ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: AJUTOR SI SFATURI DE LA BUCURESTENI

20 Sep 2008, 07:33

:( .S-au afisat repartitiile la camin si ghinion .Numai 54 de locuri (mi se pare destul de putin).Asta este acum la cautari de variante.

22 Sep 2008, 14:02

sorry about that...
nu inteleg cum de sunt atat de putine locuri in camin, din moment ce au terminat 2 serii si intra numa` 1... in fine...fuck ASE...

17 Oct 2008, 13:23

Bucurestenilor din zona Crangasi, Giulesti, chiar si Miltari si Drumul Taberei.. am inteles ca incepe sau a inceput o campanie de ridicat garaje si in sectorul 6. Aveti idee de vreun proprietar de garaj care vrea sa il dea moka sau pe bani putini? Din cate am inteles, aia care nu au unde le duce vor trebuis a plateasca la primarie transportul acestora in locuri special amenajate. Eu am o casa in Giulesti si vreau sa iau garaj si platesc transportul pana acolo... eventual dau si niste bani pe garaj. AM gasit deja unul al 2700 RON cu tot cu transport dar e prea scump. Cand s-au ridicat garajele in sect 3 la mine se dadeau pe 3-500 RON :).

Multam.

17 Oct 2008, 21:57

3-500 ron modelul din beton/ciment sau tabla

18 Oct 2008, 14:53

Salutare! Stie cineva daca la Serviciul Parcari Sector 4 se accepta ca utilizatorul masinii (masina pe firma, cu imputernicire pentru circulatie) sa solicite loc de parcare de resedinta?
Răspunde