ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Mi-a furat stergatoarele

27 Mar 2008, 01:04

Cata consumare de intelect; la mine in fata blocului e cea mai mare parcare din zona si tot timpul e inghesuiala. La un moment dat mi-a marait un vecin caruia cica i-as fi luat locul, ceva de zgariat masina, la care i-am replicat ca daca cumva, intr-o dimineata, ma trezesc mai prost decat sunt de obicei si mi se pare ca masina are vreo zgarietura proaspata, voi zgaria toate masinile din parcare, ca sa nu fac vreo discriminare si ca sa fiu sigur ca pica pe el vina, pentru ca se stie ca e cu gura mare. De la intamplarea cu pricina, respectivul a ales sa isi gaseasca alt loc de parcare :D

27 Mar 2008, 11:09

Update: Aseara am trecut pe langa locul cu pricina. In locul unde parcasem eu era o dacia berlina alba, iar in spatele ei, PERPENDICULAR astfel incat sa nu poata iesi, o masina mare de marfa, un fel de papuc mai mare. Azi dimineata am trecut special sa vad in ce stare e Dacia. Surpriza nu a fost mare: ii lipseau stergatoarele fata. Daca la mine sa zicem ca mai inteleg sa le ia cineva sa le vanda (locul fiind destul de intunecat, deci se poate "opera" usor), la Dacia nu cred ca se chinuie cineva sa le fure pt a le vinde. Cred ca mi-am gasit faptasul, mai ales ca atunci cand eu am parcat ieri era un sac Ceresit cu material de constructii pe care l-am dat eu la o parte. Cred ca omul si-l lasase, chipurile, ca e locul ocupat. Incepe operatiunea "sa-l rupem pe micuţ".

27 Mar 2008, 11:59

A, si ce am uitat - pe masina respectiva era inscriptionat un site si un nume de firma. Inca ma gandesc in ce ordine sa fac urmatoarele operatii: sa il confrunt si sa ii zic sa imi dea banii pe stergatoare (ce prost, erau mai ieftine alea de le aveam, acum imi iau noi - 85RON - ca iau si pe spate :))) sau sa vorbesc cu seful lui si sa il amenint ca daca nu il potoleste pe prost, fac reclama negativa firmei ("intamplator" lucrez in presa :))).

27 Mar 2008, 12:00

$1 scrie:$2ncepe operatiunea "sa-l rupem pe micuţ".

Io zic sa-l "rupi" pe el da sa-i lasi masina in pace ca ea nu are nicio vina saraca ...

27 Mar 2008, 12:03

Nu merge, as intra la vatamare corporala, prefer sa stau in apartamentul de acasa decat in camaruta din Jilava :).

27 Mar 2008, 12:03

intreaba-l pe andoruls despre sfatul SUPERGLUE ;)
cred ca plecasei deja de la intalnire si nu l-ai prins :D

27 Mar 2008, 13:23

Gata l-am instruit :D

27 Mar 2008, 14:01

Daca mai astepti pana cand se opresc ploile ii poti turna ou batut pe chedere si in grila pe unde trage aer de la aerisire...
O sa-i cada nasul...

27 Mar 2008, 14:53

$1 scrie:$2aca mai astepti pana cand se opresc ploile ii poti turna ou batut pe chedere si in grila pe unde trage aer de la aerisire...
O sa-i cada nasul...

oaaaah ce tare ii asta ! =)) =)) =))

27 Mar 2008, 16:16

Nu se compara nimic cu niste Superglue la fiecare incuietoare.

27 Mar 2008, 16:22

$1 scrie:$2u se compara nimic cu niste Superglue la fiecare incuietoare.

neee , aia cu oule ii cea mai tare ! Incuietorile le repari da mirosu nu iese nene ! ;) Aveam un fost coleg de liceu care a facut citeva curse cu etnici romi cu masina lui de la Satu Mare la Timisoara , mirosul specific etniei respective n-a mai iesit din masina nici dupa citeva spalari interioare !!! :D

27 Mar 2008, 16:39

Oricum am de luat niste superglue pentru incaltarile sport de tenis de camp, cred ca o sa iau cu un bidonas in plus :).

