Discutii libere/forum

Referitor la 4tuning

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Suntem alaturi de Anonymous Motor Sport in initiativa lor de a nu mai lua parte la evenimente si a nu mai avea de-a face cu 4tuning pana cand situatia se va reglementa???

Chestionarul s-a închis pe data de 24 Apr 2007, 09:01

Da
53
88%
Nu
4
7%
Nu Stiu pt ca imi place revista
3
5%

Voturi totale : 60

Mesajde Mihai L » 11 Apr 2007, 22:19

$1 scrie:$2u stiu de ce ma bag si eu , dar parca totusi nu judecati drept .
1. de obicei rufele murdare se spala in familie .(nu stiu ce treaba am eu cu forumul de pe 4t)
2. uitati-va la evenimente la intalnire bucuresti martie, (toata lumea care a fost din clubford a zis ca a fost ok.)
3. am si curaj si mingiute dar....nu vreau sa postez acolo(nu ma intereseaza)
4. noi ca si club nu am fost reprezentati , atunci de ce contestam organizarea?
5. au cateva mii de utilizatori pe forum , nu cred ca le este usor sa il administreze
6. show-ul a fost de nivel national sigur au fost omisiuni dar.....nimeni nu este perfect.
P.S nu sariti pe mine ca si pe cornel001 :) este doar o parere personala.

1) Au fost cativa membri credibili de la noi de pe forum;
2) Am citit de curiozitate si alte posturi, inclusiv de pe 4t, care mi-au intarit convingerea ca a fost ceva putred acolo
3) chestia cu miile de utilizatori nu se pune, si la noi sunt peste 3000 si nici vorba de asa ceva. In plus nici macar nu am iesit in afara clubului
Repet, nu este ceva intamplat doar pe forumul lor, in bucataria interna, ci a fost public si a implicat multe cluburi/forumuri/asociatii. Cata vreme stau in "gradina" lor virtuala nu e o problema, daca nu-ti place nu te faci membru; daca iesi din casa si incurci atata lume e pacat de munca lor si nu cred ca e bine sa ne facem ca nu am stiut. Daca nu se ia atitudine situatia se va repeta cu siguranta si peste cateva luni, un an, cu din ce in ce mai putini participanti.
Show de nivel national, omisiuni... Show-ul a fost asigurat de cei pacaliti, care au venit cu masini si au platit o poala de bani ca sa arate priceperea si munca lor. Omisiunile au fost intentionate si cu rea vointa, ceea ce nu ii ajuta deloc pe organizatori.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde DAFTEK » 11 Apr 2007, 23:22

Multumesc Mihai pentru raspuns, bine spus, Tudor, trebui sa citesti mai adinc ca sa poti intelege despre ce e vorba, nu sarim pe nimeni dar trebui sa cititi si sa intelegeti ce si cum si va garantez ca dupa ce cititi si intelegeti va asigur ca veti schimba opinia asa cum am schimbato si eu, doar citi ce am scris pe 4tuning imediat dupa show, dar nu stiam pe circa cui sa facut acest show. nu pe circa la un hotz care a furat forumul 4Tuning si a creat o revista tot pe furate de la ideiile altora. Stiam eu ca pute urit cand am dat mina cu domnul gratzian. La anu daca vreti sa bagati o masina sa reprezinte ClubFord si tot domnul Gratzian&co va fi la putere sa vedeti atunci aceleasi probleme nu cred ca o sa va comvina... :roll: Excuse my spelling, and have a wonderful day guys, I'm out..
DAFTEK
Ford Freak

Localitate: Born in Dr.Taberei, Raised in NYC, Cleaned up in Midwest, USA

Mesajde bogdanv » 11 Apr 2007, 23:37

daca e tradare sa fie ... dar sa o stim si noi! ;)
cred ca cele citeva comuniati virtuale care s-au simtit nedreptatite sau ale caror membrii au fost nedreptatiti pot da un comunicat comun si pot face o informare catre presa de specialitate astfel incit toate acestea sa nu ramina doar un foc de paie dar sa nu aiba si repercursiuni juridice.

in rest sint de parere ca "dragoste cu sila nu se poate" sau se cheama viol. noi nu vrem sa ii violam pe ei si nici ei pe noi (banuiesc), asa ca ramine sa ne vedem mai departe fiecare de drumul sau dragostea lui si sa incercam sa ne ignoram reciproc ca intr-un mariaj perfect. probabil ca inca o perioada va mai merge treaba cu japca si cu aranjamente dar sint de parere ca piata se va pune ordine si in acest domeniu si lucrurile vor ajunge la o normalitate mai devreme sau mai tirziu.

