ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Service Cluj pentru testat masina inainte de achizitionare

15 Mai 2010, 00:23

Mentionez ca nu sunt din Cluj. Masina (FF2 2008 facelift) pe care intentionez sa o achizitionez se afla in Cluj.

Pe site-ul ford.ro la sectiunea Reprezentante am gasit 2 service-uri in Cluj si anume:

Calea Turzii nr. 152, Cluj-Napoca, cod postal 400495
Tel: 0264.438.119
Fax: 0264.438.003

Calea Clujului Nr. 15; Sat Sânnicoară; Comuna Apahida; Judetul Cluj; 407042
Tel: 0264.438.123
Fax: 0264.438.123

Acum care ar fi mai indicat pentru o astfel de manevra ? Ma intereseaza sa fie mai serios, sa fie oameni priceputi si sa poata face un test cat mai amanuntit.

Va multumesc pentru ajutorul acordat!

Testere Cluj pentru verificat masina SH

15 Mai 2010, 15:08

Din cate am inteles, cele 2 Reprezentante Ford din Cluj (RMB) lasa de dorit la acest capitol. Daca aveti alte experiente, astept sa le aud.

Masina pe care vreau sa o achizitionez este un Ford Focus II facelift din 2008, in garantie inca 2 ani. Ford-ul, din cate am inteles nu are o baza de date speciala in care sa poti verifica veridicitatea kilometrilor cum au alte marci care retin nr. km la intrarea in service a masinii.

Din aceasta cauza, pentru linistea mea sufleteasca as vrea sa o testez cat mai amanuntit la un service specializat. Costul nu ma intereseaza.

Mi s-a spus ca ar fi un autotest prin Gilau, dar respectivul nu cunostea mai multe detalii. Oricum ramane sa ma interesez.

Multumesc anticipat pentru orice ajutor oferit.

Re: Testere Cluj pentru verificat masina SH

16 Mai 2010, 09:12

vezi aici. http://www.autotest2000.ro/pagini/Contact.html

16 Mai 2010, 15:48

Multumsc frumos. O sa-i sun Luni pentru mai multe detalii.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 16 Mai 2010, 17:28, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

19 Mai 2010, 22:32

Deci dintre Autotest2000 si service-ul uneia dintre reprezentante, ce mi-ati recomanda ?

Haideti cei din Cluj care au experiente cu service-urile reprezentantelor Ford din Cluj ? Is serioase, se pricep baietii de acolo ?
Răspunde