Discutii libere/forum

va intereseaza WRC?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

va intereseaza WRC?

Mesajde ddwrc » 28 Oct 2008, 06:17

Salutari!
Pentru cei care sunt amatori de WRC si mai ales pt cei care au fost la vreo etapa de WRC, propun sa schimbam impresii/poze, etc. Eu am fost anul asta la Raliul Turciei si a fost destul de misto. Iata si o poza:
Fişiere ataşate
IMG_0149.jpg
This is the beginning of a beautiful friendship
ddwrc
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta
VIN: WF0JXXGAJJBD00729

Re: va intereseaza WRC?

Mesajde razvaldinho » 28 Oct 2008, 08:52

Nu am pierdut nicio etapa de WRC de prin 1995 pana acum :D ...din pacate doar la TV.
Am tinut cu Colin Mcrae pentru ca avea un stil de pilotaj spectaculos din care din pacate rezultau multe accidente. Apoi am tinut cu Markus Gronholm de cand a fost La peugeot (206, 307), apoi la Ford pana s-a retras. Mi-a parut foarte rau ca nu si-a incheiat cariera cu un titlu mondial :( .

In prezent tin cu Miko Hirvonen si ii mai simpatizez pe Jarii Matti Latvala si Henning Solberg (e atat de amuzant in declaratii, are o voce si un accent foarte amuzante).
M-au scarbit jocurile de echipa ale celor de la Ford in ultimele etape, totul culminand cu ordinele de echipa din Corsica unde miraculos in ultima speciala Hirvonen a ajuns de pe 4 pe 2.
Declarase Hirvonen ca nu e de acord cu ordinele de echipa dar mi-e greu sa cred ca nu a avut si el un cuvant de spus in acele jocuri de echipa.....un mare >:P pentru Ford. Sper sa piarda titlul mondial la constructori.

WRC-ul se afla intr-un declin si din 2010 se discuta eliminarea masinilor de WRC, iar campionatul mondial sa fie cu masini de Grupa N. Personal mi se pare o idee buna deoarece in prezent doar 3 marci se mai pot implica la nivel inalt in competitie (Suzuki nu prea conteaza in clasamente). Astfel, odata cu introducerea masinilor de grupa N poate se va intoarce Mitsubishi, Peugeot 207 si alte marci.

Sunt dornic sa urmaresc o etapa la fata locului. Poate pentru anul viitor ne organizam sa plecam mai multi la etape de WRC...Turcia, Grecia ca sunt mai aproape...desi mi-as dori Finlanda :-"
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde VIPER » 28 Oct 2008, 09:17

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde ddwrc » 28 Oct 2008, 13:52

Vad ca sunteti interesati. Da si eu sunt putin dezamagit de Hirvonen, mai ales ca am si o sapca cu numele lui, pe care am dat 25 euro (standurile cu articole WRC sunt destul de ieftine). Mi-as dori si eu sa ajung la raliul Finlandei - the best of the best- dar este foarte scump: drum, cazare scumpa, se plateste si intrarea pe trasee nu ca la turci si greci unde este gratis. Ca sa va spun si ce am vazut in direct:
1. In direct este ca la formula 1 - la televizor zici ca merg incet, iar la 5 m de ei abia apuci sa-i vezi. dar este foarte fein la parcurile de service, unde este un deliciu. Trimit si o poza.
2 Pe macadam este super fain, se vede care din piloti sunt buni si care dintre masini merg, dar aerul este irespirabil din cauza prafului. Eu cand am fost mai ca mi s-a blocat aparatul foto, iar ce era pe mine...ce sa mai zic.
3. Ideal este sa combini utilul cu placutul - excursie in tara respectiva+hotel aproape de trasee (conditie esentiala, altfel nu apuci sa ajungi sa vezi mare branza, pt ca traseele sunt la distante de 20-40 de km si bani de inchiriat masini nu prea sunt)+mijloc de transport. Eu am inchiriat o bicicleta (nu mai spun ce teapa am luat de la turci) si in prima zi am pedalat 20 de km. Urmatoarea zi nu am mai vazut nimic pt ca ma durea ceva...intelegeti voi.
4. Informare detaliata despre planuri orare, trasee, etc, inainte de curse.

Iata poza
Fişiere ataşate
IMG_0104.jpg
ddwrc
Ford Freak

Mesajde ddwrc » 08 Noi 2008, 12:17

Revin dupa o scurta plimbare la Sinaia, unde a fost foarte misto.
Vad ca sunt doar inca 2 impatimiti de WRC si ei stiu foarte bine despre raliurile astea.
Rog administratorii sa inchida topicul.
Poate sunt mai multi fanii lui Loeb si nu vor sa scrie despre Citroen pe un site de fordisti.
ddwrc
Ford Freak

Mesajde Alen » 08 Noi 2008, 13:35

inchis la cerere
daca se vrea redeschis, astept PM
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Înapoi la Discutii libere/forum