ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Craiova - Arad

08 Mai 2007, 21:05

Hi la toata lumea,

Peste 1 saptamana trebuie sa ajung in Austria, si am o nelamurire: cat de practicabil si rentabil este sa folosesc ruta Craiova - Deva (prin Petrosani) - Arad.
Stiti ceva despre starea drumului, este circulat de camioane, sunt radare, etc. etc.

Din ce am inteles pana acum, drumul de Timisoara este dezastru, plin de gropi & semafoare, si din aceste cauze vreau sa il evit.

Tks,

08 Mai 2007, 21:21

Eu pot sa-ti spun despre portiunea Deva - Ilia - Arad:
- mai sunt si radare prin localitati (de obicei pe la Zam), dar nu foarte des
- tiruri destul de multe, dar merg si ele destul de tare, nu prea te incurca...Eu am iesit din Arad cam pe la 09:00 AM sambata si pana la Deva am prins vreo 3 tiruri. La intoarcere, cam pe la 18:00 dupa-masa cred ca am prins vreo 10
- asfaltul e foarte bun, drumul "intins"

Despre portiunea Deva - Lugoj - Timisoara:
- nu asa de multe tiruri, mai putin circulat
- asfaltul foarte prost pana inainte de Lugoj (100 Km), dar destul de bun de la Lugoj la Timisoara (60 Km) - s-a cam reparat
- de la Lugoj la Timisoara nu mai sunt asa de multe semafoare si restrictii
- drum destul de virajat, cu serpentine (Cosava si Dealul Lugojului)

Despre portiunea Timisoara - Arad:
- drum foarte bun dar foarte circulat

Eu personal as alege varianta Deva - Ilia - Arad. Atentie insa la tiruri si la depasiri.

PS: datele sunt bazate pe o calatorie Timisoara - Lugoj - Deva de acum vreo luna si o calatorie Arad - Ilia - Deva de acum vreo 6 luni...

08 Mai 2007, 21:47

Mersi mult pt. info, o bucata de drum am lamurit-o :D

Despre Tg. Jiu - Deva are cineva detalii? In special defileul Jiului.

08 Mai 2007, 21:56

am io: din pacate, cam proaste; daca ai suspensii independente, mai merge, altfel, o sa te cam zguduie; nu o lua pe centura la Tg Jiu ca e rupere; undeva la Barbulesti sau Bumbesti - exact la intrarea in defileu io am prins radar; valea jiului e ok, are niste portiuni mai rupte in apropiere de petrosani, dar daca mergi qatent te descurci

PETROSANI = DEZASTRU ATOMIC, nu folosi banda 1 !!! si mergi pe a doua cu max 40, cas niste cratere can iraq; dupa petrosani nu mai stiu

08 Mai 2007, 22:06

petrosani-hateg-hunedoara-deva este ok, am fost eu saptamana trecuta. chiar foarte ok :). asfalt relativ nou, fara gropi.

LE: defileul jiului e in stare buna. sunt cateva locuri cu semafoare(se mai lucreaza pe acolo), asfaltul nu-i perfect, dar nici rau.

09 Mai 2007, 08:42

Sa nu te impinga pacatele sa alegi varianta Arad-Timisoara-Caransebes-Baile Herculane-Craiova pentru intre Caransebes si Herculane drumul este in reparatii si iti vei ruga moartea pentru ca vei intalni plin de semafoare, diferente de nivel la asfalt, niciun fel de semnalizare s.a.m.d
Am venit acum o saptamana de la Bucuresti si am avut proasta inspiratie sa aleg ruta care ti-am mentinat-o.
Mai bine legi Arad-Deva-Petrosani-Tirgu Jiu-Craiova, este mai aglomerat dar este drumul mai bun.

Bafta!

10 Mai 2007, 11:31

Multumesc mult pentru informatii, ati fost de foarte mare ajutor cu totii :wink:
Răspunde