ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Sep 2008, 10:03
e varianta aia modificata in 2007, iar eu aveam masina langa si in paralel cu marginea drumului de acces(langa gardulet), cei drept ceilalti parcasera oarecum in spic sau haotic si incurcau oarecum masinile...eu am parcat paralel cu gardutul ala ca sa nu incurc masinile mari care ar putea trece pe acolo, explicatia pe care o am e ca politistul ala a filmat masinile parcate haotic si a iesit in filmarea lui si nr d la masina cu care eram
16 Sep 2008, 10:10
$1 scrie:$2 varianta aia modificata in 2007, iar eu aveam masina langa si in paralel cu marginea drumului de acces(langa gardulet), cei drept ceilalti parcasera oarecum in spic sau haotic si incurcau oarecum masinile...eu am parcat paralel cu gardutul ala ca sa nu incurc masinile mari care ar putea trece pe acolo, explicatia pe care o am e ca politistul ala a filmat masinile parcate haotic si a iesit in filmarea lui si nr d la masina cu care eram
da... dar biletelul? de ce ti l-a lasat?
16 Sep 2008, 10:14
de retard

nush o sa imi zica "cel de sus" dar astept sa vina hartia la firma ca sa i-o dau!
16 Sep 2008, 13:13
La unirii parcarea nu e chiar așa de scumpă. În 2 ore sigur nu plătești 15 ron.
16 Sep 2008, 13:44
1.5 lei / 30 minute. sau 3 lei/ 1 h
16 Sep 2008, 16:23
$1 scrie:$2.5 lei / 30 minute. sau 3 lei/ 1 h

pentru cine isi permite
16 Sep 2008, 16:33
repet: eu am platit in iarna pentru 4 ore 30ron!
acu nush cat mai e dar eu mi-am jurat ca nu mai parchez acolo in viata mea!