ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: sa nu mai platim rovinieta !!!

24 Sep 2008, 08:15

Eu am platit-o saptamana trecuta, 1an, Euro4, 1 milion. Am inteles ca amenzile sunt foarte mari, parca pana la 10 milioane, asa ca prefer decat sa nu faca guvernul nimic cu 10 milioane, mai bine sa nu faca nimic cu un milion.

24 Sep 2008, 09:46

conform oug 157/2007 cuantumul amenzii contraventionale pentru autoturisme care nu au rovinieta este intre 500 si 1000 ron

25 Sep 2008, 06:44

Problema combustibului e alta problema, si e o problema mare ca si orice pret la noi !

La noi iarna in loc de ieftinire de sarbatori ca in orice tara din europa si america, la noi sunt urcate cu 30%, Benzina in loc sa scada dupa pretul titeiului mondial, la noi creste.
Pai mi se pare normal, ca fiecare si-au facut o cota de profit peste care nu vor sa coboare. Si na acu noi platim.

Mai bine faceti scandal la benzina nu la reovinieta.
stiti cum e .. prost e ala care da :).

Urmatoarea masina e Toyota Prius sau orice hybrid.

25 Sep 2008, 13:11

http://www.capital.ro/articol/augustin- ... 12436.html

25 Sep 2008, 13:42

Bun, ce spune tipul e corect, dar explica-i asta lui cap de creta cand te va intreba de rovigneta.

08 Oct 2008, 16:11

Drumuri proaste, lucrari facute de mantuiala, gropi peste tot in tara asta. :-S
Bataie de joc, iar pentru noi soferii mai rau. Pe langa ca platim taxe la greu pentru masini, mai tre platite si reparatiile masinii. :(
Oricum nu stiu ce masina nu ar avea probleme pe drumurile Romaniei :((
Pacat :(

09 Oct 2008, 08:03

Am cumparat rovinieta dar o tin impreuna cu actele masinii. Are ceva daca n-o lipesc pe parbriz?? N-am chef sa-mi murdaresc parbrizul cu gunoaiele lor. Stiu ca pe ea scrie ca e nula daca nu e lipita pe parbriz dar o fi avut cineva probleme din cauza asta :-/
nici stickerul de la RCA nu l-am lipit, e vreo problema si cu asta?

...sunt in legalitate doar cu stickerul ClubFord ;)

09 Oct 2008, 09:03

Si eu le am pe toate in torpedou, nu am lipit pe masina decat stikerul CF, in legislatie nu este prevazut nicaieri ca trebuiesc lipite pe parbriz.

09 Oct 2008, 09:49

Daca te intreaba de ce nu o ai lipita in geam ii zici ca ai schimbat parbrizul si nu ai putut sa o pui pe cel nou. Dar trebuie sa ai chitanta de la ea .

27 Oct 2008, 21:51

Stimati colegi , am castigat in instanta contra ''drumurilor'' , in 2007. Am contestat procesul verbal pt. un motiv foarte simplu :prin '90 si...cand marinarul era la transporturi a introdus taxa de drum (aia care se platea la CEC !) in pretul combustibilului IAR LEGEA SPUNE CA NU POTI PLATI DE DOUA ORI PT.ACELASI SERVICIU ! Bine , am un amic avocat , dat naibii , nu de prost o sa moara !
Răspunde