Discutii libere/forum

Mirosuri şi alte împuţeli în maşini

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mirosuri şi alte împuţeli în maşini

Mesajde Moartea » 15 Aug 2010, 09:13

Deschid acest topic în antiteză faţă de ăla cu odorizantele... :D

eu am avut prin maşini mirosuri banale cum ar fi benzina sau motorina dar şi alte chestii mai ciudate...
de exemplu am avut o dacie a lu tata prin 83 care a fost antifonată cu un produs industrial şi a mirosit a chestia aia chimică vreo 5 ani...
am circulat cu maşina unuia care lucra la un abator şi aia mirosea a mort indiferent cît ar fi spălat-o.
am mai avut un vw care mirosea a mucegai şi pînă nu am luat de la fiare vechi (dezmembrări) o mochetă completă nu am scăpat...
altă dată am plecat cu maşina unui amic care nu-mi spusese că are o găleată cu ulei ars în portbagaj... e inutil să vă povestesc cum arăta maşina după primul viraj... am avut un căţel care pînă s-a mărit şi s-a obişnuit cu maşina tot vomita pe pernă sau pe jos... numai că foarte puţin.
în duba din semnătură am vărsat două găleţi de vopsea şi norocul meu a fost că m-am oprit la prima spălătorie şi am scăpat cu ea curată...

de vărsat cafea sau cola sau bere nu are rost să mai zic că asta aţi păţit-o şi voi, mai mult ca sigur! sau de ars tapiţeria cu scrum de ţigare la ăi care fumează... :D

am mai văzut maşini pe la cunoscuţi care erau aşa de jegoase că tapiţeria devenise lipicioasă

prin taxiuri uneori îmi vine să vomit de la odorizante... şi nu sunt slab de înger.

a! să nu uit: am mai circulat cu un papuc care era botezat Auschwitz... avea instalaţie de gaze care cam scăpa gaz în maşină... mirosea ca la balamuc. pe-aia am reperat-o eu, să nu mai scape... am făcut clăbuc într-o găleată şi am dat pe la toate îmbinările şi am dibuit pe unde scăpa şi am şchimbat ţeava aia... nu mi-era de miros, îmi frică să nu se facă amestecul combustibil şi să săr dracului, în aer...

acu mai băgaţi şi voi!
decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...

cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!

motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!
Moartea
Member

Maşina: Transit mk7, passat 3B (B5) 1.8 20 sopapi, hergestellt am Bremen, in 1998, in Deutschland

Re: Mirosuri şi alte împuţeli în maşini

Mesajde BV04EDF » 15 Aug 2010, 09:34

:)) Problema cu cainele am avut-o si eu. Si o am si acum daca nu sunt atent. Toata smecheria e sa nu-l lasi sa se uite pe geam, i se face rau pentru ca in mers el nu intelege de ce ii fuge imaginea din fata ochilor. Cand m-am prins de figura nu l-am mai lasat pe scaun (de regula statea in dreapta :D ), l-am invatat sa stea numai jos pe covoras, asa ca daca nu vede afara nu are probleme :)

Altele n-am avut decat anul trecut o pasare moarta in compartimentul motor de la duba de serviciu. Cum a ajuns acolo nu stiu, dar m-a terminat mirosul cateva zile pana am gasit-o :)
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
BV04EDF
1nsane Member

Maşina: Granada 2.3 GL V6 '84

Mesajde catalin1972 » 16 Aug 2010, 06:16

Acum vreo luna am ajutat la transportul mincarii pt o nunta la tara , din pacate s-a varsat putin ciorbitza in portbagaj :(( ...in primele ore a mirosit frumos a ciorbitza , da apoi ... :-& noroc ca era in portbagaj si am putut sa scot sa spal mocheta .
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde clauarad » 16 Aug 2010, 07:53

O pisica, care a murit, langa radiator de la paleta, la o Toyota Corola. Masina a stat cateva zile, pana a venit proprietaru, caci nu aveam cum sa o mai duc... :D
clauarad
Member

Maşina: Ford Focus 2012 TDCi 119 cp

Mesajde titocus » 18 Aug 2010, 18:15

Pisica sau masina? :))
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus