ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Schimbare locatie Forcar

19 Mai 2010, 14:52

Cu scuzele de rigoare ca nu am postat unde trebuie, si o sa rog un moderator sa mute topicul unde trebuie dar sunt pe fuga, sediul forcar s-a mutat de la dreptatii colt cu dambovitei pe la razoare drumul Sarii, numarul....nu-l stiu pentru ca un repr. al firmei mi-a spus la telefon de 144. M-am invartit de vreo 3 ori si nu am gasit; daca stiti cumva unde este mai exact, as fi recunoscator :), Salut!

Re: Schimbare locatie Forcar

19 Mai 2010, 19:48

Si eu trebuie sa cumpar o piesa de la ei si au zis ca sunt pe Drumul Sarii nr. 144. Maine trec prin zona si incerc sa-i gasesc. Ca punc de reper mi-au dat blocul ala de birouri Asis-Data, sau cam asa ceva, care e chiar pe colt la Razoare. Sincer ala nu cred ca e situat pe Drumul Sarii.

19 Mai 2010, 20:56

da, e foarte ciudata zona sa zic asa si pozitionarea, am parcat pe sebastian si.....de nu mam plimbat... in fine. Astept update!:D vreau sa-mi iau proiectoare(kit). Salut

19 Mai 2010, 22:07

Ce treabă avea asta cu aria focus nu mi-am dat seama încă.

Pe semne nici tu nu ți-ai dat după ce ai dat vreo 2-3 clickuri ca să postezi...

19 Mai 2010, 22:27

Firma ForCar.. care, mai nou sau mai bine zis de luni bune, se numeste Axevo, are topicul ei dedicat in sectiunea Comercial... nu are rost sa facem alt topic.
Subiect închis