exemplul meu, cel mai bun pe care il ofer oricui cind e vorba de produse de calitate indoielnica, vine din raspunsul la o intrebare: pe cine ati mai vazut voi ca vinde/cumpara/bea sucuri de la dozator TEC dupa 5-7 ani de economie de piata? eu nu am mai vazut asa ceva pe piata de ceva vreme => un produs prost, vindut la un moment dat intr-o nisa de piata si eliminat de piata ca urmare a emanciparii si educatiei consumatorului. peste 2-3 ani cineva va intreba despre 4T si raspunsul va fi: "a fost un pionierat, prost si atit, dupa aceea a urmat adevaratul eveniment de tuning din romania" sau mai rau: "4T? adica despre ce e vorba"?
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde levis » 11 Apr 2007, 23:38

Deci in legatura cu acest subiect,eu cred ca totul se rezuma la bani...
Deci generalizand am firma X de tuning,in cativa ani ajung primul din tara,organizez niste evenimente,pentru a fi cati mai multi chem si firma Z,Y,V,ETC...de tuning,si bineinteles sponsori vin pentru reclama,iar eu seful firmei X tai si spanzur cum vrea muschi mei(sau dupa indicatii venite din spate).
Acuma la caz concret,pe baieti oradeni nui cunosc personal desi suntem din accelasi oras,dar ii stiu din media(televiziune,presa) si sunt foarte buni(la concursul care a fost la SZEGED-UNGARIA au adus 6 premi din 15 acordate).Dupa atatea luni de lucru,s-au dus cu masinile aprox.1300km(dus-intors),si sa fi tratat in accest fel!!!!!
MONDEO 2001 tddi 90cp 4usi,gri metalizat
levis
Gold Member

Mesajde DAFTEK » 12 Apr 2007, 01:47

Bogdan, nu te supara pe mine, dar nu poti compara piata de suc cu cel din frunte la 4Tuning, nu vrea nimeni sai inchida usa si sal falimenteze, dar nici nu poti sal lasi ne controlat, si singuri care poate sal controleze si sa faca niste reguli sintem noi cei care dam bani, find la bilet, find la salon in show find la piese de la firmele care au piese expuse si le cumparam, and so on.... Cunosc aceasta piata de cel putin ultimi 15 ani in America si stiu foarte bine cum merg treburile... Am participat la zeci de spectacole si am avut masini expuse. Ce se cere este ca toate cluburile sa isi exprime cerintele, si sa fia ascultati, nu pur si simplu ingropati, tipic comunist, ori esti cu noi ori nu esti cu noi, si daca nu iti place asta e uite usa fortat. Eu cred ca multi inca nu inteleg despre ce e vorba aici si va cer inainte sa postati ceva sa ganditi bine daca ati inteles ceva din toata discutia asta.

1. De ce a dat ban la toti vechi useri care au incercat sa puna niste simple intrebari????

2. De ce a sters sutele de posturi de la useri vechi pe forum care au avut masinile in salon si au incercat sasi exprime problemele pe forum si sa se ajunga la o intelegere! Oare daca stergi tot maturi sub covor mizeria?

3. De ce nu a dat voie la public sa voteze grupele.

4. Si multe altele, Domnul Gratzian prefera sa faca cum a facut si inainte cand a decis sa fure forumul si ideiile membrilor asa a furat si munca la cei expusi in salon!

Please! Ganditi bine inainte sa postati doar pentru faptul de a posta si nu a intelege imaginea mai mare!

Eu unu pot sa spun ca pot simplu sa ma retrag in lumea mea din US si sa nu mai ma intereseze, dar ma gandesc la voi pentru viitor pentru ca stiu cum gandesc cei ramasi de pe timpul lu ceasca. Lupii care sug cit pot si porma fug ca lasi. I'm just fuming my 2cents so please nu ma intelegeti gresit si daca credeti ca nu am dreptate so be it, ma retrag in lume-a mea de analfabet. Bafta si respect la toti.
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde mihai2k1 » 12 Apr 2007, 03:49

Pacat ca nu se poate organiza ceva de bun simt si fara scandal. Pacat ca unii cred ca au 4 "balls" si se cred deasupra celorlalti. In final raman amintirile cu masini si fete frumoase.

Am citit pe 4tunning diverse posturi in care se confirma ceea ce spune Daftek, dar si unele de lauda la adresa evenimentului.

Nu am vizitat evenimentul din motive de timp. Cand am vazut poze pe la diversi prieteni, mi-a parut rau ca nu am facut-o. Pe principiul "fum fara foc nu exista", dar si pt ca sunt roman si stiu cate ceva din ce ii bubuie mintea romanului cand e vorba de bani, tind sa ii dau dreptate lui Daftek si celor care s-au plans de organizare.

