19 Dec 2008, 15:25
$1 scrie:$2ar ei, ia banii de pe taxa si nu fac nimic cu ei.
19 Dec 2008, 16:44
20 Dec 2008, 04:50
$1 scrie:$2. Nu e problema mea ca nus parcari si drumuri... sa faca ca dasta sunt la conducere si iau atatia bani de la poporu asta amarat care in buna parte si sarac si dator .
21 Dec 2008, 03:58
$1 scrie:$2ici pe mine nu ma intereseaza poluarea, daca mi-as permite direct un V12 as avea. Dar in loc sa platesc taxa asta aberanta, as prefera sa ma oblige sa plantez 20-30 de arbori. Si atunci s-ar rezolva mult mai usor problema poluarii.
Dar ei, ia banii de pe taxa si nu fac nimic cu ei.
21 Dec 2008, 11:35
$1 scrie:$2cred ca ar trebui sa fie si problema ta faptul ca nu sunt parcari si drumuri$1 scrie:$2. Nu e problema mea ca nus parcari si drumuri... sa faca ca dasta sunt la conducere si iau atatia bani de la poporu asta amarat care in buna parte si sarac si dator .
sa ti dau un exemplu
o firma a castigat licitatia sa asfalteze un drum la mine la tara
firma s a gandit ca ar fi corect sa angajeze oameni din sat pentru ca si asa sunt fara un venit si rupti in gura de foame si nu sa aduca angajatii lor in fiecare zi de la mama dreacu
ce crezi ca s a intamplat? nici unu din taranii solicitati nu au vrut sa se bage la munca pentru ca lor nu le trebuia asfalt ca au carute
22 Dec 2008, 07:34
$1 scrie:$2referitor la indivizii care au venit de 5 mil pe luna nu cred ca problema lor ar fi masina pentru ca nu ar trebui sa se gandeasca la vreo masina in pozitia lor
parerea mea e ca cine isi permite un lucru sa si l ia iar cine nu sa stea in banca lui deci fiecare individ sa se intinda atat cat il tine plapuna si cat il duce capul