Discutii libere/forum

BLACKLIST MAGAZINE PIESE BUCURESTI

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

BLACKLIST MAGAZINE PIESE BUCURESTI

Mesajde CLW-Fiesta » 28 Mar 2010, 01:20

Salut! Propun sa scriem in acest subiect toate magazinele de piese de care suntem nemultumiti cu cat mai multe detalii posibile... incep eu prin a va prezenta colaborarea mea cu SC ASTRA SERVICE SRL... am facut si eu comanda la ei pentru urmatoarele piese: kit distributie, set complet de garnituri + garnitura de chiulasa, kit ambreiaj, starter electromotor, filtru de ulei, sonda marsalier, furtune frane fata+spate, diuze injectoare - pentru fiesta 1,8D 1990... toate acestea 1920 ron... am fost multumit de pret asa ca am si achitat suma totala, am primit chitanta si mi s-a spus "o sa dureze cam 2-3 zile"... si zic na ok, nu mor 2-3 zile :-??... si tot asa m-a tinut cu 2-3 zile, 2-3 zile, 2-3 zile, mi-a zis ca a facut comanda internationala pentru unele din ele si ca daia dureaza asa mult, dupaia ca nu stiu ce curier nu s-a tinut de cuvant, ba ca nu stiu ce furnizor nu i-a trimis nu stiu ce piesa si tot asa m-a tinut in total o luna de zile... si cred ca m-ar mai fi tinut el mai mult dak nu cedam nervos odata la el in magazin dupa ce am vazut ca incearca sa ma ia de fraier... daca nici la 1920 ron nu ai interes sa te misti mai repede si sa multumesti clientul, atunci de ce mai iei o comanda?!?! Acest magazin se afla pe Strada Uverturii (nu stiu exact numarul, la intersectia uverturii-cetatea de balta), cartierul Militari.
Sonorizari evenimente si petreceri la preturi de criza!
http://www.dj-ezzy.webs.com

My Fiesta mk3 ;;) viewtopic.php?f=15&t=48902
CLW-Fiesta
Member

Maşina: Ford Fiesta MK3 1990 1,8D 60cp
VIN: WFOBXXGAFBLP62372

Re: BLACKLIST MAGAZINE PIESE BUCURESTI

Mesajde Officer » 15 Apr 2010, 14:32

Eu saptamana asta am trimis un mail cu cerere de oferta la unul dintre furnizorii de piese care are banner aici in dreapta paginii. Am intrebat cat costa o piesa si daca este pe stoc. Am primit raspunsul dupa o zi jumate (deja piesa fusese comandata din alta parte), mi s-a dat un pret cu aproape 50% mai mare decat cel la care am cumparat-o din partea cealalta iar mailul prin care mi s-a raspuns mi s-a parut sec, necivilizat. Adica eu daca as raspunde asa unui client de-al meu in mod cert nu cred ca m-ar mai contacta, asta ca sa nu mai vorbim de intarzierea cu care a venit raspunsul.

Din partea mea s-au eliminat singuri din optiunile mele in viitor. Se pare ca nu a lovit criza destul in sectorul asta. Nu voi da numele ca nu vreau sa fac vreun rau persoanei de la vanzari care s-a "ocupat" de mine. Sa doarma linistit in continuare si sa-si ia salarul ca il merita din plin.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Officer » 15 Apr 2010, 14:53

PS mentionez ca nu le-am zis ca sunt de pe forum. Nu stiu daca are vreo relevanta. Un client ar trebui tratat cu respect indiferent de unde vine.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde joe06 » 25 Mai 2010, 20:52

Eu zic ca trebuie sa dai numele firmei, ca sa stim si noi si sa nu mai pierdem timpul punand intrebari aiurea unora care nu sunt interesati sa-si serveasca clientii in mod civilizat.
joe06
Gold Member

Mesajde verga_Cip » 09 Iul 2010, 14:58

faceti si voi o lista, cu adresa ceva..ca omul care intra aici sa nu citesca decat ce il intereseaza!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Înapoi la Discutii libere/forum