

09 Aug 2008, 17:51

Intrucat subiectul este epuizat se inchide. Astept PM daca se vrea altceva.
Subiect închis