27 Mar 2008, 16:43

Recomand SUPER GLUE BISON!!!!SAu BIZON nu stiu exact :P dar lipsete frate ala numa cu picamaru mai dai jos :)) mai sucump umpik dar face treaba de nota 10~!

27 Mar 2008, 16:48

Va copilariti cu superglue. CA tot il da jos.
Dai domle un autograf pe parbriz, si pe portiera, si sa vezi dupaia ca nu mai se atinge de alta masina. Iei un cui si incepi sa scrii. Ca atunci o sa isi aduca aminte de fiecare data cand te urci in masina.

27 Mar 2008, 16:50

ii scri mare TE IUBESC!!! si ii faci si o inimoara =))

27 Mar 2008, 16:55

Oricum, primul lucru pe care-l fac e sa vorbesc cu el. Cum am mai zis, nu-s asa razbunator sau daca sunt, macar imi place sa ascult si cealalta varianta.
In legatura cu "te iubesc" - cred ca, in primul rand, e consumator de timp si e zgomotos, mai simplu de 2 ori (v-am zis ca are doar 2 usi, e un fel de papuc mai mare, nu stiu denumirea) cu superglue, in al doilea rand ar trebui sa fie "te iubim", nu cred ca-s singurul care i-o coace :)).

PS. Trebuie sa ma uit atent sa nu aiba Ford, poate citeste pe aici =)).

27 Mar 2008, 18:14

$1 scrie:$2a copilariti cu superglue. CA tot il da jos.

explica-ne si noua metoda de a curata un butuc (de orice natura) de superglue!? :-"

27 Mar 2008, 18:26

@Almanahe vrei sa fi pregatit :)) in caz ca o patzesti :P

27 Mar 2008, 18:44

s-ar putea sa mearga cu acetona. pui cu o seringa!

27 Mar 2008, 18:54

$1 scrie:$2Almanahe vrei sa fi pregatit :)) in caz ca o patzesti :P

pai eu mai stiu la ce glume sa ma astept de la voi!? INVIDIOSILOR :P

29 Mar 2008, 18:09

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a copilariti cu superglue. CA tot il da jos.

explica-ne si noua metoda de a curata un butuc (de orice natura) de superglue!? :-"

E simplu... alt butuc :D

17 Ian 2010, 22:57

aproape doi ani si... nimic, nimic???!!! :-"

18 Ian 2010, 01:56

Intre timp am schimbat si masina :). Am vazut ca acolo unde parcasem eu acum e o masina care nu se mai misca deloc. Lasa-l sa fie la el acolo!

18 Ian 2010, 02:15

se fura si pe 2010...e vreun topic deschis pentru oglinzi ??:D

18 Ian 2010, 18:36

de ce, ti-au luat vreuna ?

18 Ian 2010, 18:40

nu la ford, la bmw...pe amandoua, doar sticlele...

3 masini in aceasi seara :
bmw seria 5 din 95 suportu numar bara fata/ cumnatul baiatului asta, masinile parcate una langa alta oglinzile la un seria 5 din 2005
si a mea 10 m mai incolo bmw s3 2005 oglinzile....daca ne dadeam seama la timp cred ca le gaseam prin targ le luam la pachet pe toate la super oferta

18 Ian 2010, 18:44

cred ca le avea deja pe comanda :))
deh, Rromania... :|

18 Ian 2010, 18:48

o fii avut comanda doar de un dar daca erau la rand ce-o fii zis, ca nu mai are rost sa se intoarca mai tarziu ca poate dispar si asa ca le-a luat pe toate odata...sa faca si el un cadou de mos craciun la posesori
Răspunde