Discutii libere/forum

Detector Microfuzion pareri

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Detector Microfuzion pareri

Mesajde llucyann » 26 Aug 2008, 10:08

Are cineva astfel de detector? Cum este?
llucyann
Incepator

Maşina: Ford Focus Trend Collection, 1,8 TDCI, sedan, 2007, 115 CP

Re: Detector Microfuzion pareri

Mesajde Mihai L » 26 Aug 2008, 10:16

Mutat la diverse, nu prea are legatura cu partea comerciala subiectul...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde swen_cta » 25 Iun 2009, 11:26

Si eu vreau un microfuzion fzlz3, dar desi este laudat peste tot nu am gasit pe nimeni care sa aiba si sa imi dea o parere.Mi e tare frica de faptul ca lipsa alarmelor false este datorata de fapt unei lungimi de banda ma mica decat cea normala.Sunt chiar curios daca este atat de bun pe cat se aude "in targ".Site-urile sunt pline de laude, pozele furate de pe siteul Valentine one,...,pana mea...nush ce dumnezeu sa spun.Chestia e ca , in Romania, daca lauzi un c...t..in cateva saptamani toata lumea va zice ca este dulceata.
Ford FOCUS 1.6 16V Verde TREND{numere straine}
VW GOLF IV 1.8 20V 125 ARMASARI FLOCOSI gri sobolan 98 B 5622 PN
------------------------------------------------------------------
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Maşina: FORD PUMA 1.4 16V 2000
VIN: WFOCXXGAECYB80577

Mesajde shine » 25 Iun 2009, 11:52

eu am un microfuzion, dar nu stiu ce model e. este oricum, un model mai vechi ca il am de cel putin 1 an jumate.
alarme false are in oras, tre sa recunosc. dar o sa le deosebesti repede de radare. cel putin eu m-am obisnuit. si am mai observat ca nu da alarme false doar la usi cu senzor, mai da si la tir-uri cu statie (dupa antena mi-am dat seama).

in afara orasului citeste radarele undeva cu 2-3 km inainte de ele (asta e foarte testate deoarece merg des intre Bucuresti -=Buzau si e E85-ul intesat de radare).

eu unul il recomand, mai ales ca daca e model mai nou, e posibil sa fie unele update-uri.
P.s. nu stiu ce model e al meu ca e acasa si eu sunt la serviciu, dar diseara daca nu uit, o sa verific.
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde swen_cta » 26 Iun 2009, 08:37

Da...deci...microfuzion fzlz3 este produs in anglia de o firma foarte mica ce are aproximativ 4 modele de acest fel.Ca design are nota 10, este foarte mic, cauciucat,bine realizat si robust, alarmele le da pe niste tonuri de iti sparg urechile si iti zgarie neuroni.Dar....aici apare problema..alarmele false putine sunt datorate faptului ca el este mai putin sensibil in x si ka.Dar are si el alarme false la greu.Vecinul meu, proprietarul minunatiei, este multumit doar ca nu a dat mult pe el, in rest cam atat.E drept ca l-a scos din belea de 2 ori, dar stateau baietii cu radaru aprins si l-a luat dupa curba de la aproximativ 800-900 m.Pe scurt..nu este fenomenal, dar la 220 lei , cat costa,este mult peste ce bombe poti achizitiona.Sincer , la banii astia, chiar il recomand cu caldura avand in vedere designul, interfata usoara, distanta destul de lunga de detectie si faptului ca filtreaza un pic mai bine alarmele false, dar mult departe de zero{asa cum e prezentat pe site-uri}
Eu am optat pentru un Vector 940.
Ford FOCUS 1.6 16V Verde TREND{numere straine}
VW GOLF IV 1.8 20V 125 ARMASARI FLOCOSI gri sobolan 98 B 5622 PN
------------------------------------------------------------------
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Maşina: FORD PUMA 1.4 16V 2000
VIN: WFOCXXGAECYB80577

Înapoi la Discutii libere/forum