Cod al bunelor maniere la volan
Propun acest subiect in ideea de a mai afla cate ceva din ceea ce se face sau nu se face cand esti la volan sau posesor de autovehicul , reguli nescrise in codul rutier sau regulament, dar sustinute de un comportament civilizat.
Ideea mi-a fost izvorata dintr-o intamplare a careia am fost intr-un fel protagonista.
E vorba de vesnica problema a parcarilor. Pana am mai capatat oarece dexteritate la parcare (
, am evitat sa parchez in fata blocului - unde avem o parcare destul de inghesuita. De ceva timp insa , daca am gasit loc liber , am parcat si eu. Precizez ca parcarea este comuna , nu are nimeni rezervare. Cateva zile am fost lasata in pace, dar intr-o dimineata am gasit stergatoarele ridicate. Am insistat , daca erau locuri mai multe , parcam la rand ... Si avertismentul a persitat. Ce ar putea insemna asta? Parcarea este chiar in fata scarii mele si suntem putini vecini , ne cunoastem de ani de zile, masinile tuturor sunt parcate acolo. Am dedus ca este vorba de un extern...Dar ce pt face? Ce inseamna stergatoarele ridicate?
Asa ca propun , daca cineva mai stie cate ceva in tonul subiectului , sa isi scrie aici comentariul: cum multumim daca cineva ne semnalizeza ceva, cum avertizam etc...
Sper sa nu vi se para o copilarie, dar...
Ideea mi-a fost izvorata dintr-o intamplare a careia am fost intr-un fel protagonista.
E vorba de vesnica problema a parcarilor. Pana am mai capatat oarece dexteritate la parcare (
, am evitat sa parchez in fata blocului - unde avem o parcare destul de inghesuita. De ceva timp insa , daca am gasit loc liber , am parcat si eu. Precizez ca parcarea este comuna , nu are nimeni rezervare. Cateva zile am fost lasata in pace, dar intr-o dimineata am gasit stergatoarele ridicate. Am insistat , daca erau locuri mai multe , parcam la rand ... Si avertismentul a persitat. Ce ar putea insemna asta? Parcarea este chiar in fata scarii mele si suntem putini vecini , ne cunoastem de ani de zile, masinile tuturor sunt parcate acolo. Am dedus ca este vorba de un extern...Dar ce pt face? Ce inseamna stergatoarele ridicate? Asa ca propun , daca cineva mai stie cate ceva in tonul subiectului , sa isi scrie aici comentariul: cum multumim daca cineva ne semnalizeza ceva, cum avertizam etc...
Sper sa nu vi se para o copilarie, dar...
- elisa94a
- Incepator
- Maşina: Ford Fiesta , 2008
- VIN: wfohxxwpjh8r16168
Oricum ultima solutie nu o prea recomand

" in curbe fara vizibilitate sa dai blituri pe timp de noapte "
au unii un simt al proprietatii ceva de groaza, dar doamne-fereste sa treaca pe la primarie sa isi plateasca locul de parcare.
Daca prind vreo data pe cineva ca practica tipul asta de "salut" si nu este vorba numai de masina mea intra in calcul toate masinile..., il "salut" si eu de o sa stea "vopsit" ceva vreme...
). Mizand pe instinctul tau de conservare, se baga, ca sigur ii faci loc, sa nu te loveasca.