Acum nu imi mai pare rau ca nu am trecut pe la show. Ma bucur ca nu am bagat bani in buzunarul unuia care crede ca trebuie sa ii platesc lui ca sa admir munca altora. Si ma bucur de fiecare data cand ratez sa bag bani nemeritati in buzunarul cuiva.

Eu stiu ca m-am chinuit singur doua ore ca sa lipesc niste nenorocite de dungi pe lateralele masinii. Nu vreau sa ma gandesc cat timp, rabdare, nervi, bani, batai de cap, nopti nedormite, eventual asteptari pentru aprobari de pe la diverse organizatii inguste (RAR, politie si care or mai fi) pentru modificari aduse masinilor, si altele de genul asta, au investit oamenii aia. Poate majoritatea dispun de mijloacele necesare pentru a-si "aranja" masinile. Dar sunt convins ca nu tuturor le este simplu.

Noroc ca pasiunea usureaza mult efortul depus.

Cele spuse mai sus, alaturi de altele pe care nu le-am mai spus, imi motiveaza votul.
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde DAFTEK » 12 Apr 2007, 04:56

Bravo mihai2k1 Bine spus, exact asta e, ca acest om nu stie ce e aia munca, sa alergi sa furi bani e usor pentru el, dar munca pasionatilor pe el nu il intereseaza, cel putin asa arata, poate gresim poate nu, dar cand arati la lume ca toti membri mari si vechi dispar de pe forum cu ban si posturile care leai vazut cu ochi tai cu plingeri dispar, ce crezi atunci? Eu am muncit 11 luni la Fordu meu, cu singe varsat de la cate taieturi am avut, si cati nervi, si cata durere, in frig, in ploaie in zapada, am documentat tot cand am facut munca asta pe FTW si datorita munci pe care am depuso mi sa dat premiu. Unde este premiul lu Domnul Gratzian pentru munca lui din pasiune? Thats Lame!
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde verga_Cip » 12 Apr 2007, 07:27

Nu aruncati cu pietre, am citit acest topic (inclusiv linkurile) ... si iata parerea mea: NU.
NU pot sa explic si daca as incerca probabil ca am intra intr-o discutie lunga pe forum pe tema asta, as prefera sa o avem face-a-face.

Sper sa nu fi jignit pe cineva.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Mihai L » 12 Apr 2007, 08:31

No problem... Fiecare poate lua decizia in functie de dorinta lui.
Vezi? Aici este diferenta, probabil pe 4t la un asemenea poll ai fi avut doar prima varianta de "ales", si anume DA... :mrgreen:
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde DAFTEK » 12 Apr 2007, 13:17

$1 scrie:$2u aruncati cu pietre, am citit acest topic (inclusiv linkurile) ... si iata parerea mea: NU.
NU pot sa explic si daca as incerca probabil ca am intra intr-o discutie lunga pe forum pe tema asta, as prefera sa o avem face-a-face.

Sper sa nu fi jignit pe cineva.

Sau daca eram contra raspunsului tau deja era sters si aveai BAN! Aici e diferenta :roll:
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde bogdanv » 12 Apr 2007, 18:37

nu am postat de dragul de a posta. sint convins ca orice consumator de tuning va reusi sa faca distinctia dintre un fake si original, cam asta era ideea.
nu sint de acord cu ce ti s-a intimplat, nu sint de acord cu ce a facut cetateanul G si gasca, dar imi sustin ideea ca piata decide. am exemplul chiar de acolo linga tine "motorcycle choppers" care au prezentat un eveniment similar si spuneau ca au trecut 10 ani pina sa se ajunga la un eveniment de o calitate demna de aratat lumii si ca au fost si incercari de a face comert nu arta cu si din tuning.
deci: nu imi place nu participi si incerc sa ii fac pe cei care vor sa o faca sa intelega ca este gresita directia aceea.
acesta a fost ultimul meu post in acest subiect pentru ca nu vreau sa intru in polemici cu nimeni pe temea unui neavenit si unui ceteatean care nu merita atita bataie de cap si atentie. el poate da ban, noi putem sa ii dam ignore!!!
live life to the end!
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

bogdanv

Mesajde DAFTEK » 12 Apr 2007, 19:21

Bogdane, indiferent de opini asta e democratie, unde poti sa te exprimi fara a fi cenzurat si calcat in picioare ;) Peste subiect eu dabea astept sa ne revedem la vara la un suc, poate o punem si noi vara asta de grataru ala la o padure ceva ;)
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde bogdanv » 12 Apr 2007, 19:50

