ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
15 Mai 2010, 00:23
Mentionez ca nu sunt din Cluj. Masina (FF2 2008 facelift) pe care intentionez sa o achizitionez se afla in Cluj.
Pe site-ul ford.ro la sectiunea Reprezentante am gasit 2 service-uri in Cluj si anume:
Calea Turzii nr. 152, Cluj-Napoca, cod postal 400495
Tel: 0264.438.119
Fax: 0264.438.003
Calea Clujului Nr. 15; Sat Sânnicoară; Comuna Apahida; Judetul Cluj; 407042
Tel: 0264.438.123
Fax: 0264.438.123
Acum care ar fi mai indicat pentru o astfel de manevra ? Ma intereseaza sa fie mai serios, sa fie oameni priceputi si sa poata face un test cat mai amanuntit.
Va multumesc pentru ajutorul acordat!
15 Mai 2010, 15:08
Din cate am inteles, cele 2 Reprezentante Ford din Cluj (RMB) lasa de dorit la acest capitol. Daca aveti alte experiente, astept sa le aud.
Masina pe care vreau sa o achizitionez este un Ford Focus II facelift din 2008, in garantie inca 2 ani. Ford-ul, din cate am inteles nu are o baza de date speciala in care sa poti verifica veridicitatea kilometrilor cum au alte marci care retin nr. km la intrarea in service a masinii.
Din aceasta cauza, pentru linistea mea sufleteasca as vrea sa o testez cat mai amanuntit la un service specializat. Costul nu ma intereseaza.
Mi s-a spus ca ar fi un autotest prin Gilau, dar respectivul nu cunostea mai multe detalii. Oricum ramane sa ma interesez.
Multumesc anticipat pentru orice ajutor oferit.
16 Mai 2010, 15:48
Multumsc frumos. O sa-i sun Luni pentru mai multe detalii.
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 16 Mai 2010, 17:28, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
19 Mai 2010, 22:32
Deci dintre Autotest2000 si service-ul uneia dintre reprezentante, ce mi-ati recomanda ?
Haideti cei din Cluj care au experiente cu service-urile reprezentantelor Ford din Cluj ? Is serioase, se pricep baietii de acolo ?