ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

clubford.ro@reviste

20 Mar 2007, 16:47

salutare

iaca ce ma gindeam: sa incercam sa luam legatura cu niste reviste auto (si poate si cu alte reviste, cu alt specific) si sa chemam niste fotoreporteri si redactori la o intalnire de Bucuresti, astfel incat sa faca un foto-reportaj despre activitatea forumului nostru

cu ceva sansa o sa reusim sa:
- aparem in fata ochilor potentialilor sponsori pt asociatia noastra
- aducem noi membri pe forum, si implicit sa largim baza primilor membri ai asociatiei
- aducem noi furnizori de servicii cu discount pe forum

... poate reusim sa atingem si alte obiective, dar inca nu imi vin in minte

propuneri/comentarii/sugestii/reclamatii - le sunt binevenite

Adi

20 Mar 2007, 17:01

ideea este ok. trebuie insa sa fie ceva organizat ca sa te poti prezenta in fata presei, fie ea si doar cea de specialitate.
ca sa putem da un comunicat sau ceva de genul asta. in plus ar trebui sa fim siguri ca nu se vor misca altii mai repede sa faca un fan club sau altceva legal constituit pe aceasta tema, in cazul in care ne "expunem" inainte de a deveni complet juridici.
asta e opinia mea. in rest daca vrem sa ii dam drumul....sa zicem ca pot pune un pic umarul la a misca presa sau media

20 Mar 2007, 17:55

In momentul in care clubul ia forma legala, tot ce trebuie sa facem este sa sunam la redactiille revistelor de specialitate(Autoshow, Top Gear, etc) si sa spunem ca am luat forma juridica, ca organizam intalniri foarte frumoase, si daca vor sa faca un reportaj suntem dispusi sa ii ajutam. Si asa nu prea au cu ce sa umple revistele. Acum problema este ca trebuie sa chemam presa la o intalnire "speciala", la un gratar ceva, poate nu in Bucuresti, sa avem si un peisaj cu niste culori care sa ne puna masinile in evidenta(nu stiu daca academia Militara e cel mai potrivit loc). E nevoie de o intalnire mare ca sa facem impresie. (cea de la Tg. Mures este o varianta).

20 Mar 2007, 18:24

Ideea este foarte buna.
Trebuie sa gindim si in perspectiva. Una e cand vin ziaristii (inclusiv fotoreporterii) si realizeaza un (foto)reportaj cu impatimiti de FORD-URI.Si este cu totul altceva cand invitatia catre media este lansata de CLUB FORD ROMANIA.
Momentul iesirii in lume trebuie bine gindit si cantarit, sa aiba un efect scontat si sa prinda la toate nivelurile unde vrem ca aceasta asociatie sa fie perceputa.
E doar o parere.Va rog nu dati cu parul.

20 Mar 2007, 18:49

Super idee.
Si dupa cum spunea si dragos intalnirea nu trebuie sa fie intre niste fordisti....ci un eveniment organizat de CLUB FORD ROMANIA si maxi are dreptate, la tg mures ar fi excelent. Ar fi prima veriga dintr`un lant de evenimente organizate de Club Ford Romania (CFOR :) ).

Bafta.

21 Mar 2007, 13:09

Asa zic si eu. Intai juridic , apoi....toate celelalte.

21 Mar 2007, 19:00

mum e presar, la fel si zuzi:D

21 Mar 2007, 19:40

Pe vechiul forum aveam chiar si un Director de Marketing de la Jurnalul National care pe langa Jurnalul se ocupa si de revista 4cars: Tudosiei4cars
Din pacate vad ca nu este prezent si pe noul forum. Spunea atunci ca asteapta o Fiesta ST. Asta se intampla pe 29.01.2007. Poate cand ii va sosi Fiesta vom mai auzi de el.

22 Mar 2007, 08:26

sustin si eu aceasta idee

27 Apr 2007, 07:29

Readuc in discutie acest subiect intrucat cei de la VAG ne-au luat-o inainte. In numarul de luna asta al ams pasionatii de VW s-au reunit la PBV1, eveniment numit Volkswagen Parade 2007 si organizat ghici de cine? Chiar de Porsche in colaborare cu VWforum, 4tunning.ro si revista ams. S-a lasat si cu cadouri, chestii, etc...

Pe cand si Romcar? Oare noi nu contam la ei? Foarte multi actuali posesori de Ford si-au luat aceasta masina dupa ce au citit clubford.ro si nu dupa ce i-au convins reprezentantii Ford. Cred ca o parte dn vanzarile ford s-au datorat si noua. Meritam sa fim bagati in seama. Hai sa ne punem si noi la discutii cu ei. Sa promoveze si ei pe site clubul nostru, sa ne organizeze intalniri, etc, etc...

27 Apr 2007, 07:32

da...corect....are dreptate any....chiar si eu ma numar printre acei care si`a luat ford datorita forumului....ca daca nu erati voi cred ca ma alegeam cu alta masina.....si imi parea teribil de rau....
asa ca.....ar trebui de facut ceva....cine vine cu propuneri?

27 Apr 2007, 07:40

Poi hai sa ne strangem cativa, cautam pe forum pe cai care spun ca si-au luat masina datorita clubului, facem o prezentare frumoasa, niste poze, dam exemplu pe astia de la VW si mergem la Romcar si poate or sa fie si ei convinsi si incantati. Poate ca managerii de pe acolo nici nu stiu de existenta noastra. Eu cautam in general pe ams/forum si a aparut un topic care era ceva de genul "Exista iubitori de Ford?" De acolo am aflat de voi. Asa ca nu e exclus sa impuscam mai multi iepuri de-odata. Pot sa puna si pe sit intr-un coltisor si adresa ns, poate ne finanteaza cu niste autocolante, niste fluturasi, ca doar pe langa pasiunea noastra fata de marca Ford mai facem si reclama si ei castiga bani din asta. Noi doar satisfactii. :!:

27 Apr 2007, 07:46

asa e....dar vezi...pe noi ne intereseaza doar pasiunea noastra pentru marca Ford....pe ei....profitul pe spatele marcii.....eu personal nu am o parere prea buna despre ei....pt ca am asteptat atat timp masina din cauza lor.....dar daca vor fi deacord cu treaba asta....am sa`mi skimn parerea despre ei... :D

27 Apr 2007, 12:22

Dar de ce nu ne-am baga la emisiunea de pe Prima TV, Auto Forum parca ii zice. Eventual sa intram cu un Focus ST, sau o Fiesta ST. Sau chiar colegii care au adus modificari masinilor sa ii sustinem la emisiunea de pe (sau la) B1 TV despre tuning. Parca Tuning Show ii zice.
Răspunde