$1 scrie:$2ogdane, indiferent de opini asta e democratie, unde poti sa te exprimi fara a fi cenzurat si calcat in picioare ;) Peste subiect eu dabea astept sa ne revedem la vara la un suc, poate o punem si noi vara asta de grataru ala la o padure ceva ;)

offtopic: k. sau poate ne vedem pe la tine pe acolo...who knows?
last ontopic: cred ca ignorindu-i le dam mai mult de gindit decit vorbind despre ei si aducindu-i astfel in prim plan.
Imagine

bogdanv

Mesajde DAFTEK » 12 Apr 2007, 19:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ogdane, indiferent de opini asta e democratie, unde poti sa te exprimi fara a fi cenzurat si calcat in picioare ;) Peste subiect eu dabea astept sa ne revedem la vara la un suc, poate o punem si noi vara asta de grataru ala la o padure ceva ;)

offtopic: k. sau poate ne vedem pe la tine pe acolo...who knows?
last ontopic: cred ca ignorindu-i le dam mai mult de gindit decit vorbind despre ei si aducindu-i astfel in prim plan.

Cum am zis mai sus, fiecare cu dreptu lui de opinie libera, eu nu sint de acord cu a ta cum nici tu nu esti de acord cu a mea, Lumea a tacut 45 de ani de comunism si nu a dat atentie, din cauza asta sa ajuns unde se ajunse, cand confrunti un om pe drepte nu inseamna neaparat ca i dai atentie de spre bine, respect si la mai mare ;)

Grataru sal facem in state nu stiu daca tot clubul poate sa vina :lol: Dar hey u never know....
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde Seeker » 12 Apr 2007, 22:07

Am votat si eu da , am vazut aseara pe Discovery o emisiune cu un spectacol de tuning si o intilnire HotRod in State si sincer sa fiu mi-ar placea sa fie asa evenimente si la noi( nu ca amploare dar macar ca organizare si comportament), iar din ce am citit pe linkurile spre celelalte forumuri la ce sa intimplat la 4T merita sa fie boicotati .
Incet , incet poate isi schimba mentalitate si vor pune si suflet in organizare .
Parerea mea . :)
Focus 2014, Titanium, Hatchback, 1.5 EB 150 cp
Seeker
Ford Freak

Maşina: Titanium, 1.5 EB

Mesajde nadir » 13 Apr 2007, 09:17

si eu am votat DA :D
am acasa 2 din revistele mentionate mai sus si sincer pe langa faptul ca, cand este vorba de anonymous ba nu ne apare scrisul ba nu ne apare stikerul mai sunt si niste agramati!
adica in ambele reviste sunt mari greseli de ortografie!

nu zic ca oi fi eu vre-un citit sau ca eu scriu corect!, dar sincer nu este permis ca intr-o revista sa se gasesca atatea greseli!

+ multe altele care vad ca deja au foste enumerate mai sus + multe care nu cred ca are rost sa imi mai pierd timpul scriindu-le!

si legat de ce se scrie in revista aia! putem compara revista cox cu ea? eu zic ca nu.... oricum articolul din cox este mult mai mare si ne sunt adresate meritele pentru diversele evenimente organizate! pe cand la 4t nu scrie cine le organizeaza dar scrie si el 1-2 uneori chiar 3 pagini despre ev pe care noi ne-am facut

cu stima,
un anonim
nadir
Incepator

Mesajde tudor » 13 Apr 2007, 09:50

off topic , nadir pune si tu masina si locatia nu mai fi anonim , noi nu am dat pe nimeni afara :)
mondeo 2012 , 1.6 ecoboost
tudor
Incepator

Mesajde Mihai L » 13 Apr 2007, 09:51

Inca...

Dar trebuie sa incepem odata si odata, nu? :mrgreen:
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde alecsutzu » 13 Apr 2007, 10:40

da...dar nu de acum... ;)
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde toxicristi » 13 Apr 2007, 15:06

Avand in vedere cele prezentate si dupa o documentare atenta, sunt de acord sa nu mai participam la evenimente organizate de 4Tuning si sa nu mai avem nicio legatura cu acestia. La asta se rezuma votul nostru din acest thread. Daca ne afecteaza direct sau indirect sau deloc (personal) este cu totul alta discutie.

Numai bine!
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde AlexM. » 14 Apr 2007, 13:51

Bine ai venit printre noi nadir.
Da'i BLANA!! Fiecare nebun are pomul lui!
Imagine
AlexM.
Member

Maşina: Sierra XR4x4

@%#$ 4t

Mesajde dragos_ka » 20 Apr 2007, 11:10

reclama cat incape pe 4 tunining vreo 2 luni...un show de tot ra@#$tu..si scump pe deasupra..prost organizat, fara nici un banner prin bucuresti sau otopeni(o fi fost prea scump)...cel mai mare show de tuning din romania a fost ceamai mare teapa asa ca cluburile care o sa se mai asocieze cu 4 tuning la asa ceva o sa ramana fara vizitatori la standuri..pacat de oamenii veniti din toata tara....degeaba
dragos_ka
Ford Freak

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum